sakriveni posetioci sajta :)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

sakriveni posetioci sajta :)

Post by zvrky »

LJudi sada nas ima 27-moro na sajtu :shock: a samo nas dvoje vidljivih moze li mi neko objasniti zasto je to tako ,od koga se kriju ???? Po meni je to potpuna glupost !!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

To nisu sakriveni korisnici, nego gosti. Znači, ljudi koji nisu logovani, a možda nisu ni registrovani. Znači, oni mogu samo čitati, ali ne i pisati ne forumu dok se ne registruju/loguju... a što neće? ne znam...
zvrky

Post by zvrky »

Ma ja se kladim da su registrovani al nece da se loguju.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sanela

Post by sanela »

zvrky wrote:Ma ja se kladim da su registrovani al nece da se loguju.
Može bit... :D
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ja ipak mislim da nisu registrovani. Jer bar mene mrzi svaki put se logovati, kucati username i sifru, samo stavim remember me. A i u Firefox sacuvam sifru za forum i ako kojim slucajem nisam logovan, on automatski ukuca i user i pass.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
zvrky

Post by zvrky »

Mozda sam se ja istripovala hahahahaa ali 27-moro u isto vreme pa bar pola od toga je regostrovano ...ili sam se i za to istripovala :shock: :-D
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
PAJA!harvardPaje

jedan od..

Post by PAJA!harvardPaje »

Evo ja sam jedan od tih..... Inace ne od dugo nego neka 4 dana .Imam samo pohvale za vas ,nesecam se da sam citao nesto sto me se toliko ticalo,sto je tako delovalo na mene...Moje drustvo,moji prijatelji su u totalno drugom fazonu ,najveci poroci su im zene ,sto je super..Ali nisam imao kome da kazem sta mi se u vezi ovoga mota po glavi-sa cime se borim a da me razume ...Vi dodjete kao neki NA i bas bi me pogodilo da znam da neko od tih 27-30 koji se pominju zloupotebljava sajt.Sumnjam mislim dau to ljudi koji koriste gudru a kojima lagano ulazi iz dupeta u glavu u sta su se zaista upleli..
iz Beograda
uvek bio perspektivan na raznim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao ocekivanja

promenjeno od PAJA!harvardpaje
LILU

...

Post by LILU »

EVO JOS JEDNE OD "NEVIDLJIVIH".Ja sam se registrovala jos 2005.god. i izbacila "o,o1 poruka" dnevno :roll: Veceras,posle vise od 2god. vec tri posta.. ;-) ...Radi se o tome da sam tek sada uspela da sklopim neki "duzi" period cistoce i tek sada su misli..recenice..itd...malo jasnije,bistrije.Do skoro sam cesto,cesto ulazila na forum ali iskljucivo vezbala citanje.Inace,slazem se potpuno da ste neki vid NA ali samo u slucaju kada se potpuno ukljucis u sve=vezba se i citanje i pisanje. POZDRAV SVIMA.....NATASCHA.
zvrky

Post by zvrky »

E neka si vala proprichala i vreme je bilo :-D Dobro nam dosla.
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
perica

Post by perica »

o, zvrky,dobro more!
Post Reply