Sanela, srecan put i lepo se provedi....i nauci nesto

Moderator: sanela
E jesi me obradovao svojim postomJARAN wrote:Samo ponekada navratim,da vidim kako napreduje staro drustvo,po pitanju lijecenja ! Jedno je sigurno! Veoma i vrlo lahko se moze "skinuti" sa svih tih "govana!"
P.S.Sanela,Amir je cisti primjer ovoga sto pisem ,je li tako!? Pravo dobar momak.Razgovarao sam malo sa njim! Osnovao je i neko udruzenje ,pa cak se ubacio i medju one psihice i psihologe! Bravo za njega!
Ma nije manson, prepoznala sam titanikov stil pisanja, a i lik kojeg spominje je iz Zenice, kao i on... A uvijek će biti onih željnih pažnje koji će lagati ne bi li dobili pažnju i sažaljenje drugih ljudi. Ali, ja uvijek kažem, koliko si spreman da budeš iskren prema sebi i drugima, toliko ćeš dobiti pomoći koju možeš iskoristiti.star wrote:A da nije Manson? Blago tebi, Sanela! Pravo vreme za more, i ja bih! Vreme je za ljubav, ja sama...Ma ne žalim se! Tri puta nedeljno plivanje, aerobik, sauna...Jedan je život!
p.s. Nego šta se zgodi sa "chill out" ? Nestade? Da nije i ona neki od Tiatnika?