Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Dragana

Post by Dragana »

Hvala Mona, zvrky, ljeto2006....neverovatno ali dan je stvarno protekao bas po mom "gustu"! Najlepsi i najbolji dan u ovoj godini.....valjda ce ih biti jos...
Sanela, srecan put i lepo se provedi....i nauci nesto :lol: ...hehehehee, salim se..hehehe :lol:
Image
sanela

Post by sanela »

Dragana wrote:Sanela, srecan put i lepo se provedi....i nauci nesto :lol: ...hehehehee, salim se..hehehe :lol:
Hvala ;)
JARAN

Post by JARAN »

Ja cu samo da pozdravim staru raju na ovom forumu,ako je uopste jos i ima,a koliko se da vidjeti iz prilozenog-ima,ali ne puno!
Pozdrav za Zvrky,Monu i ostale stare clanove,sa zeljom da budete sretni,veseli i zdravi jos puno,puno godina! Sada idem dalje;)
zvrky

Post by zvrky »

Hvala jarane takodje ti zelim srecu,iako ne znam s kim pricam al red je ako mi neko pozeli srecu da mu uzvratim :D Mogo si bar da mi sapnes ko si pa da budem jos srecnija :D Vidim da ti je ovo prvi komentar sto znaci da si promenio nick...no nije ni bitno hvala sto si navratio da vidis kako smo ,pozdrav.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
JARAN

Post by JARAN »

Samo ponekada navratim,da vidim kako napreduje staro drustvo,po pitanju lijecenja ! Jedno je sigurno! Veoma i vrlo lahko se moze "skinuti" sa svih tih "govana!"

P.S.Sanela,Amir je cisti primjer ovoga sto pisem ,je li tako!? Pravo dobar momak.Razgovarao sam malo sa njim! Osnovao je i neko udruzenje ,pa cak se ubacio i medju one psihice i psihologe! Bravo za njega!
sanela

Post by sanela »

JARAN wrote:Samo ponekada navratim,da vidim kako napreduje staro drustvo,po pitanju lijecenja ! Jedno je sigurno! Veoma i vrlo lahko se moze "skinuti" sa svih tih "govana!"

P.S.Sanela,Amir je cisti primjer ovoga sto pisem ,je li tako!? Pravo dobar momak.Razgovarao sam malo sa njim! Osnovao je i neko udruzenje ,pa cak se ubacio i medju one psihice i psihologe! Bravo za njega!
E jesi me obradovao svojim postom :roll:
Ako ne želiš da te ponovo banujemo, poštedi nas svojih komentara.

btw. Ovo je titanik, ko bi drugo bio.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

a jesi misteriozan jbte...hehehe pa kome foliras na priv da nisi ti?...a sege...
star

Post by star »

A da nije Manson? Blago tebi, Sanela! Pravo vreme za more, i ja bih! Vreme je za ljubav, ja sama...Ma ne žalim se! Tri puta nedeljno plivanje, aerobik, sauna...Jedan je život!
p.s. Nego šta se zgodi sa "chill out" ? Nestade? Da nije i ona neki od Tiatnika?
sanela

Post by sanela »

star wrote:A da nije Manson? Blago tebi, Sanela! Pravo vreme za more, i ja bih! Vreme je za ljubav, ja sama...Ma ne žalim se! Tri puta nedeljno plivanje, aerobik, sauna...Jedan je život!
p.s. Nego šta se zgodi sa "chill out" ? Nestade? Da nije i ona neki od Tiatnika?
Ma nije manson, prepoznala sam titanikov stil pisanja, a i lik kojeg spominje je iz Zenice, kao i on... A uvijek će biti onih željnih pažnje koji će lagati ne bi li dobili pažnju i sažaljenje drugih ljudi. Ali, ja uvijek kažem, koliko si spreman da budeš iskren prema sebi i drugima, toliko ćeš dobiti pomoći koju možeš iskoristiti.

Nego, bilo mi je super u Neumu, kao na ekskurziji :) A upravu si kad kažeš da je život samo jedan i zaista ga treba iskoristiti što je bolje moguće - činiti sretnim i sebe i ljude koje voliš. A mislim da se to najbolje radi ulažući u sebe i izgrađujući sebe.

Pozdrav star i čuvaj se... pozdravljam i ostalu ekipu, a posebno nove kolačiće kojih je sve više :)
JARAN

Post by JARAN »

Pozdravljam i kidam dalje!
Post Reply