DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
narko

Re: DJAVOLICA

Post by narko »

beba koliko kužim ti si ful mlada... ja sam počeo da gradim život u 27-moj i vjeruj mi nikad nije kasno... i zapamti kad imaš dop to ti je jedini problem i jedina radost , kad prestaneš imaš milju problema ali isto tako milju radosti... meni je trebalo 10mj da osjetim prirodnu radost... i isplati se ... to je besplatan flesh, vjeruj mi isplati se... usput kako je u cg, nadam se da zima na moru kod vas nije toliko depra kao tu kod nas na sjeveru...
big kiss m.
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
narko

Post by narko »

usput... sve najbolje o forumu... ja sam kad sam bio slab ovdje crpio snagu... sad sam jak pa ću se kako tako pokušat odužiti... nadam se da si na miru... to je najbitnije... ljub m.
rajouno

Post by rajouno »

WJERUJEM TI NARKO DA NIJE NIKAD KASNO,ja imam 24 i josh godinu prawnog fakulteta...i tek sad shto kazesh posle 11 mjeseci ja osjecam da sam ziwa...srecna..puna energije...ciljewa...a nadswe imam mir u glawi-to je ono najbitnije!
zima jeste depresiwna swugdje,ali ja se wishe na to ne obazirem-nece meni neko godishnje doba da diktira raspolozenje :twisted:
preokupiram se knjigom,trchanjem,hranom-narawno zdrawom -i forumom...i sretna sam.. a tek kad uzmem diplomu...ima da me chuju i na aljasci :-D :-D :D
PER ASPERA AD ASTRA...
narko

Post by narko »

carica... a onda ćemo sve to jednog dana da proslavimo, negdje nasred jadrana, neutralni teritorij, mljet, lastovo :partyman:
rajouno

Post by rajouno »

eheee,nije to neutralna teritorija...ja sam ziwjela 10 god u dubrowniku.odakle si ti zaprawo cg-primorje koliko ja znam...ali mi po akcentu i nachinu izrazawanja posdsjecash na dalmatince :roll:
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

probudila sam saleta sad,ima da me "nema" sutra..... :-D :-D :lol: :lol: :-D :-D :rock:
PER ASPERA AD ASTRA...
narko

Post by narko »

istra bejbe...pola talijan, pola hrvat, 100% balkanac... raj na zmlji ,hahaha... no ne brini dubrovnik mi je jako drag... pogotovo buža,i tih par suludih kafana... ubost ćemo se već negdje... ja ne brinem... samo ti cool i ne boji se nikad promijeniti situaciju u kojoj te pritišće smor... za otići treba samo krenuti, poslije je sve lako... xoxox m.
saša-ex

Post by saša-ex »

rajouno wrote:probudila sam saleta sad,ima da me "nema" sutra..... :-D :-D :lol: :lol: :-D :-D :rock:
Od mene si postedjena, ubice te Maja 100% :D :D :D
SAMO CEO ŽIVOT...
rajouno

Post by rajouno »

znash shta mi pade na pamet ,posto pijem prwu jutarnju kafu...."zashto maja,kad smo lepo sinoc prichale,ismijale se.?' :roll:
kad ono zemlja zowe ,baby..wrati se ...(jes da sam ujutru kao marsowac)..sjeti se...mozesh ti to... :idea:
i eto tako sam ja ukopchala koja maja :oops: :oops: :oops:
izwini joj se molim te!
bash si me najsmijao budalice,ljubi tebe twoja beba i obecawam da cu te zwati pristojnije wrijeme :-D ti si sad ozbilja chowek,porodichan..razumem ja to do 10 u kewet hihihihi :smt079 :smt102 :smt082 :smt082
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

nema mi bwe coke i modesty,zabrinula sam se ..bebice de stee...pawate,a?boli was uwo..prawi meni maki drushtwo,i moja Sade..bubim was dushe moje medene :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049
PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08
PER ASPERA AD ASTRA...
Locked