Moderator: sanela
Izvini drug, ali morao sam "reagovati" .... ne kontam te kako ti moze biti drago??? Ma ne znam u koju ruku da uzmes....??????TLUDNAVA wrote:Ljudi evo OMARA, imam jako tužne vijesti.Moja supruga je podbacila, Omco nece jod za sada postati Tata.
Ali u neku ruku mi je drago
Volio bih da si malo precizniji, koji ljudi, (kad kazes ljudi, znaci ima ih vise???). Mozda se ti ljudi sto govoris ponasali prema tebi, kao i ti prema njima? Nisi to pomislio? Mislim ovo je samo pretpostavka...TLUDNAVA wrote: koliko znaju lagati, koliko znaju biti mali,malisni,malecki...........
TLUDNAVA wrote: Ja vam nisam dobar, snagu mi daje moja Minela. Da mi nije nje davno bi ja bio MEJT, sto bi mozda jedna Amewrikanka najvise volila da se desilo.
Zao mi je sto si to sve prezivio, i svaka cast zeni pa ti daje potporu (mislim tu ste jedno za drugo u dobru i zlu.)TLUDNAVA wrote: No međutim, polako ali sigurno ja se vracam opet, polako i ovaj put cu DOBRO DA DUGNEM GLAVU I ODMJERIM SVOG NOVOG DRUGA, AKO GA BUDE.LJUDI HVALA VAM SVIMA KOJI SU BILI UZ NAS ,VOLIMO VAS I PUNO POLJUBACA OD NAS IMATE.
oMcHo i Minela