Ursulaiguaran

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
UrsulaIguaran

Ursulaiguaran

Post by UrsulaIguaran »

Cao ljudi.
vec nekoliko dana citam vase ispovesti,nikako da smognem snage da ispricam moju.Necu je ni ovaj put pricati.
Samo da vas pozdravim i kazem vam hvala,pomogli ste mi svi da saznam i uvidim moj problem.
Naime zadnjih skoro 5 godina sam cista skroz na skroz.Mislim nisam nikada uzimala hors(ali za malo ne probah i to)ali sve ostalo da,Od tableta kojekakvih do spida i alkohola u nenormalnim kolicinama.Hvala bogu da je to sve proslost,kako sam se skonula sa svega pricacu drugom prilikom,posto ce dete da mi se sada probudi.
Nego,posto sam sa svime prekinula naglo,pobegla od svega i svakoga,ne mogu sebe da prepoznam.
Ja uvek puna energije,recita,nacitana,drustvena,uvek doterana.Svih ovih (u novembru ce biti 5 godina)pokusavam da provalim sta mi je.Ali ljudi moji pa ja sam unistena svim tim drogama.Nikada za ovo vreme nista nije moglo da me digne,da budem srecna opet.Da budem iskrena,cak i to sto sam majka sada ,sto imam najlepse i naj bolje dete na svetu me ne vraca u realnost.Stalno sam odsutna,kao da moj zivot nije moj,kao da posmatram sebe sa strane.Ali vazno da sam pronasla ovaj forum i da vidim ima vas jos u slicnim situaccija,ma.
Ma uzas,ne mogu da se izrazim,zamuckujem dok pricam,ma totalno sam nesigurna.A da sada sam na engleskom govornom podrucju i engleski razumem savrseno,takodje i pisem,ali kada dodjem u situaciju da pricam ja niceg ne mogu da se setim,lupetam i znam da lupetam,obliva me znoj.
Ma jooooj.Cak ni sada ne znam vise sta sam htela da kazem.
.cao i cujemo se mi jos,idem da budim moju uspavanu lepoticu.
A da za to moje drogiranje nije zno moj muz,tadasnji decko,mislim znao je ono da ko nekada popijem pivo,vino popusim dzoint,ali ne dalje.
Moji su me vidjali u svakakvim stanjima,nikada nisu pitali,kao da su se plasili istine,a i ja sam to znala,ma za dlaku sam se izvukla.
Nikada vise se ne bi vratila u taj pakao,u taj zivot pun lazi,intriga,izgovora.Ma hooooorooor.Kao je lepo biti spokojan,zaspati ponovo spokojno. ;-)
ala je lep ovaj svet,ovde potok ,onde cvet......
Angus Young

Post by Angus Young »

Drago mi je zbog tebe...sto si uspijela srediti svoj zivot...nadam se da ce i drugi uvidjeti... :cry:
living easy living free
Polly_Jean7

UrsulaIguaran

Post by Polly_Jean7 »

Citam neciju ispovijest i u mislima slazem sliku te osobe. Dozvoli mi da ti napisem da te zamisljam kao mladu , lijepu i umiljatu zenu, njeznu i briznu za svog potomka. Proslost je nesto od cega ne treba bjezati, ona ce se nametnuti sama kad ti u zivotu bude mozda najvise smetala, na to uvijek moras biti spremna. Sada, nakon pet godina, vjerojatno osjecas strah da ti se proslost vrati i umjesa u sadasnji zivot, unistavajuci sve sto si novo i lijepo izgradila. Ne trebas se bojati, tvoja je prednost u spoznaji da je to ipak PROSLOST. S tim mislima idi dalje, radi puno na sebi, hrani se samopouzdanjem koje dobijas od djeteta i supruga, hrani se ljubavlju koje ti dajes njima jer to ce ti biti vraceno u BUDUCNOSTI.
I kao sto vidis i na ovom forumu o ovisnostima ali i na forumima gdje se razmjenjuju kuharski recepti, ljudi su jednako nesigurni, depresivni, dragi, zanimljivi, dobrodusni, optereceni...i sva se ta raspolozenja nizu u jednom skladnom ili zbrkanom redosljedu...i to je sve :ZIVOT.
Zato ti zelim sve sve ... stay well
With no neurosis
No psychosis
No psychoanalysis
And no sadness
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

"Svih ovih (u novembru ce biti 5 godina)pokusavam da provalim sta mi je.Ali ljudi moji pa ja sam unistena svim tim drogama.Nikada za ovo vreme nista nije moglo da me digne,da budem srecna opet.Da budem iskrena,cak i to sto sam majka sada ,sto imam najlepse i naj bolje dete na svetu me ne vraca u realnost.Stalno sam odsutna,kao da moj zivot nije moj,kao da posmatram sebe sa strane"

Ovo kao da sam ja pisala...pogotovo ta zadnja recenica...jedino sto ja nemam dijete i sada ipak imam vecinu pozitivnih dana...mislim, ja sam svjesna cinjenice da vise nikada necu biti ta stara ja (sa ovim mislim ja prije gudre), mada se opet s vremena na vrijeme ocajnicki trudim da to ostvarim...onda skontam da mi je to bezze frustracija i da je bolje da pokusam da poboljsam trenutno stanje...
valeria

Post by valeria »

Stvarno svaka cast Ursula!
Uvijek budi svijesna da si jako voljena i da moras biti snazna za svoju uspavanu lepoticu...

kada god zaboravis tko si i kada god pomislis da gledas svoj zivot sa strane sjeti se svoje lepotice...
sjeti se da si joj sve na svijetu i da postoji samo jedna majka...
budi sretna kako bi ona bila sretna...
a ako se osjecas sretnom i voljenom(a stvarno imas razloga za to),
sta god zivot baci na tebe nosit ces sa lakocom....

jos jednom cestitam!

puuuussaaa :P
Post Reply