Besplatne SMS poruke

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
Jeca

Besplatne SMS poruke

Post by Jeca »

Ne znam da li je dozvoljeno da postavim link nekog drugog foruma. Ali ne vidim razlog zasto bi smetalo kada je to forum skroz drugacijeg sadrzaja.
Ali ako moderatorima smeta, neka izbrisu poruku.
Naime, upravo sam provalila da sa foruma burek.co.yu mogu da se salju besplatne SMS poruke. Potrbno se registrovati, naravno.
Poruke stizu za odmah, provereno :-D
Pa eto, ako nekoga zanima direktan link do stranice na kojoj se salju poruke je http://forum.burek.co.yu/index.php?acti ... aticpage=7
Naravno pre toga ne zaboravite da se registrujete jer bez registracije ne mogu da se salju poruke. A link do foruma je http://www.burek.co.yu
Omoguceno je slanje 5 bezplatnih poruka dnevno, a 2 poruke na 1 broj.
Nije lose. Moze biti dobro kada ostanete bez kredita a prodavnice ne rade ili vas mrzi da odete da uplatite. :D
O Kako je lepo ponovo biti STR8
Dragana

Post by Dragana »

da, a ima i na mts mondo.....vec duze vreme koristim ovo i super je....
isto 5 poruka za 24h, i nije bitno koliko poruka na koje brojeve, ali samo 064 i 065..potrebno je samo da ukucate svoj br. mob. i stize vam sifra pomocu koje se logujete u narednih 30 min cini mi se....
evo link
http://www.mtsmondo.com/sms/password.php
Image
Jeca

Post by Jeca »

Upravo sam provalila sajt sa kojeg mozete slati ne ogranicen broj sms poruka dnevno, naravno besplatno.
Poruke stizu istog momenta.
E sad, malo je komplikovano ali cu objasniti kako da se registrujete i sve ostalo...
Prvo, odete na link http://www.mobik.com/mobik/mobik.html pa se tu registrujete
E sad, da bi mogli da saljete sms tim osobama prvo morate da posaljete email pozivnicu. Ali bez brige, nije komplikovano, sada ce mo to pojednostaviti. Otvorite neku mail adresu, npr na yahoo koja ce vam sluziti samo za to, da saljete pozivnice.
Kada odete na ovaj link http://www.mobik.com/mobik/mobik.html imate mesto gde da ispisete sms poruku i broj kome zelite da saljete. Vi to uradite. I zatim ce vam on javiti da ne mozete da mu posaljete poruku dok mu ne posaljete prvo pozivnicu. I pitace vas da li zelite da ga pozovete preko maila. Vi stisnite ok i upisite onu mail adresu za koju smo rekli da ce vam sluziti samo za to. Otvorite mail, kliknite na link.
Zatim na toj stranici u gornjem desnom uglu imate opciju settings. Udjite u profil i tamo izmenite broj telefona u broj osobe kojoj zelite da saljete.
Zatim na onaj mail posaljite drugu pozivnicu i uradite isto, pa trecu, cetvrtu, koliko god hocete...
Sve je to samo jednom potrebno uraditi....
Kada sve to sredite (sto ce vam mozda oduzeti nekih desetak minuta)
Spremni ste za slanje poruka.
Jedino sto ce te morati,
kada zelite da aljete poruke na odredjeni broj, kad god odete na tu internet stranicu, morate prvo u settings (gornji desni ugao) pa upisite broj od osobe kojoj zelite da saljete. Pa kliknuti save.
Posle toga, ispisati text poruke i opet taj isti broj koji saljete.
Fazon je u tome da se ta osoba satro prijavi preko vas a ustvari vi je sami prijavite.
Mozda vam izgleda malo komplikovanije ali verute mi nije. Samo jednom registrujete sve potrebne brojeve i posle mozete na miru da saljete sms, koliko vam je volja. Ne ograniceno. Na bilo koju mrezu u Srbiji ili inostranstvu.
Eto...
Ako nekome nesto nije jasno neka mi se javi, pomoci cu mu
Jeca

Post by Jeca »

E sad... ako toj jednoj te istoj osobi zelite da saljete poruke, onda nije potrebno u settings (gornji desni ugao) vec samo text i broj
U settings ulazimo samo onda kada zelimo da promenimo broj kojem zelimo da saljemo poruku.
Nadam se da vam je jasno, ako nije tu sam i pomoci cu vam.
Dnevno mozete poslati ne ogranicen broj poruka, potpuno besplatno. Na sve mreze u Srbiji ili inostranstvu.

I naravno ne moj te zaboraviti da kada upisujete broj to uvek uradite sa prefixom 381 bez +
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Nemojte se pise spojeno. Da i mi tebe nesto naucimo u znak zahvalnosti za ovo sto radis :wink:
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Jeca

Post by Jeca »

Hvala Mark ali znam. I bez obzira sto znam , cesto pravim pravopisne greske zato sto zurim i ne gledam sta kuckam a posle me mrzi da citam.
Tako da cu te greske i dalje praviti ali zbog toga sto ne gledam sta pisem
Jos uvek se secam onoga sto sam ucila u osnovnoj skoli.
Nemoj, nisam , necu, nemam-zajedno a sve ostalo odvojeno :-D
Post Reply