DNO U GLAVI
Moderator: sanela
Re: DNO U GLAVI
i jeste,svi mi imamo bar nekog pored sebe,i kad su nam oni oprostili,nepostoji vise niko od koga treba da ocekujemo oprostaj.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
treba da oprostimo sami sebi..to je najvažnija i najteža stavka bezt koje se ne može napred....biti sam sa sobom u miru.
A kako tražiti oproštaj od osobe koja nije više među živima i to vašom zaslugom....ili naći mir u sebi upravo baš iz tog razloga.....
Ako vjeruješ u Boga,onda znaš da je on milost,ljubav i oprost....On nam je oprostio i ne ne oprostiti sebi znači pogorditi se,uzvisiti se iznad njega---kao On može da oprosti a mi ne možemo....je,teško je.....a za tu osobu se moli....."kucaj te i otvoriće vam se".........Bog je dobra,čist i jednostavan kao djete,nemoj komplicirat kad već imamo taj dar da nas sam kreator voli ovakve kavi jesmo i oprašta nam...vjeruj u to i ne nosi sama suvišan teret.
Jutro maki,jesi li za kvicu :drinkers: ,ha? sa mlijekom ili bez
Jutro maki,jesi li za kvicu :drinkers: ,ha? sa mlijekom ili bez

He,he,he pa ti si tu.....
Pa dobro jutro ! Može jedna jača bez mleka....da mi otvori okice...

Pa dobro jutro ! Može jedna jača bez mleka....da mi otvori okice...

evo ti srećo :drinkers: ..ljubim ti okice...(da me coka ne čuje hahahhahah)
Hihiiiihiii.....
Naša veza je slobodna....a i vara me sa Narkom
A ja ne volim da budem sama pa moram i ja da tražim nešto..... :rolleyes:

A ja ne volim da budem sama pa moram i ja da tražim nešto..... :rolleyes:

Jesteeee.....predivna je :drinkers: Hvala draga !
Al treba mi još neštooo....a to je malo ljubavi.... PDT_Love_09 PDT_Love_18 PDT_Love_07 PDT_Love_08
Al treba mi još neštooo....a to je malo ljubavi.... PDT_Love_09 PDT_Love_18 PDT_Love_07 PDT_Love_08
i meni,toliko sam propustila,i sad kad sam se opet zaljubila..........
eh ta ljubav....
a oprostiti sebi,tesko,ali moramo,jer da bi nas drugi cenili,za pocetak moramo poceti sami sebe,a to neide bez ciste savesti....
valjda!
eh ta ljubav....
a oprostiti sebi,tesko,ali moramo,jer da bi nas drugi cenili,za pocetak moramo poceti sami sebe,a to neide bez ciste savesti....
valjda!
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``