DNO U GLAVI
Moderator: sanela
Re: DNO U GLAVI
jana wrote:Djevojke moje,nase tijelo je hram nasega duha.No,tijelo ima svoje zakone djelovanja.A duh druge.To je prva suprotnost u nama samima.To vam je ono,mlada sam,lijepa,prosetam negdje,vidim nekoga,evo malo flerta,pa cu zadovoljiti svoju potrebu da se potvrdim kao zena.Mogu li imati nekoga?Zasto da ne,pa sve oko mene zasnovano je na tome,da ako nemam nikoga,ne vrijedim nista.Ni u porodici,ni u drustvu.Lijepo je imati nekoga,nasloniti se,graditi instituciju zajednistva,i ides u tom smijeru.
Vremenom intenzitet emocija opada,zajednistvo postaje rutina bivanja,i ako u takvom zajednistvu ne mozete da ostvarujete interese ne samo vasega tijela,nego i vasega duha,pocinje raspad sistema.Sto prije uocite tu zakonitost,ustedicete vrijeme agonije trajanja,poslije svakog pokusaja.
Zato je principalno ,sta hoce vas duh.Sva raskos vaseg tijela i lica,samo je milje za ostvarivanje vaseg interesa.Bez obzira sto su vasi nervni sistemi malo uzdrmani porokom,ako pucate,to je znak da nesto nije u redu,jer vasi instikti,rade i dalje vrlo dobro.Nesto vas sa druge strane realno pritisce.Ne dajte se zavarati ,to je glas instikta.
Treba ovo kopirati da ne ostane zaboravljeno na prosloj stranici...........jer je jaakkooo VAZNO!!!
cucla cucla cuclica
Jana uvek da pravi savet! :smt023
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
cokapeace wrote:Jana uvek da pravi savet! :smt023
Pa mogu ti reci da nije ni malo naivna!!!
cucla cucla cuclica
Stvarno je uvek na mestu sve što napiše!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Adam,isto vrijedi i za muski rod.
hahahahahah stvarno je kraljica...pusa,iskrena i prijateljska za Janu

jana wrote:Adam,isto vrijedi i za muski rod.
pa naravno da vredi za sve............inace ne bi bilo tako vazno!!!!
samo pocela si sa :"devojke"..................ma znas?~~~kao sto rekoh:"Nisi naivna"

cucla cucla cuclica
imash poljubac od mene jano!kako da kopiram taj post,i sachuwam ga negdje.....kazite mi...znam copy...ali onda dje paste?

PER ASPERA AD ASTRA...
pa na papirče,bre hahahhahahahahrajouno wrote:imash poljubac od mene jano!kako da kopiram taj post,i sachuwam ga negdje.....kazite mi...znam copy...ali onda dje paste?![]()
![]()
![]()