Nocas sam sanjala cudan san...i jos uvek me lagana jeza prolazi od njega..kao da je sve to bilo stvarno, bas da se sve to desilo u toku noCi..Dobro, vise u toku jutra jer preko noci ne spavam...
Dakle, san....Nalazim se u bolnici za lecenje zavisnosti, ne znam odakle ja tu, ali u snu sam narkomanka i nisam vise "na nos" nego "na venu"

...Imam svoj krevet a u sobi je vise nas, ja znam da sam se izlecila, i da za nekoliko dana trebam da napustim bolnicu. Dolazi decak koji biva smesten u krevet do mene, i mi pocinjemo da razgovaramo. Znam da ga poznajem, ali ne secam se odakle. I on je dospeo u bolnicu sa istim problemom, i pokazuje mi svoju ruku gde je promasio venu i pogodio arteriju pa mi prica kako zamalo da umre.
Kosmar!!!
Ne shvatam da li sanjam, polovina mene zna da sam ja dobro i da zivim odlicno, druga polovina mene lezi u bolnici izlecena pre nekoliko dana prica sa decakom.
Onda sam u snu pocela da se zaljubljujem u njega, i zaljubila sam se toliko da sam isla svuda gde i on...
Onda sam se konacno probudila....Sva sam bila mokra....Znam, sve je to bio samo san...ali zasto bas sada?I sta on znaci??
Zatvorim oci...uspavala sam se opet i opet mi je njegov lik zaigrao pred ocima i cela bolnica...
Nakon sto sam se lepo probudila i popila kafu, i dalje sam pod ustiscima, prolazi me jeza od one bolnice, od svega stose desavalo u snu, bilo je isuvise realno....Ne zelim da se taj san ostvari, nikada...I plasim se sada...Trazim razloge po mozgu zasto bas sada to da sanjam...ne pronalazim ih...
Dolazi NOVA GODINA meni je vec godinu dana od kada sam prvi put otisla u Lorijen..Pre neki dan javila mi se cela slika tih dogadjaja...Secam se...Lezim na krevetu mokra, iz mene izlazi i znoj i sva muka ovoga sveta...D. mi kaze da se snadjem sama, novca nigde, a meni sve gore...Pokusavam da skrenem misli i odlazim da chatujem sa zvrky, ne mogu da kucam, ne vidim - zenice su mi ogromne, ruke mi se tresu, licim sama sebi na djavola.Ona pokusava da mi skrene misli, ali ja ne mogu ispravno ni da mislim....Odlazim opet na krevet...pokusavam da gledam film, ne ide.Bas tada ko za maler prikazivali Puteve droge...U meni se lomi sve, lomi se sve sto sam imala i sto imam, svaka celija mi umire. Pokusavam da nadjem nekoga ko hoce da kupi moj mobilni, opsta panika...Jurim po sobi a bol u nogama je nesnosan....
Erineja me je spasla, u tom momentu nisam smatrala da mi pomaze, bojala sam se svega...Znala sam da moram da odlucim, ili da ovako nastavim da zivim i da se mucim ili da konacno krenem napred. Ona mi je pruzila ruku a na meni je bilo da odlucim...
I evo me sada...ziva i zdrava...Proslo je godinu dana. Ne zelim da slavim, ne zelim da se veselim, dovoljno je da sam u sebi srecna i nista mi vise ne treba. Dovoljno je da vidim Erinejuno lice pa da mi bude jasno da sam uspela..
I jos uvek guram dalje....
iz glave ne mogu izbrisati sve sto je bilo, i javlja se stalno...I stalno me tera da pisem....
NASTAVICE SE.....
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.