Izvini,obećavam da neću više! Ali ,niti sam ga ičim isprovocirala,em sve vreme pokušavam da spustim loptu..."krpa"..odakle mu pravo?!
Zaobićiću ovaj post iz poštovanja prema tebi,jer si stvarno ok...a ni ja nisam baš u libeli zadnjih dana...ne želim da se spuštam na njegov nivo,ali ovo nisam mogla da prećutim,ali si totalno u pravu da sam to trebala diskretnije da uradim..još jednom izvini...
Ali moj život je samo moja stvar, i niti neko ima prava da me zove "krpom" a još manje se nekog tiče da li me je neko "drmao skoro"!
biju turci al biju i crnci
Moderator: sanela
Mada...
..kada sam napisala da imam neke "aliens"na mom postu...možda i pogadjam zašto se zakačio baš za mene....
Da nisi kojim slučajem pandur-Zole?!

Da nisi kojim slučajem pandur-Zole?!

...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
Idi na deo foruma koji se zove SUOVISNICI i tu postavi ovo pitanje ali sa malo vise detalja.orange_s wrote:Da li meni neko moze pomoci?
Momak mi je na speedu i travi vec dugo dugo vremena!
Travu pusi svaki dan i kad je ne produva jedan dan to je katastrofa a speed uzima svaki drugi dan!
STA DA RADIM
- PROČITAJ ME
Re: biju turci al biju i crnci
Vozdra ja te prvi put čitam, jarane nisi se ti bezveze prijavio na forum očito ti treba pomoć, ali koliko sam shvatila stim stavom nećeš ama baš ništa postići......i sam vidiš da smo mi svi ok. drugagski pa braca potrudi se malo, napiši nešto normalno i pozitivno,........ili si se prijavio da provociraš raju......ne znam kralju šta da ti kažem......ili se potrudi ili se skini sa foruma......pozzzzzzzzz

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
PROČITAJ ME ..Taj "jaran " ti je pandur koji smara mene lično na ovom forumu!Ako želiš da tebi neko "tepa" : "KRPO"...itd. ,samo izvoli-prepuštam ti ga!!!Svi su me ispoštovali bar toliko da izbojkotuju ovu temu,samo se ti praviš pametna i fina,pa ti "kralja "zdušno prepuštam..i kada me drugi put,pod drugim nickom,bude smarao,rado ću da ti ga pošaljem, da ga tešiš.
This must be a bad trip
This must be a bad trip
Coka, ako te neko maltretira preko privatnih poruka, samo mi reci o kome se radi, pa će dobiti upozorenje, a ako nastavi bit će banovan. Isto, ako sumnjaš da se ista osoba javlja pod drugim nickom, svakako mi javi...cokapeace wrote:PROČITAJ ME ..Taj "jaran " ti je pandur koji smara mene lično na ovom forumu!Ako želiš da tebi neko "tepa" : "KRPO"...itd. ,samo izvoli-prepuštam ti ga!!!Svi su me ispoštovali bar toliko da izbojkotuju ovu temu,samo se ti praviš pametna i fina,pa ti "kralja "zdušno prepuštam..i kada me drugi put,pod drugim nickom,bude smarao,rado ću da ti ga pošaljem, da ga tešiš.
Rešila sam ja to lično,hvala na brizi,ali sam se malo naljutila
pozz najboljoj šefici!

pozz najboljoj šefici!

This must be a bad trip
This must be a bad trip