Trainspotting - Moja istorija - od pocetka do - kraja!?

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Sonja

Post by Sonja »

Zona Sumraka wrote:ma dobro to nego jeste li vi skontali kako je on spremno odgovorio na pitanje? :D ...toliko spremno da mi to smrdi na neku bivsu...
Ma koja bivsa moja Zono, svi oni imaju ideal u glavi i ispale ga ko iz puske. A onda obicno kada se zaljube nit vide kolko je dupe ni kakve su boje oci, nista, onda "e bas tak'u su 'teli ceo ziot".........

ko rece: ljubav je slepa 8) :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
elzi

Post by elzi »

Mogla bi proci(ako ti se svidaju djevojke poput rihhane iz spota umbrella,samo malo sa svjetlijim tenom).Ali je?ga udata!!!!!!!!!!!!!!
raskorak

Post by raskorak »

Ekšli, sad se setih idealnog ženskog lica: Neve Campbell!
Elem, ovo me podseti na jedan retardirani show program (nisam siguran da li je "48h svadba" il' "Prodajem ženu", tako nešto) gde jedna njuška priča kako je upoznala svoju ženku: "Pa, znate, ja sam pustio sms na teveju - žene, javljajte se, 'oću da se ženim!" :lol: , i "ono" mu se javilo :)
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ma znam ba sonja...serendaju ko' foke...ja recimo apsolutno ne gotivim tipove sa svijetlim ocima, ili svijetlom kosom - nebitno...taj bred pit sindrom mi je totalni turn off...isto tako ne volim niske tipove...onda ne volim tipove sa kratkim prstima... i nije zbog toga perverznjaci :D ...
sta jos...pa naravno...tipovi koji nemaju dozu humora ili bar osjecaj za isti ne dolaze u obzir...a za istancan humor moras biti i inteligentan, jel' tako...tipovi koji su puni sebe mi sjedaju u pm...i tako to...sad ga ja serendam...
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Jebacka tema... Tesko mi je da pronadjem pravilo. Mislim, imam neki spisak u glavi, ali sve je to kurac kad se dodje do prakse...

Mene pravo nervira kad sjedim sa nekom djevojkom, izvalim glupost i spremim se da se iscerim, a ona mi kaze - "Je l stvarno ?.."... To me odmah spusti. A eto, u Sanju sam se bas zaljubio onda kad smo coporativno isli na koncert Van Gogh na Sokocu i ja bio super raspolozen (gudriran) i pricao nevjerovatne idiotluke, a ona samo cutala i slusala me. I nije htjela da se smije. Nesto mi je to bilo simpaticno.

Ne volim cure snobove. Nekako cesto u posljednje vrijeme budem u njihovom drustvu... Jebiga, sad me smatraju za finog momka i moram ponekad da odem na snobovska mjeste i slusam snobovske price... To me trenutno sjebe, obicno cutim kao kreten i smisljam neke stihove u glavi. A sad kad sam bio na moru, bila sa nama djevojka koja je za mene vazda bila simbol snobizma (stari joj ima hotel na Jahorini) i jedno vece mi bilo pravo dobro sa njom (bez seksa i to). A i posljednja cura mi je bila kreditni sluzbenik, gdje ces veceg ustogljeniju i proracunatiju osobu. I snoba.

Gotivim i cure koje se loze na sport; pravo volim da vidim trebu sa kriglom piva koja navija i psuje i jebe sudiji i igracima mater... A ono, cesce sam zavrsavao sa curama koje na ovaj ili onaj nacin furaju umjetnost. One su obicno operisane od sporta.

Kao bjezim od debelih treba ili treba grobova... A kad odem na neki dernek, napadam prvu do sebe. Obicno bude najveci grob :).

E da, vazda sam izbjegavao narkomanke... Ne kontam da je to bilo iz nekih visih pobuda, prije ce biti da sam pokusavao jednom muhom dva udarca - kad vec imam djevojku, hajde da mi bude dobar paravan pred starcima i sestrom....

Hm.
rajouno

Post by rajouno »

