Upravo sam provalila sajt sa kojeg mozete slati ne ogranicen broj sms poruka dnevno, naravno besplatno.
Poruke stizu istog momenta.
E sad, malo je komplikovano ali cu objasniti kako da se registrujete i sve ostalo...
Prvo, odete na link
http://www.mobik.com/mobik/mobik.html pa se tu registrujete
E sad, da bi mogli da saljete sms tim osobama prvo morate da posaljete email pozivnicu. Ali bez brige, nije komplikovano, sada ce mo to pojednostaviti. Otvorite neku mail adresu, npr na yahoo koja ce vam sluziti samo za to, da saljete pozivnice.
Kada odete na ovaj link
http://www.mobik.com/mobik/mobik.html imate mesto gde da ispisete sms poruku i broj kome zelite da saljete. Vi to uradite. I zatim ce vam on javiti da ne mozete da mu posaljete poruku dok mu ne posaljete prvo pozivnicu. I pitace vas da li zelite da ga pozovete preko maila. Vi stisnite ok i upisite onu mail adresu za koju smo rekli da ce vam sluziti samo za to. Otvorite mail, kliknite na link.
Zatim na toj stranici u gornjem desnom uglu imate opciju settings. Udjite u profil i tamo izmenite broj telefona u broj osobe kojoj zelite da saljete.
Zatim na onaj mail posaljite drugu pozivnicu i uradite isto, pa trecu, cetvrtu, koliko god hocete...
Sve je to samo jednom potrebno uraditi....
Kada sve to sredite (sto ce vam mozda oduzeti nekih desetak minuta)
Spremni ste za slanje poruka.
Jedino sto ce te morati,
kada zelite da aljete poruke na odredjeni broj, kad god odete na tu internet stranicu, morate prvo u settings (gornji desni ugao) pa upisite broj od osobe kojoj zelite da saljete. Pa kliknuti save.
Posle toga, ispisati text poruke i opet taj isti broj koji saljete.
Fazon je u tome da se ta osoba satro prijavi preko vas a ustvari vi je sami prijavite.
Mozda vam izgleda malo komplikovanije ali verute mi nije. Samo jednom registrujete sve potrebne brojeve i posle mozete na miru da saljete sms, koliko vam je volja. Ne ograniceno. Na bilo koju mrezu u Srbiji ili inostranstvu.
Eto...
Ako nekome nesto nije jasno neka mi se javi, pomoci cu mu