beba koliko kužim ti si ful mlada... ja sam počeo da gradim život u 27-moj i vjeruj mi nikad nije kasno... i zapamti kad imaš dop to ti je jedini problem i jedina radost , kad prestaneš imaš milju problema ali isto tako milju radosti... meni je trebalo 10mj da osjetim prirodnu radost... i isplati se ... to je besplatan flesh, vjeruj mi isplati se... usput kako je u cg, nadam se da zima na moru kod vas nije toliko depra kao tu kod nas na sjeveru...
big kiss m.
DJAVOLICA
Moderator: sanela
Re: DJAVOLICA
I start to think, and then I sink, into the paper like I was ink...
usput... sve najbolje o forumu... ja sam kad sam bio slab ovdje crpio snagu... sad sam jak pa ću se kako tako pokušat odužiti... nadam se da si na miru... to je najbitnije... ljub m.
WJERUJEM TI NARKO DA NIJE NIKAD KASNO,ja imam 24 i josh godinu prawnog fakulteta...i tek sad shto kazesh posle 11 mjeseci ja osjecam da sam ziwa...srecna..puna energije...ciljewa...a nadswe imam mir u glawi-to je ono najbitnije!
zima jeste depresiwna swugdje,ali ja se wishe na to ne obazirem-nece meni neko godishnje doba da diktira raspolozenje
preokupiram se knjigom,trchanjem,hranom-narawno zdrawom -i forumom...i sretna sam.. a tek kad uzmem diplomu...ima da me chuju i na aljasci

zima jeste depresiwna swugdje,ali ja se wishe na to ne obazirem-nece meni neko godishnje doba da diktira raspolozenje

preokupiram se knjigom,trchanjem,hranom-narawno zdrawom -i forumom...i sretna sam.. a tek kad uzmem diplomu...ima da me chuju i na aljasci

PER ASPERA AD ASTRA...
carica... a onda ćemo sve to jednog dana da proslavimo, negdje nasred jadrana, neutralni teritorij, mljet, lastovo :partyman:
eheee,nije to neutralna teritorija...ja sam ziwjela 10 god u dubrowniku.odakle si ti zaprawo cg-primorje koliko ja znam...ali mi po akcentu i nachinu izrazawanja posdsjecash na dalmatince 

PER ASPERA AD ASTRA...
istra bejbe...pola talijan, pola hrvat, 100% balkanac... raj na zmlji ,hahaha... no ne brini dubrovnik mi je jako drag... pogotovo buža,i tih par suludih kafana... ubost ćemo se već negdje... ja ne brinem... samo ti cool i ne boji se nikad promijeniti situaciju u kojoj te pritišće smor... za otići treba samo krenuti, poslije je sve lako... xoxox m.
Od mene si postedjena, ubice te Maja 100%rajouno wrote:probudila sam saleta sad,ima da me "nema" sutra.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rock:

SAMO CEO ŽIVOT...
znash shta mi pade na pamet ,posto pijem prwu jutarnju kafu...."zashto maja,kad smo lepo sinoc prichale,ismijale se.?'
kad ono zemlja zowe ,baby..wrati se ...(jes da sam ujutru kao marsowac)..sjeti se...mozesh ti to...
i eto tako sam ja ukopchala koja maja
izwini joj se molim te!
bash si me najsmijao budalice,ljubi tebe twoja beba i obecawam da cu te zwati pristojnije wrijeme
ti si sad ozbilja chowek,porodichan..razumem ja to do 10 u kewet hihihihi :smt079 :smt102 :smt082 :smt082

kad ono zemlja zowe ,baby..wrati se ...(jes da sam ujutru kao marsowac)..sjeti se...mozesh ti to...

i eto tako sam ja ukopchala koja maja

izwini joj se molim te!
bash si me najsmijao budalice,ljubi tebe twoja beba i obecawam da cu te zwati pristojnije wrijeme

PER ASPERA AD ASTRA...
nema mi bwe coke i modesty,zabrinula sam se ..bebice de stee...pawate,a?boli was uwo..prawi meni maki drushtwo,i moja Sade..bubim was dushe moje medene :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049 :smt049
PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08
PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08 PDT_Love_08
PER ASPERA AD ASTRA...