Evo kaj se ja ispricavam...6.dan sam pokleknula......ali ide opet sve dalje.......kaj ne? Ne mislim na svadje...
Ime, kak to mislis kak to dozivljavam anoniman, pa anonimno.
Zao mi je sto si poklekla, ali to je svakako borba u kojoj se ne smijes predati. Jednoga dana, kad skupis vise snage (sto prije, to bolje), krenes ponovo i ispocetka. I ja ti najiskrenije savjetujem da sve kazes roditeljima, bice ti lakse a imaces nekoga ko ce bodriti tvoj napredak. Kako god, to su ti ipak roditelji i sta god da uradis ti ostajes njihovo dijete i najveca ljubav njihovih zivota.
Ja nisam trazio da mi TATA dao posao u ruke, nisi dobro shvatila.On je meni OBEĆAO TO, KONTAS ,OBEČAO!!!!!
Nema veze idemo dalje ali samo da ponovo ne uzmem hors ,jer bi bilo gotovo.
Nemoj Omare tako strogo suditi. I ti si njemu obecao da se neces drogirati, pa se desilo da si pao. Tvoj tata te voli, a to sto nije ispunio obecanje - da je mogao sigurno bi to ucinio. Oprosti mu...
Evo svima da kazem da je situacija sada 100% bolje i da je u ovih 7 dana kako sam bio u groznom stanju, sa mnom po čitavu noć i po čitavi dan., i čuli se telefonom. Ta osoba mi je dala novu nadu, želi joj se javno ZAHVALITI.Možda je malo glupo riječima pokazivati zahvalnost jer njoj treba poslati 100000000 ruža.
AIDA VOLIM TE ,
TAKOĐER, SANELA,TIA ,DINELA, JOSEFIN,SUNRISE, TATA MILA, SPIRIT, VODA ,LELA.....
IZVINITE SAKO NISAM STAVIO NEKOG ALI VI STE DIVNA RAJA.
Brajo,ja odkad pratim ovaj forum,ti ljude ili dižeš u nebesa,ili pukneš ako se ne ponašaju kako ti očekuješ da trebaju da se ponesu prema tebi.Skuliraj malo,ipak je ovo internet,šta znaš tko je s druge strane?
Ima jedna fina poslovica:"Ne trudi se da budeš shvaćen,nego da shvatiš druge"
Sve najbolje