ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
Josephine

Post by Josephine »

...ja baš ne znam šta bi ti napisala...
Težina je to kod tebe...uf!!!
sunrise

Post by sunrise »

jel vidis ti Joe koja je to tezina, koji su to problemi i muke a on nama pjeva. Sta reci, respect! Ja si to niti mogu niti sam sposobna staviti se na minutu u njegovu kozu, mislim da nikad necu ni biti dovoljno jaka ni spremna za tako nesto. Snaga, respect, zato te ja zovem Borac!
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Josephine

Post by Josephine »

...vidim Sun-i cijelo popodne mi to nekako čuči u glavi...te životne situacije koje su nama zemljanima date..i taj tečni krug ovog univerzuma koji moramo filtrirati da bi opstali...
Nije bitno kakve situacije i u koje vrijeme nekom pojedincu dolaze...
Bitan je "filter"!!! a u konačnici i taj opstanak!
A nekome je ono baš zajebano do kosti...

I zato ja zbog svega ovoga jagi ne znam šta da kažem...
Šta god da krenem napisati nekako mi izgleda isprazno i već rečeno...
Život je to sve!
Fuck!!!!

...no opet postoje male stvari kao što su "potkrovlje","gitara" and dobri stari Stipe!!!

"Everybody hurts. Take comfort in your friends.
Everybody hurts. Don't throw your hand.
Don't throw your hand.
If you feel like you're alone, o no
you are not alone!!!!"

pozz ljudi... :wink:
ONO

Post by ONO »

Cao ekipo!!!!

Hvala vam na postovima, Eto kod mene je malo mirnije, izasao sam jutros oko 8 u setnju uz more, kupio cigare...ma starnard nedjelja. Sinoc je sve ok proslo, ispucao sam se na jadnoj gitari :-D i Stipeu unistio glasnice :-D ...
Jutros mi rekose da je situacija stabilna i odma sam miran...

Ljudi, Jose, Sun, pojma nemam sta da vam kazem, pa da ne pjevam plakao bi...pa sta mi je onda ugodnije kad se svodi na isto i nemozes nis promijenit...tvrdo oklopno vozilo-obrambeni mehanizam. Znam da cinim sve ok, nemam griznje savjesti, nema recidiva (a to mi je u cijeloj situaciji najbitnije)...do koje sam spoznaje dosao...na tezak nacin al eto, jebiga-ma kolika je moc nase misli i koliko je mozemo preusmjerit i pretvarat u materiju (doslovce) a mislio
sam da nema sanse ni da mrdnem od moje dozice od 2 gr i masnog kuhala nikad!
Stvarno ljudi, misao je kreativna, i ako je upotrebimo pravilno umjesto da sami o sebi govorimo da "ne mozemo, necemo, ne da nam se...." desice se skoro pa ono -"Im breaking trough, Im bending spoons, I keep the flowers in full bloom!!!!"
A inace sam primjer tolike ljencine da je to nevidjeno...treba onaj viljuskar da me podigne i odnese nekamo, ne da mi se nistaaaaaa... Koliko sam puta govorio-ovo je zadnji sut, od sutra suhoca, ili dok nisam bio navucen-ma mogu, nisam dugo, blaaa.
Jedino sta se promijenilo je to sta sad znam da postoji prekidac kojim mogu okrenut stvari u svoju korist... pa sad, kad postane gadno onda ga upalim, a inace vegetacija... 8)

A sta se dopa tice...bas cijelo jutro vrtim po glavi scene onih najvecih gadosti koje sam svojima radio da bi dosao do 100tke barem...
Ma necu ga nikad vise ni primirisat!!!! Ako padnem, imate svi pravo da me izcipelarite dok ne crknem!

Javno izjavljujem...jago se zaredio (sta se toga tice) :-D !!!!!

Odoh malo obici komsije, da malo prosvrljam i vidim cime ste se vi bavili..
Inace mrzim nedjelju al eto...s vama je sve drukcije...
Ajd javim se kasnije,
Pozdravcina!!! :-D :-D :-D
My lost...and here we go again...
Josephine

Post by Josephine »

...hej frend...'si živ???
ONO

Post by ONO »

Cao ekipa!!!

