Star imas moje saucesce. Ne znam sta bi ti rekla da ti bude malo bolje, ne znam kako izaci na kraj s tom boli i kako utjesiti covjeka. No vjerujem da su oni, nasi dragi, i dalje tu s nama i oko nas i da nas paze.
Ne znam koliko imas godina i zasto smatras da si prestara za dijete, znas i sama da zene radjaju i u dorbim 40-tima a postoji i umjetna oplodnja. Isto tako, ne znam kako ide u srbiji da se usvoji dijete izvana ako mislis da u Srbiji nemas bas neke sanse. Vjerujem da ako to stvarno zelis Bog ce ti pokazati nacin i put do toga.
Cuvaj se i budi jaka, kisss
Nasa draga kafica!!!!
Moderator: sanela
- LIBIDO_ANGEL
samo cu ti jedno reci,nemoj zaliti istraj dalje...sebe krivim i dan danas za sestrinu smrt,posle njene sam se opekao,zatim cale ubijen na moje ochi,tad sam prestao da zalim,shvatio sam da treba uvek raditi po osecaju,ne treba vechno plakati za nekim ko je uvek tu u srcu u mislima,sad skoro i keva[rak]...sve je otishlo u kurac na brzaka...nastavi pozitivno...
Fikseri umiru sami.Uglavnom u smrdljivoj klonji.A ja sam stvarno zeleo da umrem...Nisam znao zasto zivim...
Star, žao mi je... vjeruj mi, suosjećam s tobom... iako... djeca su naša najveća radost ali i patnja... ništa nije teže od gubitka djeteta u životu... sad znam... ali čovjek se treba pripremiti na taj rizik... ništa nije vječno.... Želim ti svu sreću da ti se san ostvari i da te sreća prati...uvijek i zauvijek...
Caterina de Rabajo
Caterina de Rabajo
Que mas puedo hacer en este dia donde la suerte a cambiado por completo yo siempre pensaba que te tenia y es ahora que me doy cuenta que todo es insierto...