Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Post by rajouno »

vjeraufanjeiljubaw-kako mozesh napisati da je twoja zena mnogo bolja od tebe,i dozwoliti sebi da te spushta ruzno,ma kakaw razlog bio???swi smo dobri na swoj nachin,i onoliko koliko ti cijenish sebe-cijenit ce te drugi..ne znam te bash neshto,ali iz twojih postowa zakljuchujem da si ok lik.prije swega zelish pomoci drugima,zar to nije plemenito?

dowla,ewo mene uhwatila neka nostalgy,pa slusham ekw-par godina za nas...dobra stara wremena.kod mene ti u sushtini nema nishta nowo(a kako bi i bilo kad ne izbiwam iz kuce),osim shto se osjecam mnogo mnogoooo bolje u odnosu na proshli mjesec...jbt prowaljujem da tek sad konachno upoznajem sebe,i swakim danom se swe wishe iznenadjujem :-D ...ima tu swijetlih trenutaka...ali i ziwe "perwerzije" hehehe
shwatam da nisam imala kad ni upoznati se,jer u periodu kad klinci grade swoj karakter i stichu samopouzdanje u krugu porodice-ja sam jurila na ulicu,koja me je shkolowala..i drushtwo narawno..prijalo mi je ispiranje mozga tim boleshtinama..krenule su onda techno zurke..exiti..entranc-y...hemija..moj zeljno ishchekiwani odlazak za bg...moje nawlachenje na dop..i to traje par god,tj unazad 5 mjeseci-tako da ni u tom 'zamagljenom' periodu slabo shta sam nauchila o sebi-osim da sam kreten :twisted: .
eto mi sad zanimacije,upoznajem se sa samom sobom hahahh zdrawo,ja sam irena -a ti?bash si dobra dewojchica hhahaha
lakshe mi je da piskaram kod tebe,jer ni kod mene ne bi bilo neke teme..josh jedan obichan dan...chekam taj awgust,i konachno swoju slobodu :D u medjuwremenu uchim,i treniram...zamishljam sebe kao ozbiljnu,udatu zenu sa par klinaca hahaahah -eto koliko moja dosada zna biti mashtowita :-D
chini mi se,nikad se necu uozbiljiti...

hej dowla,lijepo bi te bilo widjeti owdje kod nas malo...nadam se da cesh ipak doskochiti malo,makar krajem ljeta da cugnemo jedno piwce na obal mora hahah(kakwa romantika)-samo ima jedan mali problem,moja mama je ljuta na tebe.ali,stwarno.kad sam doshla iz bg,i pochela skidanje prichala sam joj toliko o tebi i twojim postowima iz mikloshicewe..i ona mi je uwjek goworila,eto widish ima izlaza,swaka chast tom momku bla bla
i onda saznaje shta se desilo,tj za recidiw...i kao dala bi mu ja malo batina,pobjesnio od dosade ..nema potrebe da chitash to wishe hahahhhah
totalno mi je bila smijeshna,kolko je to nju pogodilo-da si joj samo widio izraz lica :evil:
ali, omekshacemo mamu za to piwce hehheheh

ajd' budi dobar,i ne radi neke budalashtine...kissssssssssss
PER ASPERA AD ASTRA...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

Dajes los primjer drugim. Hajde da pokusamo siriti pozitivan uticaj - ja cu sok od marelice... :)
hahah jesi fin jbte...iz finske...ajd' ovako, ti siri pozitivan uticaj, a ja cu pivu...valja?

ja sam inace (za neupucene) pravo izdrzljiva sto se tice alkohola...kao king kong....mahhahaha u alkoholu su kratke noge i to...ne znam ni sto se smijem, nije toliko smijesno...

E....i ja sam danas u stimungu...odo' da spicim na bazen ili cu sa jaranicom u park, posto je malo mazija za bazen...jbte ufurala sam se u posljednjih mjesec dana u kao neki sportski duh ovo ono...ne znam koji mi je ku..ac...to apsolutno nije moj stil...
rajouno

Post by rajouno »

kad ste wec nawalili, ja cu jeger! :D
moze i dupla wodka heh
PER ASPERA AD ASTRA...
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Ccc, koji ste vi alkosi.

