"Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

joesspappa

Re: "Djavo u malom pakovanju"..I PANDURI

Post by joesspappa »

PROČITAJ ME wrote:KOD MENE JE UVJEK SVE POD KONTROLOM, UVJEK JE BILO I BIĆE :!: :!: :!:
Kao sto rekoh, karakteristican nacin adiktivnog razmishljanja je ono shto nam ne dozvoljava da vidimo stvari drugacije, iz drugog ugla, nego onako kako mi zelimo da bude. Prihvatiti da je ono sto nas cini ovim sto jesmo je najteze. Jel? Da li si ti narkoman, zavisnik...? Ma jok ja sam se drogirao/la, sad vishe ne i ja nisam narkoman/ka. Jos samo malo da sredim zivot i bice super... jel? Pa cu malo da se opustim...
Ne dajem sebi zapravo da shvatim gresku, cak i kad mi je ukazana. Direktno. Iskreno. Kjo. Bolje je da ja ispraznim svoje JA. Ono bezgresno i nepovredljivo JA. Pa makar osudivao nekog drugog za to. Ili jos gore vredjanjem. A da li mislim da jedno IZVINI moze i meni doneti olakshanje!? A kamoli toj osobi kojoj je upuceno. I jos dajem sebi mogucnost da se uvredjen naljutim i odbijem bilo kakav savet. Jer zaboga miloga JA sam Najpametniji, najbolji, MA NAJ... A ni ne pitam se da li sam, mozda, ali mozda, malcice mozda u krivu!? Da li sam u stanju da procenjujem ili osudjujem nekog!? Osim da se danas brinem za sebe...
PROČITAJ ME wrote:JA JESAM ZAGLIBILA, ALI HVALA BOGU NE KAO TI.......ČIM IZLAZIM, I RADIM SA LJUDIMA.......TI SI MI NEKAKO PREVIŠE U CRNJAKU........ DAJ NEMOJ BITI STROGA PREMA SEBI TRZNI SE MALO....
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
jana

Post by jana »

Bravo Josepapa!
cokapeace

Post by cokapeace »

Moj jedini komentar na ovo ,upućen -Pročitaj me - je :" DETE,nije ti sve pod kontrolom,čim si došla u situaciju da na Googl-u tražiš forum sa temom narkomanije !!! "
PROČITAJ ME wrote:. i ne možemo svi razmišljati tvojom glavom i ići tebi uz dlaku.....eeee to sam izvukla iz svih tvojih postova......
Pošto je ovo izvukla iz "mojih postova",zamolila bih ljude prema kojima sam bila tako nepravedna da mi se jave ovde da im se javno izvinim (mada mislim da takvih nema)-ako grešim-neće mi biti teško da priznam svoju grešku.

Maki,Jana,Pappa,kako ste mi vi?
pozz za sve sa tmurnog istoka !
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
MAKI

Post by MAKI »

Paaaaaaaaaa.......sećam se i boljih dana......
Sinoć smo drugarica i ja saznale da nam se drugar navuko na dop pa smo ga malo ispreskakale......tj. obavili smo jedan poduži razgovor sa njim jer je dobro dete i ne bi voleli da upropasti svoj život...ali pošto smo videli da od tog razgovora nema ništa.....odnosno ne možemo da dopremo do njega...(stara poznata priča)...
Odlučili smo da danas popodne razgovaramo sa njegovim roditeljima pa šta bude biće...možda će nas mrzeti zbog toga (verovatno da hoće) ali možda nam i kasnije zahvali na tome...

