Narko Test
Moderator: sanela
A superbytheway, vikend sam user, nisam navuchen nit imam zikre, prosho sam taj period.

P.S. Kako ti je to uspjelo, da i ja posavjetujem brata... Ono da se moze drogirati, a i ne mora. Da vara test, o kojem mu ovisi posao, umjesto da, kad je vec vikend user, samo ne uzme 5 dana...
hehehe, jel ovo ironichno ?
yebiga, ovak iskreno, ja da se ne planiram i dalje drogirat, ne bi ni trazio ovu pomoc od vas, al znam da sam prije gori.. al ljudi, znatel kolko je frustrirajuce kad si chist po 5 dana, 6i te testiraju, i pokaze pozitivan.. pa yebiga, isti qrac ko da sam se drogiro godinu prije toga, a ne jednom dvaput, triput, cetriput u mjesecu.
Sad trebam pocet radit, i traze narko test i sve ostalo, a dobar poso, a ja povuko danas, da mi je znat.. kako ga zayebat.
E to, vidis, ni ja neznam, zato i trazim nekog ko zna.
yebiga, ovak iskreno, ja da se ne planiram i dalje drogirat, ne bi ni trazio ovu pomoc od vas, al znam da sam prije gori.. al ljudi, znatel kolko je frustrirajuce kad si chist po 5 dana, 6i te testiraju, i pokaze pozitivan.. pa yebiga, isti qrac ko da sam se drogiro godinu prije toga, a ne jednom dvaput, triput, cetriput u mjesecu.
Sad trebam pocet radit, i traze narko test i sve ostalo, a dobar poso, a ja povuko danas, da mi je znat.. kako ga zayebat.
..all that is gold does not glitter..
jebiga stari... neznam, al ako se nisi puno drogirao, mogo bi taj dop izvući tako da pijes puno tekucine. Popi vode dnevno par litara-pisaj po cijele dane mozes se izvuci za dan-dva. A ako si puno povukao, onda odi kod nekog ko je cist, pa uzmi njegovu p. Probaj ih tako zajebat. Ako ce ti tko htjeti dati.PsYchO wrote:hehehe, jel ovo ironichno ?
Evo ja sam se prosli tjedan rokala cijeli ponedjeljak, prije toga nista i u pet sam napravila test i bila pozitivna, neznam kako ali dop je bio meni čak 4 dana, vjerojatno zbog količine. Jer kad si bas navucen treba ti mozda i 7 dana.
Psycho, sorry, ali ne zajebavaj si i potrazi pomoc jer si puno vise unutra nego sto mislis!!! Jedino ako se ne mislis zezati i ako ti ovaj job pomogne da se maknes ca od dopa ako ne uspijes ubrzo ces doci ovdje sa drugim, puno vecim problemom!
Jebote, ako ti nije bed, i nisi navucen, a ti znas vec duze vrijeme za taj termin i test ajde probaj se iskontrolirati i obuzdati, kad si vec vikendas!
Jebote, ako ti nije bed, i nisi navucen, a ti znas vec duze vrijeme za taj termin i test ajde probaj se iskontrolirati i obuzdati, kad si vec vikendas!
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Jao kako je ovo meni sve smijesno...ali jebiga i ja sam znala sve moguce nacine nalaziti a i uvijek sam nasla da prodjem testove prije.
HVALAAAAAAA BOGU i porodici koja je bila uz mene....sad im se mogu pisati 15 puta dnevno i uvijek cu biti negativna.
P.S. Ono sega mi je....mislila sam da nema narkomana na svijetu koji nezna prevariti i proci test.....jebiga ja bar neznam ni jednog a da se nije ustelio i to ono pravo.....pa jebote u tome su najbolji ( u sredjivanju i prolazenju testova)
HVALAAAAAAA BOGU i porodici koja je bila uz mene....sad im se mogu pisati 15 puta dnevno i uvijek cu biti negativna.
P.S. Ono sega mi je....mislila sam da nema narkomana na svijetu koji nezna prevariti i proci test.....jebiga ja bar neznam ni jednog a da se nije ustelio i to ono pravo.....pa jebote u tome su najbolji ( u sredjivanju i prolazenju testova)
Pa.. ajd, shapni, da niko ne chuje.. fakat je dobar posao, a necu da ga tako lako izgubim, help meV0D0LIJA wrote:Jao kako je ovo meni sve smijesno...ali jebiga i ja sam znala sve moguce nacine nalaziti a i uvijek sam nasla da prodjem testove prije.
..all that is gold does not glitter..