Kao sto rekoh, karakteristican nacin adiktivnog razmishljanja je ono shto nam ne dozvoljava da vidimo stvari drugacije, iz drugog ugla, nego onako kako mi zelimo da bude. Prihvatiti da je ono sto nas cini ovim sto jesmo je najteze. Jel? Da li si ti narkoman, zavisnik...? Ma jok ja sam se drogirao/la, sad vishe ne i ja nisam narkoman/ka. Jos samo malo da sredim zivot i bice super... jel? Pa cu malo da se opustim...PROČITAJ ME wrote:KOD MENE JE UVJEK SVE POD KONTROLOM, UVJEK JE BILO I BIĆE![]()
![]()
![]()
Ne dajem sebi zapravo da shvatim gresku, cak i kad mi je ukazana. Direktno. Iskreno. Kjo. Bolje je da ja ispraznim svoje JA. Ono bezgresno i nepovredljivo JA. Pa makar osudivao nekog drugog za to. Ili jos gore vredjanjem. A da li mislim da jedno IZVINI moze i meni doneti olakshanje!? A kamoli toj osobi kojoj je upuceno. I jos dajem sebi mogucnost da se uvredjen naljutim i odbijem bilo kakav savet. Jer zaboga miloga JA sam Najpametniji, najbolji, MA NAJ... A ni ne pitam se da li sam, mozda, ali mozda, malcice mozda u krivu!? Da li sam u stanju da procenjujem ili osudjujem nekog!? Osim da se danas brinem za sebe...
PROČITAJ ME wrote:JA JESAM ZAGLIBILA, ALI HVALA BOGU NE KAO TI.......ČIM IZLAZIM, I RADIM SA LJUDIMA.......TI SI MI NEKAKO PREVIŠE U CRNJAKU........ DAJ NEMOJ BITI STROGA PREMA SEBI TRZNI SE MALO....