biju turci al biju i crnci

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zole

biju turci al biju i crnci

Post by zole »

:roll: trenutno sam u deficitu strasnom , sve ove komentare koje ovde citam na jednu pricu (jednosmerna ulica) , od toga mi je muka, ta podrska sa laznim moralom i dovodi do do toga da se u narkomanu probudi mekusac (....samo se drzi .....samo izdrzi :smt018 ...., nja nja nja), sav taj pritisak koji roditelji i sta znam vec ko ima znacajan uticaj na vas ( neko ko samo jednom recenicom moze da baci varnicu ) e to dovodi do delirijuma ,to je bio sam strah i bunilo i bezanje od ko zna cega , ka nicemu, ali to nemoze da razume onaj ko nezivi u takvom okruzenju.Necu da delim nikakve savete to je glupo, i sam to slusam stalno ,iako znam sve ,sta je i kako je , uvek se nadje neka tupa glava ,da me opomene.....
sanela

Post by sanela »

A kakve veze ima naziv teme sa ovim što si htio reći?
cokapeace

Post by cokapeace »

Ček,ček, jer to na moj račun ?! :-D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

a jesi li ti str8 ili ne ?
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
STELAMARIS

Post by STELAMARIS »

Zole,

nemoj da budes mekusac, ne slusaj ti nicije savjete i ne gubi vrijeme na ovom forumu ako ne znas sta hoces!

Ajde ti nama napisi ko je tebe dir'o, ko je ruzio?
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
SWE

Post by SWE »

Tooooo Zole legendo!
Imas li ti kakav licni problem ili te samo nerviraju ovi tudji komentari na forumu? Kako bi ti to rijesio?
nenormalan-a-lud

Post by nenormalan-a-lud »

mene bole krsta,ima li ko da me utesi ??
bilo nas je 4oro brace i svi su trazili svoju zlatnu pticu srece,jedan je poginuo u ratu,jedan je umro od sushice,jednog su ubili na tvrdjavi....ja svoju vishe ne trazim

Mesha Selimovic
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

tu gdje boli, dva kestena u dzep...
zole

Post by zole »

:o Borba, borba, borba je konstantna.I samo ono našta si fokusiran ,uvek ista priča ,uvek isti ljudi, ista harizma.i sve do trenutka dok nisam odlučio ,srezo sam ga skoro u korenu,a bila je to dubina ,ma koja dubina? Provalija. Nego sada ,sve me nervira ,taj njihov pogled ispod olinjalog kapka,e na taj pogled se ježim, razmišljanje iz doba prohibicije, i kao stalno postoje neki uslovi ,stalno pokusavaju da imaju kontrolu ,neznaju ni oni nad čime ,ni kako da to izvedu ,a kad bih i pokušao nešto da objasnim :D zapazio bih taj kameni pogled neverice,prijatelju Ilija Čvorović !!! Netrudim se više.
cokapeace

Post by cokapeace »

Normalni..."da ljubim da prodje?!" :wink: :D

Zole...što si tako negativan...šta tebe muči?!
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Post Reply