dowla,ewo mene uhwatila neka nostalgy,pa slusham ekw-par godina za nas...dobra stara wremena.kod mene ti u sushtini nema nishta nowo(a kako bi i bilo kad ne izbiwam iz kuce),osim shto se osjecam mnogo mnogoooo bolje u odnosu na proshli mjesec...jbt prowaljujem da tek sad konachno upoznajem sebe,i swakim danom se swe wishe iznenadjujem

shwatam da nisam imala kad ni upoznati se,jer u periodu kad klinci grade swoj karakter i stichu samopouzdanje u krugu porodice-ja sam jurila na ulicu,koja me je shkolowala..i drushtwo narawno..prijalo mi je ispiranje mozga tim boleshtinama..krenule su onda techno zurke..exiti..entranc-y...hemija..moj zeljno ishchekiwani odlazak za bg...moje nawlachenje na dop..i to traje par god,tj unazad 5 mjeseci-tako da ni u tom 'zamagljenom' periodu slabo shta sam nauchila o sebi-osim da sam kreten

eto mi sad zanimacije,upoznajem se sa samom sobom hahahh zdrawo,ja sam irena -a ti?bash si dobra dewojchica hhahaha
lakshe mi je da piskaram kod tebe,jer ni kod mene ne bi bilo neke teme..josh jedan obichan dan...chekam taj awgust,i konachno swoju slobodu

chini mi se,nikad se necu uozbiljiti...
hej dowla,lijepo bi te bilo widjeti owdje kod nas malo...nadam se da cesh ipak doskochiti malo,makar krajem ljeta da cugnemo jedno piwce na obal mora hahah(kakwa romantika)-samo ima jedan mali problem,moja mama je ljuta na tebe.ali,stwarno.kad sam doshla iz bg,i pochela skidanje prichala sam joj toliko o tebi i twojim postowima iz mikloshicewe..i ona mi je uwjek goworila,eto widish ima izlaza,swaka chast tom momku bla bla
i onda saznaje shta se desilo,tj za recidiw...i kao dala bi mu ja malo batina,pobjesnio od dosade ..nema potrebe da chitash to wishe hahahhhah
totalno mi je bila smijeshna,kolko je to nju pogodilo-da si joj samo widio izraz lica

ali, omekshacemo mamu za to piwce hehheheh
ajd' budi dobar,i ne radi neke budalashtine...kissssssssssss