Heh, Jose, ziv sam, samo znas ja sam ti metereopat 8) a vani je sranje koje vec traje 2 dana i trajat ce jos barem tri... Cim mene boli operirano koljeno... Doma je sve ok, fala bogu...tako da se mogu malo sebi posvetit, iako nemam sta, van mogu jedino po koju litru vfode na odjecu!!!!
da, ne izlazim odavde...kupih si jucer neki osvjezivas prostora"anti smoke" pa to ukljucis u struju i ne smrdi tavance (udavio bih se inace)...
Nesto sam empty, znate one dane kad ne znate sta bi napisali, rekli... (...) :-D , Kao sta rekoh, ne izlazim dok se onaj gore na odluci-oce kisu-sunce-zimu-ljeto...pa strasno je 05.12 zivjeti na +17 stupnjeva :roll:

Idem malo citat tudje postove iako mi se cini da neko zatisje zavladalo u zadnje vrijeme...komsija mi renovira, ostali nestali, ma samo vas par dolazi na kaficu... Ajd tu sam, s vama, budite mi dobri...
Voli vas Stvor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
aftermath

Post by aftermath »

cao stvore,
ej drago mi je da je sve ok kod tebe,tako i treba.Ja sam citala ove tvoje pripovedi i jos ko zna cije jos i sve je to isto sranje koje se i meni nekada desavalo,ne bas tako,ali tu je negde.Sto vise citam ove tudje price sve mi vise krivo sto sam se ikad drogirala i sto sam uopste saznala sta je to.
Kod nas je vreme isto tako nekako,sta znam,neodlucno,pa ni ja ne izlazim puno iz kuce.Tablete nista,rovac radi,ali bice bolje.
ostani dobar!!!
8)
ONO

Post by ONO »

Cao svima!!!

Cudan dan, nema sta... Upalih auto da odem do grada i vidim- ne rade svjetla, zmigavci, elektronika prolupala :shock:
I sta cu, vozim nekako jedva do servisa, vani oblaci niski, magla, pljusak a hrabri mali jago u svojem 16-godisnjem ljubimcu juri bez svjetala, mase rukama da ukazem ljudima kako skrecem, izbjegao 2 sudara! (pa sad ti nasu divnu murju uvjeri kako si bas krenuo na servis??!!) Obavih to, sjedio 2 sata dok je ovaj to spajao i sta ja znam..i dodjoh kuci maloprije.

A sve mi u nekoj omaglici, jos od ustajanja...kisem, hladnom mi je, pa mi je vruce...glava puca!! Ma identicno ko da me postena zikra pere! Mislim si, da nisam sub zaboravio, ili mi uvalili neke false...ma na sta ce junkie prvo pomislit nego na takve stvari a ne iskopat toplomjer i izmjeriti temperaturu :-D :-D (majke mi mislio sam da sam sub falio pa me kriza neka pere)
I napokon izmjerim maloprije temperaturu...solidnih 38.8 :!: :?: Jebemu zivot, kud me ti virusi nalaze...
Moram se klonit ljudi da nedo bog zarazim staru...a jos je zanimljivo da sam se prije 7 dana cijepio protiv gripe!!! Ovo je nesto drugo valjda, nema grlobolje i onog kad ti treba plahta koju vuces za sobom za ispumpat nos-e to je gripa!
Tesko meni palo, uhx...jest da sam osamucen, ali sub mi to cini ugodnim nekako, uzeo tabletu protiv glavobolje i popio andol s vitaminom c sumeci (jedva docekao razlog da mogu tabletice piti...ah jebiga, bivsi tabletoman je sretan i s andolom)!! :D
Dakle na godisnjem sam...room service i lezanje par dana... Ako prebrzo prodje stavit cu toplomjer na testo vruce :lol: samo da ne idem nikamo jebenih 2 dana!!
Moram priznati da sam izmoren...Svaki dan: posao, pa konzultacije na faxu, pa poste-banke-telekomi-placanje racuna, kupovina hrane, kuvanje (to jedino volim radit od svega navedenog), apoteke i onda dodjem kuci i nemam snage za prdnut...
Zvanicno-imam virozu i lijepo cu bit ovde s vama na toplome i pijuckati kafu...divotaaaaaa! :-D :-D

