...no,evo- prošlo je neko vrijeme kako sam čista...dosta stvari se iskristaliziralo,radim,prebacila se sa više škole na 3-u god. fakulteta -znači nastavila školovanje (vječni student :smt119 ),zdravlje se stabiliziralo,završile mi terapije kod psihijatra,zoloft prestajem biti u 12-om mj-u,udebljala se 10 kg više

Uglavnom život mi je sto na sat a da nije tako nisam baš sigurna da bi mogla ikako funkcionirat ...
...trenutno pišem ovo s mišlju gdje ostavi svojih 5 god života...ali opet kad pogledam samo godinu dana unatrag i sjetim se gdje sam bila tada u ovo vrijeme... :-k
...ostavljena i sama,posvađana s roditeljima zbog svih sranja koja sam im priredila,bolesna,bez novaca s jadnim poslom,mozak pregoren totalno s tijelom od nekih 47 kg...ma prejadno...
Hej, ali opet evo me-ja sam tu živa i zdrava i "klupko se počelo odmotavati"...pomalo...ali ide...laganini... :smt028
Ovaj ubrzani ritam života me gura naprijed...ne stignem puno mislit,razmišljat o svakakvim glupostima...
Iskreno još radim na definiranju onog 3-eg i 4-og koraka...detaljnom definiranju...pa pomalo...
Na samom početku me držala misao da moram ostati čista i ništa ne uzimati...
Nedavno sam bila na "partiji" i bilo mi je predobro i na 2 najobičnije cuge...uživala sam...
Vidjela sam dosta ljudi koji su pošli k vragu od puste droge i svega...
Izbediralo me...
...pomoći nikome ne mogu...
...a htjela bih...
...htjela bih reći im "hej allo ne ide to tako..." [-X
I zaista ne ide "ono onako"...ima na ovoj drugoj strani manjih stvarčica ali vrijednijih...
....neka općnita slika mog života je sad takva ako neko može da izvuče nešto poučno iz ovoga bilo mi mi drago...
...i ne bi baš bila nešto sretna da se ovaj forum ovako zatiša....jer bilo je tu vrijednih postova koja su počela pozitivno utjecat na moju sadašnju dimenziju realnog života...
toliko od mene...
pozzz ljudi... PDT_Love_14