Eto... kao da su ljudi malo poludeli u mom okruženju..takav utisak imam...kad sam se ja drogirala niko nije,a sada kad sam ja izašla iz te priče malo po malo pa čujem za onog,ovog...itd...
:evil: :evil: :evil:
cokapeace

Post by cokapeace »

:? :cry: ...Idem po malog u vrtić...kuckam ti za 15-20 min.,čim se vratim..ne bedači se molim te..to je nažalost,stara priča...
ok ?!
Vrćem se odmah..kisss
This must be a bad trip
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Josseppapa......dobro, dobro, dobro, priznajem dižem ruke predajem se, naravno da nisam na forumu iz radoznalosti, nego iz razloga da će mi sve ovo olakšati stvari u životu i da lakše prebrodim situaciju u kojoj se trenutno nalazim......,...jesam pretjerala, priznajem......ali jebi ga takva sam userem u životu pa evo sad userem i ovdje, nemam namjeru vrijeđati nikoga pa ni Coku, ali me iznerviralo što me stalno citirala...... i također priznajem da teško ali pravo teško podnosim kritiku i to je moja greška i mana,a to da sam djete, pa naravno da jesam čim ovako nezrelo reagujem.....trebam ja još mnogo, mnogo toga proći i naučiti.....kao i svi mi naravno........nekako sam osjetljiva na svaku vašu riječ......ma ne znam.....Coko oprosti što sam te uvrijedila, ako možeš i hoćeš......pozzzzz
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma,. ja sam hipik u duši...samo nemoj ponovo,jer...i ja imam "dugačak jezik" kad hoću.....
This must be a bad trip
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

joj hvala ti mnigo, obećavam da neću lupetati gluposti, niti širiti negativne vibracije, još jednim izvini iz sveg srca ti govorim, vjeruj mi......nisi ti zaslužila onakve riječi a ponajmanje od mene, jer te od početka smatram pravo cool i super osobom......odoh spavat, laku noć i veliki pozzzz od nedozrelog djeteta hvala ti :-D :lol: :lol:
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Ne znam šta mi je zadnjih dana... :? ...Ispreskakana sam da sam "mnogo u bedu" ali,ovo je moja tema-i mogu da KUUUUKAAAAM koliko ja hoću 8) .... :|

Izgleda da je sve do ove zime....(ili se ja to zavaravam).......na zimu mi je Leka poginuo,...na zimu je mom ocu bio rodjendan(strašno mi fali to moje jedino sigurno rame-bar sam ga ja tako doživljavala od najranijeg detinjstva,ta "moja "iskrena reč-bez osude,ali direktno iz srca)...na zimu je i moj otac otišao(neka mu je laka zemlja)...odmah posle toga,opet jednog od ledenih dana i ja sam pokušala istim putem,ali je prokleti dop učinio nešto drugo "za mene"...te zime su i svi moji snovi pali,od ruke čoveka sa kojim sam 7god. delila dobro i zlo,čoveka koji je imao moje srce i dušu na dlanu...-BACIO IH I ZGAZIO...okrenuo ledja svemu što mu je bilo sveto,i posle svega,traži oproštaj,a krivicu,niti kajanje-NE OSEĆA,..glumi je,..a ja ga previše dobro znam,..osećam....

...I...valjda je sve do zime...ovog inja i pare dok dišem...
...Bezveze sam se rasplakala jutros....neki čovek je lopaticom skidao inje sa stakla kola....samo mi je iskrsla slika mog ćaleta i mene kao klinke...svake zime je to bio naš ritual,uz obaveznu,po neku grudvu-kao slučajno,i cerekanje dok su mi obrazi brideli od hladnoće.........i suze su same došle....... :smt010 .....lagaću sebe...sve je do zime...nije meni ništa....
..Ali ću se,preventive radi,zatvoriti u kuću...i ćutatiiiii :-# ....jer ovo odavno nije više moj dom,a ni tamo gde je bio 7 god.-više nije....Znači-nemam ga...I VREME JE DA ODEM ! Samo da se već jednom završi sve ovo sa sudom ,da znam na čemu sam,i da sa svojim švrletom napravim taj jedini,za mene, normalni korak,jedinu šansu za naše sutra ..i već jednom..ODEM ODAVDE.....
........ :smt086 :-# [-o< :-({|= :cry:
This must be a bad trip
MAKI

Post by MAKI »

.........psstttttt......samo..... :smt056
Post Reply