Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

Upravo sam saznala da sam postala tetka jednog decka koji se zove Adrian :) :) :)
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sonja

Post by Sonja »

CESTITAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Od Srca, neka je ziv i zdrav i srecan i veseo, a pored takve tetke bice "mangup" sigurno!

Pozdrav Azraaaa i cestitam jos jednom!

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
zvrky

Post by zvrky »

Sunrise cestitam :D

Joj nemojte o bebama opet cu da poludim,imam periode kada zestoko zelim bebu,neki kazu to je znak da ce biti uskoro hahahhhahahha
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Sonja

Post by Sonja »

zVRKY,

STA DA TI KAZEM, VREME NAM JE 8)
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
zvrky

Post by zvrky »

Ma mozda je vreme ali...gde ..s kim..de cu ja sa tom bebom bwe ,nisam ja jos sposobna ni sebe da odrzavam :-D a tako bi volela...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ja bih voljela i jedno i drugo...ustvari najvise bih voljela da imam troje...al' s ozbirom kakvim tempom idem, tesko...
sunrise

Post by sunrise »

cure, koliko imate godina? Ja 30. Planiram imati dvoje djece, troje jedino i to stvarno jedino pod uvjetom zicer financijskih prilika i da su prvih dvoje istog spola. Mada vec i jedno treba dosta i truda i vremena i love i blablabla, dvoje takodjer a troje je kao jackpot na lotu. No, troje nisam ni nikad imala zelju imati, dvoje je sasvim ok. Bas sam nedavno gledala na tv-u obitelji sa 9 djece ili jedna obitelj s 13-ero a ni mama ni tata ne rade nego sve od socijalne pomoci djecjeg dohodka, roditelji spavaju u sobi s jos dvoje djece, kaos, dreka, prljavo u kuci. Uzas, pitam se di im je pamet i da li su uopce ikad imali mrvicu mozga u glavi?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Bezze_Sa

Post by Bezze_Sa »

TLUDNAVA wrote:Ljudi evo OMARA, imam jako tužne vijesti.Moja supruga je podbacila, Omco nece jod za sada postati Tata.
Ali u neku ruku mi je drago
Izvini drug, ali morao sam "reagovati" .... ne kontam te kako ti moze biti drago??? Ma ne znam u koju ruku da uzmes....??????
TLUDNAVA wrote: koliko znaju lagati, koliko znaju biti mali,malisni,malecki...........
Volio bih da si malo precizniji, koji ljudi, (kad kazes ljudi, znaci ima ih vise???). Mozda se ti ljudi sto govoris ponasali prema tebi, kao i ti prema njima? Nisi to pomislio? Mislim ovo je samo pretpostavka...
TLUDNAVA wrote: Ja vam nisam dobar, snagu mi daje moja Minela. Da mi nije nje davno bi ja bio MEJT, sto bi mozda jedna Amewrikanka najvise volila da se desilo.

Ne vjerujem da ti iko zeli zlo pogotovo neko tako daleko, ne kontam na koji nacin?. Da je to neko iz SA pa nekako bih i skonto, a kamoli neko iz Amerike, haj da si nekog spomenuo iz SA, pa haj shvatio bih te, ali nekako ne vjerujem da neko ko je tako daleko ti zeli zlo, i da ti moze napraviti bilo kakvo zlo, na kraju krajeva, ma da je iz EU, a kamoli toliko daleko...
TLUDNAVA wrote: No međutim, polako ali sigurno ja se vracam opet, polako i ovaj put cu DOBRO DA DUGNEM GLAVU I ODMJERIM SVOG NOVOG DRUGA, AKO GA BUDE.LJUDI HVALA VAM SVIMA KOJI SU BILI UZ NAS ,VOLIMO VAS I PUNO POLJUBACA OD NAS IMATE.
oMcHo i Minela
Zao mi je sto si to sve prezivio, i svaka cast zeni pa ti daje potporu (mislim tu ste jedno za drugo u dobru i zlu.)
Stvarno mi je zao zbog svega....
sunrise

Post by sunrise »

Nisi jedni koji nije shvatio njegov post no nekako nakon te tragedije mi se nije dalo pilati covjeka i ici u detalje. No, izgubiti dijete, prvo dijete, na kraju trudnoce je bol s kojom trebas biti jebeno jak i izaci kraj s time. Sretno Omare i budi jak, budi uz zenu jer joj nije lako. Ja, kao, zena da izgubim dijete osjecala bi se kao da sam zakazala na najbitnijoj stvari i zadatku u svome zivotu i snagu bi mi samo moj muz mogao vratiti nazad. malo po malo

Hallo!!!!!!!!! Ima koga za caffe? Ili cu sama morati tu sjediti iducih uru vremena?
Bezze_Sa

Post by Bezze_Sa »

Joooooj ne mogu vjerovati, i ja sam ne davno dobio sina, i nema sanse da se stavim u sl. situaciju, pa poludio bih skroooz.... Ja ne znam kako bih prebolio to sve .... :(
Post Reply