Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Post by sunrise »

Star imas moje saucesce. Ne znam sta bi ti rekla da ti bude malo bolje, ne znam kako izaci na kraj s tom boli i kako utjesiti covjeka. No vjerujem da su oni, nasi dragi, i dalje tu s nama i oko nas i da nas paze.

Ne znam koliko imas godina i zasto smatras da si prestara za dijete, znas i sama da zene radjaju i u dorbim 40-tima a postoji i umjetna oplodnja. Isto tako, ne znam kako ide u srbiji da se usvoji dijete izvana ako mislis da u Srbiji nemas bas neke sanse. Vjerujem da ako to stvarno zelis Bog ce ti pokazati nacin i put do toga.
Cuvaj se i budi jaka, kisss
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sanela

Post by sanela »

Moje saučešće star :(
Josephine

Post by Josephine »

I moje!!!
Dragana

Post by Dragana »

i moje sucesce! :(
pozzz
Image
saša-ex

Post by saša-ex »

Saučešće Star...
Jeca

Post by Jeca »

I moje iskreno saucesce star :cry:
O Kako je lepo ponovo biti STR8
LIBIDO_ANGEL

Post by LIBIDO_ANGEL »

samo cu ti jedno reci,nemoj zaliti istraj dalje...sebe krivim i dan danas za sestrinu smrt,posle njene sam se opekao,zatim cale ubijen na moje ochi,tad sam prestao da zalim,shvatio sam da treba uvek raditi po osecaju,ne treba vechno plakati za nekim ko je uvek tu u srcu u mislima,sad skoro i keva[rak]...sve je otishlo u kurac na brzaka...nastavi pozitivno...
Fikseri umiru sami.Uglavnom u smrdljivoj klonji.A ja sam stvarno zeleo da umrem...Nisam znao zasto zivim...
chill_out

Post by chill_out »

Star, žao mi je... vjeruj mi, suosjećam s tobom... iako... djeca su naša najveća radost ali i patnja... ništa nije teže od gubitka djeteta u životu... sad znam... ali čovjek se treba pripremiti na taj rizik... ništa nije vječno.... Želim ti svu sreću da ti se san ostvari i da te sreća prati...uvijek i zauvijek...

Caterina de Rabajo
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...
Fanatik

Post by Fanatik »

LJUDI OMAR CE VAM DOBITI SINAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
sanela

Post by sanela »

Fanatik wrote:LJUDI OMAR CE VAM DOBITI SINAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
Mashalaaaaaa!

Nek je sa srećom :)
Post Reply