Eto to je sve od lebdeceg Stvora za sada,
Cuvajte se,
pozdrav!!!!!!! ;-)
sunrise

Post by sunrise »

Pa, lijepo je da nakon silnih godina dopa i ta davno zaboravljena gripa ili viroza dodje na nasa vrata. Ja se niti ne sjecam kako je to bilo imati gripu ili temperaturu i lezati u krevetu. Cim probam vratiti sjecanja eto me opet kod krize i automatski stopiram sva sjecanja.
Je li, sto ti vuces subutex? Pa, on je bas namijenjen da se stavi pod jezik, tako i najbolje djeluje? Meni bi nekako bila steta povuci ga i mislila bi da sam ga bezveze iskoristila i bacila a mogao mi je tako lijepo djelovati da sam ga uzela kako treba. Jel ima razlike u vucenju i pravilnom uzimanju? I, ti je ista doza potrebna? To smrkanje i te beltice je sve nasa standardna spika, nek manta, nek je nesto po nosu, nek se nesto spusta niz grlo, daj da popijem casu vina da se manta, opasna igra. Kuzis me, je tako?

Ajde, lijeci se i cuvaj se, ja jos malo pa zatvaram i picim kuci
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
ONO

Post by ONO »

Jutro Hani! eto, samo kratki reply jer jurim kod doc-a po sub pa cu doc onda na net, oko 9 negde...ako si free navrati...

Cuj, experimentirao sam puno sa subom i sublingvalno i smrkanjem, meni puuuno bolje radi ako ga povucem (najprije fiiino zdrobim, da se lijepi za stijenke i kapilare pa odma ide u krv). Pa nekako je logicno-a to sam i procitao na vise strana, da je veca iskoristivost (skoro 100 %) kad ga povuces jer u nosu ima puuuno sitnih kapilara koje ga odmah apsorbiraju i brze djeluje (to mi je ujutro vazno pogotovo, ponekad ga stavim pod jezik i lezim ali cim progutas,a progutat ces, makar i slucajno, malo sline u kojoj se on topi, ode i malo suba, a tako se ne moze apsorbirati...(i ne smijes nista jesti ni piti pola sata posle stavljanja pod jezik) I traje traje duuugo dok se otopi, pa okus u ustima nikako da ode, i jos mi se potrefi da mi uvjek kad ga koristim sublingvalno doleti mooore sline u usta i propade mi pola suba.
Ma ne znam sta da ti kazem , probaj i jedno i drugo pa prosudi sta ti vise pase...
A sta se tice onog drugog dijela...pa iskreno-ima neki ritual u tom smrkanju (drobljenje, pravljanje crte...) ali ipak razmisljam o tome kao o terapiji pa se taj osjecaj rituala gubi polako i postaje radnja kao da kuvas kaficu ;-) (mozda sam prva 2 tjedna imao filing da vucem ne znam sta jer je jos uvijek imalo jaci ucinak-na pocetku ce ti bit jaaako lijepo-barem je meni, a kasnije dodje do odredene razine djelovanja i tu stoji i radi super svoj posao..)
A osim suba ne pijem nista nit alkohol nit tablete(a prije sam se davio u njima) ma vidjet ces i sama, neka ti Luna malo pomogne, ona je i meni pomogla... Sub je solo igrac, najbolje sljaka sam!

Eto odoh, u pola 8 moram bit kod doc-a.
Tipkamo se kasnije..

PS: ozdravih , proslo drugi dan vec!!!

Pozdrav veliki ekipi, u ove rane sate.
Voli vas Stvor!! ;-)
Post Reply