Mi volimo pivo i pivo voli nas!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

direktori...imam ja jednu bolju...

probudio me mjesto kave odraz u ogledalu
ovo, ovo nisam ja
tupa faca oronula i muka u zeludcu
ovo, ovo nisam ja

pred svojim se ocima bukvalno raspadam
ovo, ovo nisam ja...
ovo je nocna mora ujutro znam da zvuci glupo
ali
ovo, ovo nisam ja...

dva prsta usta bice mi lakse
rigoleto
stavim svoju glavu u skoljku
rigoleto
s glavom u skripcu obecavam lazi
rigoleto
da vise necu taknut pice
rigoleto

bonus kvisko ko pogodi izvodjaca :)
saša-ex

Post by saša-ex »

Vlado_M wrote:Izvini Sale, ali ne vjerujem ti u potpunosti. Malo ti je dosadno, zar ne ? Nekad bi zelio da pricas o problemima koje si imao ? Nekad ti je mnogo stalo da se istovaris na ovaj ili onaj nacin ? Malo si se vezao za likove na forumu, zanima te kako ide borbe i dokle su stigli ? I Forum nije los, ovdje se fakat prica o zivotu, za razliku od svih drugih opsteg tipa na kojim streberske seronje debatuju o zahvalnim temama tipa eutanazije, zivota poslije smrti, ekonomije, gladi u svijetu i globalizaciji i globalnom zagrijavanju, zar ne ?...

I pri tom ti pomazes i sebi i drugim. Ali nisi ovdje samo da bi pomogao drugim, stipu tu pricu... ovdje si prije svega zato sto ti boravak prija.

Sve ovo gore je 3... Ja ga nikad ne bih napisao da me nisi gurnuo. Nekad sam pretjerano neozbiljan.

.
Ne znam Vlado, stvarno ne mislim da mi je u zivotu dosadno i da mi je forum mesto gde cu moci da se ispraznim ili sta god...Zato najcesce i pisem samo ujutru, pre nego sto krenem na posao, to mi je jedini deo dana kada imam malo mira da se posvetim ovome.
Onaj deo da pomazuci drugima pomazem sebi sam prosao pre 5-6 godina, to ti je deo zivota u komuni, sada definitivno nemam potrebu za tim, pa ni za tim da " pricam o problemima koje sam imao", kad bi i doslo do toga, imam grupu bivsih sa kojima radim, mogao bih o tome caskati do mile volje...
Da sam se vezao za ljude sa foruma - jesam, drago mi je kad vidim uspeh, saosecam kad vidim pad, to je valjda i normalno. Vezao sam se i za tebe, super mi je kada vidim da guras dobro. Iz tog razloga jedino i moze da mi "prija" da budem na forumu, ipak u zivotu mi mnogo vise "prija" moja devojka, fudbal sa ortacima, odlazak u pozoriste, gledanje dobre tekme, rostilj u dvoristu, i puno,puno,puno drugih stvari od kojih se sastoji moj "pravi" zivot.
I to ti je to, Vlado, bar iz mog ugla cele ove price sa forumom. Ono jest da nisam normalan sto se tice mnogih stvari al bio bih totalni ludak da mi je motiv boravka ovde nesto drugo, posle celog mog zivota, veruj mi...
Al ajde da ne davimo ljude ovde sa ovim suvislim pricama, ne verujem, na kraju krajeva, da ikog ovde mnogo zanima zasto smo na forumu. :D
Pozdrav i drz se.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Okej, ti si ovdje da pomognes drugim, ja sam ovdje da se zezam i pomognem sebi.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Hehe, Zona, Cold Beer!
Uf, bas bih sad popio jedno.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Mnogo sam crn veceras. Odoh se unakaziti od alkohola.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

sta je bilo vlado jebo ga mis...ko diro?
Locked