Jako dugo se meni heroin motao po glavi i svaki dan sam mislila da necu izdrzati,i tako mozgam po ceo dan ocu,necu,ocu,necu,zelim,ne zelim,idem kukam gde stignem,pisem po forumu razgovaram sa ljudima i na kraju me uhvati panika od same sebe i zelje koju imam,onda se setim svega onog loseg o cemu je sonja upravo pricala,onda se setim svog onog cimanja i cekanja,svih onih kriza,bolova ma svega cega mogu da se setim ja sve to prevrnem po glavi,i zasto sam ja sve ovo radila ako cu sad da odem i da se uradim.....nije logicno....ja sam cista dve godine i sada mi se desi da me rovac opali ali tog trenutka moram hitno sebi da nadjem zanimaciju,dal cu da zovem nekoga da se vidimo ili cu nesto drugo da radim nije bitno samo da mi bilo sta skrene paznju....ne kazem da je lako ali kazem da je to nesto sto se mora i sto je vredno borbe,kako vreme odmice i prolaze dani zelja mi je sve manja a rovci se sve redje javljaju,nikada nisam verovala da cu se izboriti sa silnim rovcima,da cu se izboriti sa heroinom koji mi je mozak preuzeo,koji me je uzeo pod svoje,pa onda razmisljam jebote kada sam pocela da se skidam mislila sam nikad krizu necu preziveti,to nikada nece proci,ne mogu ja to itd. ali ipak sam prezivela krizu i ipak je proslo,tada sam bila okupirana terapijama i silnim bolovima,rovcima i svemu sto uz to ide nisam imala vremena da razmisljam sta ce biti posle,e kad je sve to proslo a trajalo je mesecima...onda su dosli neki drugi problemi na red,kako se osloboditi drustva kako se skloniti od okoline koja te okruzuje godinama,kako se odupreti pritisku,kako se odupreti iskusenjima e onda sam bila opterecena time a one krize i terapije sam lagano pocela da zaboravljam,e onda su opet prosli meseci i shvatila sam da sam resila i ovo drugo pitanje i da vise ne razmisljam ni o tome znaci prestala sam da se vidjam sa skoro svima,nasla sam dosta novih ljudi koji su me gurali i bodrili svo vreme,sa kojima se druzim sada,onda sednem i razmisljam pa jebote tada sam mislila da sve to nikada nece proci pa je ipak proslo,znaci zivot te povuce nekim drugim stvarima nije to jedino sto ti se desava niti je jedino sto zelis.Kasnije je dosao nov problem a to je kako se sad zaposliti,kako se uklopiti u neku normalnu okolinu....e to pitanje jos nisam resila

ali sam se toliko usmerila ka tome da sam skoro i zaboravila na sve sto mi se desavalo,i umesto da mi pitanje posla bude ono laganica ja se osecam kao da to nikad necu prevazici znaci isti osecaj kao kad sam mislila da necu krizu preziveti......Draga kia na tebi je samo da se potrudis da ne napravis sranje,veruj mi sve ostalo prolazi i ostaje iza tebe,dolaze neke druge stvari neki novi problemi,neki novi ljudi,neka nova razmisljanja,ako mi verujes meni se misljenje o nekim stvarima toliko promenilo da ja sama ne mogu da verujem a mislila sam ma jok to se nikad nece dogoditi medjutim itekako se sve menja sa prestankom gudre...........
Sad moram da kazem nesto vezano za celicenje
9. Ne celici se, izbegavaj filmove na tu temu, muziku koju si slusala gudrirana, DRUSTVO pogotovo, ne celici se NIKADA!
Sonja meni je to celicenje pomoglo hehehhehehhehe mislim zvuci smesno ali stvarno jeste,ja sam isla direktno u problem a to je ono kako se odupreti iskusenju kada se nadjem u situaciji da mi je bilo sta na dohvat ruke i mislila sam nikada necu uspeti da kazem ono cuveno necu ja da uzmem a stoji mi ispred mene i uradila sam upravo to otisla sam sebe da testiram hehehehhehehehehe sela sam i tako je i bilo ispred mene sve stoji lepo i uredno i ja se znojim ocu da umrem oko mene njih par svi uradjeni sto heroinom sto spidom,uzela sam deo koji je moj i otisla u wc i tamo sam sela i nisam znala sta cu,pocela da placem,vec mokra kolko sam se preznojila a nisam bila u krizi znaci taj deo je prosao odavno....sedela sam tako pola sata u jebenom wc-u hehehehhehehhehe i dumala po glavi da li da uzmem ili ne ako uzmem ode sve u kurac krasni ,sve sto sam do tada radila i borila se ako ne uzmem osecacu se najjacom na svetu i nastavicu da se zajebavam izacicu kao pobednik iz tog wc-a....mislim da mi je ceo zivot tada prosao kroz glavu od kad sam se rodila pa do tog trenutka