eh,a ja sam uwjek imala swoj ideal...crn,tamnoput..sportske gradje,dugi prsti,i lepi zubi...ali obichno sam se zaljubljiwala(kao shto neka od was reche)u neke frajere koji nemaju nishta od toga.em plawi,em swijetle ochi,mrshawi...kao da se neko shalio na moj rachun :-D
narawno,uwjek mi je bila mnogo bitnija dobra pricha,maniri..inteligencija.jednom sam izlazila sa jednim andrijom,ma i djawo je ljepshi od njega-ali taj lik je mao tako jaku prichu da je uspio preko noci da od mog mishljenja o njemu:"boze,grozan je" ,naprawi preokret za 180 stepeni u "boze,ne mogu bez njega".pored njega niko ne moze da sjedi ozbiljno ali 5 min,bukwalno-to je kidanje,i drzanje za stomak.umio je da me zestoko spusti...ali i da me digne do neba!i dan danas ga obozawam zato shto je takaw :oops:
a ,bilo je i lepotana...ali tako plitkih,i powrshnih...bez smisla za lijepo..i duhowito.bez smisla za uziwanje,isfoliranih ,iskompleksiranih...
ne podnosim nadobudne ljude,i snobowe...u stanju sam da ih ismijawam do ludila.phi
PER ASPERA AD ASTRA...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e vidis...ja nikada nisam nesto furala te sportiste... vjerovatno zato sto se inace bavim sportom u pm...ali citav taj mentalitet, disciplina...to mi je uvijek islo na zivce...totalno suprotno mom karakteru...ja se uvijek nesto bunim, uvijek protiv autoriteta bilo koje vrste, pravila...normalno fino je vidjeti dobro gradjenog tipa...ali brate kada vidim one napuhane hrpe steroida...bljak...to mi je pravo pederski...znam jednog frajera koji se fura na to...a sega je momak, nije los ovako...i sad to ti je teretana svaki jbeni dan...frajer brije noge ruke, nema sta ne brije...brije se cesce nego ja majke mi...i jos se natracka sa nekim uljem da to izgleda tako ljigavo i odvratno...i sad slucajno ja njega jedno jutro sretnem na benzinskoj...on u onim biciklistickim al' iz jednog dijela...sa nekim tregerima sta li...ma uzas, ja odma nabacila kez, nisam mogla da se suzdrzim...a on konta da se kezim zato sto dobro izgleda...reko' dzesh' ti ba?...kaze ma evo odo' malo do teretane... aha reko'...dobre ti te kondomke...on se uozbilji kao daj ba ne zajebavaj i sve nesto smeka neku trebu sto prolazi pored njega...pa onda meni ono ocima kao' .. dobar komad a?...ulazi u auto, pali radio..kad zacvili "imma nekka tajnna vezaa" mahahhahahahahahah....
ja sam se ukocila od smijeha...
a iskreno da ti kazem i ti sa manirima mi idu na neku stvar... to ti je uglavnom totalno foliranje...meni se tako jednom desilo sa tipom, mislim frajer je bio stvarno neki levat...inace se ne bih ismijavala ovakvim situacijama, ali frajer je bio zesci supak, a i privalio nam se na kvarno ...znas ono kad skontas odma na osobi da je neki ljigavac...uglavnom, taj krelac se meni poceo nesto kao shteliti, al' ono ofirno ba...ja kao krenem da sjednem on za stolicu...ja u auto on za vrata...i ja mu kazem odma' prvi put, reko' e ba nemoj majke ti nije mi to furka...pogotovo sto me sva ekipa pocela zajebavati u vezi toga...al' dzaba, frajer konta da je to kul...onda su poceli njega da zajebavaju, ni to nije upalilo...e, poslije mjesec dva kada je skontao da nema sanse, poceo da muva rodicu od ovog mog jednog havera, sto je ovog jos vise raspizdilo...mahahha...a najkrvavije od svega tip mene muva, a cijelo vrijeme spominje neku trebu iz shvice koja kao pati za njim...ma uzas...
elzi

Post by elzi »

Kod mene je muz crn,visok dobra guza djevojke uvjek oko njega.Cak i haveri sto izlaze s njim mislim da izlaze zbog lakog prolaza kod zenske populacije uopste nisam ljubomorni tip djevojke ,i nisam uopste ona dosadna zena koja non stop nesto zvoca.Jer zna da i ja mogu vrlo lako pokupit koga hocu.Ali vidite da izgled nije mjerodavan ,covjek je pun problemaaaaaaaaaaaaaaaa
Sonja

Post by Sonja »

Zona Sumraka wrote:ma znam ba sonja...serendaju ko' foke...ja recimo apsolutno ne gotivim tipove sa svijetlim ocima, ili svijetlom kosom - nebitno...taj bred pit sindrom mi je totalni turn off...isto tako ne volim niske tipove...onda ne volim tipove sa kratkim prstima... i nije zbog toga perverznjaci :D ...
sta jos...pa naravno...tipovi koji nemaju dozu humora ili bar osjecaj za isti ne dolaze u obzir...a za istancan humor moras biti i inteligentan, jel' tako...tipovi koji su puni sebe mi sjedaju u pm...i tako to...sad ga ja serendam...

Ti si moj covek!!!!

Bitno mi je:

Smisao za humor
Boja glasa
Lepe ruke
Lepi zubi

Sve ostalo manje vise relativno, ali ovo navedeno nekako mora da ima :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
sunrise

Post by sunrise »

Ako imate isti smisao za humor i najgora svadja zavrsava osmijehom i ljutnja nestaje (makar kod nas to funkcionira).

A, ako cemo o fizickom izgledu, nikad u zivotu nisam htjela ni imala tipa koji je plav, koji je zgoljaviji i mrsaviji od mene, koji ima ruzne prste, jebo te koji trip. Moj tip je tamni i ne nabildan nego dovljno jak da me nosi na rukama

A, sta mi je definitivno full odjebaos, kad ljudi ne znaju normalno jesti pa mljackaju i produciraju svakakve zvukove, aj sto mi je to gadno, kad tu jedu pored mene i mljacmljacmljac. Jedan dan sam izasla van ducana jer da nisam mislim da bi mu se svega nabrojala
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Post Reply