sakriveni posetioci sajta :)
Moderator: sanela
sakriveni posetioci sajta :)
LJudi sada nas ima 27-moro na sajtu
a samo nas dvoje vidljivih moze li mi neko objasniti zasto je to tako ,od koga se kriju ???? Po meni je to potpuna glupost !!!

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- Mark_Renton
- PAJA!harvardPaje
jedan od..
Evo ja sam jedan od tih..... Inace ne od dugo nego neka 4 dana .Imam samo pohvale za vas ,nesecam se da sam citao nesto sto me se toliko ticalo,sto je tako delovalo na mene...Moje drustvo,moji prijatelji su u totalno drugom fazonu ,najveci poroci su im zene ,sto je super..Ali nisam imao kome da kazem sta mi se u vezi ovoga mota po glavi-sa cime se borim a da me razume ...Vi dodjete kao neki NA i bas bi me pogodilo da znam da neko od tih 27-30 koji se pominju zloupotebljava sajt.Sumnjam mislim dau to ljudi koji koriste gudru a kojima lagano ulazi iz dupeta u glavu u sta su se zaista upleli..
iz Beograda
uvek bio perspektivan na raznim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao ocekivanja
promenjeno od PAJA!harvardpaje
uvek bio perspektivan na raznim poljima,nazalost u ovoj najvise opravdao ocekivanja
promenjeno od PAJA!harvardpaje
...
EVO JOS JEDNE OD "NEVIDLJIVIH".Ja sam se registrovala jos 2005.god. i izbacila "o,o1 poruka" dnevno
Veceras,posle vise od 2god. vec tri posta..
...Radi se o tome da sam tek sada uspela da sklopim neki "duzi" period cistoce i tek sada su misli..recenice..itd...malo jasnije,bistrije.Do skoro sam cesto,cesto ulazila na forum ali iskljucivo vezbala citanje.Inace,slazem se potpuno da ste neki vid NA ali samo u slucaju kada se potpuno ukljucis u sve=vezba se i citanje i pisanje. POZDRAV SVIMA.....NATASCHA.