Ibogain+Heroin=?

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

chill_out

Ibogain+Heroin=?

Post by chill_out »

Donese mi prijateljica Ibogain. Mogu li ga ja, ako je preslab nadopunit s Heroinom ili nečim drugim? Ili povećat dozu Ibogaina? Ili, ma šta da ja radim s tim?!
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
zvrky

Post by zvrky »

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,baci ga u djubre .... pa covece unistices se bweeeeeeeeee , prvo se vrati na mnogoooo davne teme imas ovde po forumu dosta o ibogainu a onda ga konzumiraj ....ja bi ti preporucila da ga ne kombinujes sa heroinom,jaooooo brines me mnogo chill :smt010 zasto to radis sebi bwe taman si se sredila malo i sad opet :cry:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
uvekza

Post by uvekza »

Sta je ibogain?
I love you, but I don`t like you.
Dragana

Post by Dragana »

idi na ovaj topic.....ema je opsirno objasnila:

http://forum.narkomanija.ba/viewtopic.p ... c&start=15
Image
chill_out

Post by chill_out »

Pa dobro šta niko nemože odgovorit mogu il ne mogu? Ko će sad čitat sve ovo...
Ma uostalom, odo probat pa šta bude... Ako preživim, javim se! Do čitanja
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
zvrky

Post by zvrky »

jooooooooj pa ne moze bwe propasce ti ibogain ili hors ili iboga...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Mona

Post by Mona »

Ma bre kakvi su ovo saveti i pitanja...i jedno i drugo u djubre...neka propadne sve,sta se pricha o tome sad ovde uopste,njoj to ne treba nista,treba joj pomoc koju mozda nece da prihvati...Kakvi bre crni saveti za drogiranje....
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

e pa fakat meni je ovo proseravanje pocelo opasno da ide na zivce...'oces da se puknes?!.... ajde' brate i nek' ti je sa srecom...ne znam sto uopste pitas za savjet...
chill_out

Post by chill_out »

Mislila sam da ću na ovom forumu stvarno nać nekoga ko će me razumit. Međutim, vidim da nije tako. Za vas ka i za sve ostale san samo obična jebena drogerašica, i red je da crknem šta prije i ostavim ostale "NORMALNE" ljude na miru! Pa eto, sa srećom vam i na dušu vaše sjebano ponašanje prema nekome ko traži savjet i pomoć!!! Budite mi lipi, zdravi, pametni i savršeni, bez preseravanja i droge, i živite zdravim životom, budite uzorni i gazite sve đubretarsko narkomansko smeće pred sobom!!!!!!
zvrky

Post by zvrky »

Recicu ti samo jednu stvar...nisi upravu !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply