DNO U GLAVI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: DNO U GLAVI

Post by Modesty »

pa zar je ne osjećaš dušo :goodman: PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14
Modesty

Post by Modesty »

zaljubila si se komšinice :?: ajme...pa to je krasno
komsije

Post by komsije »

ljubav da,ali da cenim sebe,tek pocinjem,mislila sam da vredim dok sam se drogirala,i zamisli,mislila sam da me ljudi zbog toga postuju.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
Modesty

Post by Modesty »

eto,sad si saznala koji je pogrešan put pa kreni pravim....motivirana istinom,sinom,ljubavlju.............a i mi te PDT_Love_18 volimo :goodman:
MAKI

Post by MAKI »

Sad mi je malčice lakše :D .....evo i od mene :goodman: PDT_Love_18 PDT_Love_07 PDT_Love_08 PDT_Love_09
komsije

Post by komsije »

definitivno jesam na praviom putu,jos samo sive celije da se isciste,ubijem paranoju,i eto. :rock: vec mi je lakse..
sad ce nova godina,i bozic,pa ce i mene smotati euforija.. :smt117 :heart: :heart: :heart: :heart:
Modesty

Post by Modesty »

Ajme,tako sam se raznježila...još samo kad bih se riješila paranoje i izašla malo van,dan bi mi bio savršen,uh...........maki,bojim se izaći van i ne mogu to definirati..ne bojim se ljudi generalno,u Bg sam uživala šetajući ali mi je neka nelagoda u mom gradu,kao da mi na čelu piše šta sam uradila.
komsije

Post by komsije »

mene je u mom gradu tek blam da izadjem,jer sam pravila gluposti i gluposti,neznam ni kako nisam zavrsila u zatvoru,a ovde me bas stah,ne zbog toga sta sam radila,to ovde niko nezna.vec jednotavno plasim se ljudi,i da bilo koga upznam.sve je nekako sumorno,a u kuci mi je kao neko utociste,znam da sam sigurnna i da niko nece povrediti,i toplo je i lepo...
Modesty

Post by Modesty »

znam draga ali kao što ti već pisah preko PP to nije dobro ni za tebe ni za mene...strah definitivno nije dobar....trebaš se proispitat što bi te to moglo povrijedit,čega se to bojiš konkretno.....i ja to trebam vidjet..ne mogu ovako više jer mi se čini što vrijeme prolazi da će mi biti još veća frka
komsije

Post by komsije »

a ustvari neznam sta je to,i sta me moze povrediti,ponekad se istripujem da sam toliko negativnaa da cu privuci losu energiju,i lose dogadjaje...
Post Reply