nakon pola sata ako ne i vise provedenih u tom wc-u koji nikad necu zaboraviti izasla sam i bacila im ono na sto,sela i narucila sebi pice sa osmehom na licu,svi su sedeli i gledali me,pitaju me sta se desilo ja kazem nista zvrky vas casti svojim delom

samo sam rekla sklonite ovaj moj deo sa stola,jedan od njih uzeo je ono i stavio u dzep....posle toga znala sam da cu uspeti....bila sam srecna kao malo dete,kasnije kada sam isla po raznim zurkama opet slican problem,mnogo puta sam govorila jaooo vidi kako je njima svima dobro a ja ovde glumim ludilo kao hocu da budem cista i bla bla i tako divljam po zurci i posmatram drogiranu gomilu oko mene i dobro se osecam ali uvek postoji taj rovac u glavi,onda se mislim pa ako sam uspela da odolim heroinu ispred nosa onda zasto ne bi mogla da iskuliram svu tu gomilu ljudi oko mene...i tako sam sebe cesto dovodila u bas zajebane situacije "CELICENJE" kakvo ne mozes ni da zamislis hehehehehhehheh e sad zasto sam ja sve to radila,mucila sebe na najgori moguci nacin....zato sto ja tu zivim i nemam gde da se preselim niti to zelim,to je nesto sto me okruzuje i sa cim se ja susrecem jako cesto,to je nesto sto ce me okruzivati na svakoj zurci,u svakoj ulici kroz koju prodjem....i jednostavno sam htela da se sa tim zlom pogledam u oci a da ovog puta ja budem ta koja je pobedila,ja sam znala da moze da se desi da necu izdrzati to sto sebi radim i da ako budem uzela ponovo da cu se vratiti gudri u potpunosti,i onda razmisljam ako to uradim znaci da nisam spremna da se borim sa zivotom i da moja odluka nije cvrsta,heh a ako uspem da iskuliram na konju sam

Slusam neke ljude kako se sele iz sostvenih dradova,sopstvenih kuca beze negde.....a gde? Mislite da ce u nekom drugom gradu biti bolje nego u vasem?Mislite nema narkomana na svakom cosku? Nema gudre i dilera? Tesko...ima itekako i narkomana i dilera i loseg drustva i svega,svako ko to bude zeleo nacice sve sto mu je potrebno pa tacno da ga ostavite na pustom ostrvu ! Ne vidim svrhu tog bezanja u drugi grad,mislim da je bolje da se suocimo sa problemom nego od njega bezati..............Tako bi volela da mogu da se obratim tom istom heroinu zvanom dop da mu kazem par reci hehehhehehe evo to cu uciniti ovde samo jednim smajlicem :butthead: moze da me poljubi u guzu hehehehhehehehhehehe :smt006 Pozdrav ljudi oduzila sam ovaj post nije mi to bila namera

I filmove sam gledala radi celicenja .....