Jebacka tema... Tesko mi je da pronadjem pravilo. Mislim, imam neki spisak u glavi, ali sve je to kurac kad se dodje do prakse...
Mene pravo nervira kad sjedim sa nekom djevojkom, izvalim glupost i spremim se da se iscerim, a ona mi kaze - "Je l stvarno ?.."... To me odmah spusti. A eto, u Sanju sam se bas zaljubio onda kad smo coporativno isli na koncert Van Gogh na Sokocu i ja bio super raspolozen (gudriran) i pricao nevjerovatne idiotluke, a ona samo cutala i slusala me. I nije htjela da se smije. Nesto mi je to bilo simpaticno.
Ne volim cure snobove. Nekako cesto u posljednje vrijeme budem u njihovom drustvu... Jebiga, sad me smatraju za finog momka i moram ponekad da odem na snobovska mjeste i slusam snobovske price... To me trenutno sjebe, obicno cutim kao kreten i smisljam neke stihove u glavi. A sad kad sam bio na moru, bila sa nama djevojka koja je za mene vazda bila simbol snobizma (stari joj ima hotel na Jahorini) i jedno vece mi bilo pravo dobro sa njom (bez seksa i to). A i posljednja cura mi je bila kreditni sluzbenik, gdje ces veceg ustogljeniju i proracunatiju osobu. I snoba.
Gotivim i cure koje se loze na sport; pravo volim da vidim trebu sa kriglom piva koja navija i psuje i jebe sudiji i igracima mater... A ono, cesce sam zavrsavao sa curama koje na ovaj ili onaj nacin furaju umjetnost. One su obicno operisane od sporta.
Kao bjezim od debelih treba ili treba grobova... A kad odem na neki dernek, napadam prvu do sebe. Obicno bude najveci grob

.
E da, vazda sam izbjegavao narkomanke... Ne kontam da je to bilo iz nekih visih pobuda, prije ce biti da sam pokusavao jednom muhom dva udarca - kad vec imam djevojku, hajde da mi bude dobar paravan pred starcima i sestrom....
Hm.