Evo, isprika

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Tia

Post by Tia »

Evo kaj se ja ispricavam...6.dan sam pokleknula......ali ide opet sve dalje.......kaj ne? Ne mislim na svadje...
Ime, kak to mislis kak to dozivljavam anoniman, pa anonimno. :lol: :lol: :lol:
dinela

Post by dinela »

Zao mi je sto si poklekla, ali to je svakako borba u kojoj se ne smijes predati. Jednoga dana, kad skupis vise snage (sto prije, to bolje), krenes ponovo i ispocetka. I ja ti najiskrenije savjetujem da sve kazes roditeljima, bice ti lakse a imaces nekoga ko ce bodriti tvoj napredak. Kako god, to su ti ipak roditelji i sta god da uradis ti ostajes njihovo dijete i najveca ljubav njihovih zivota.
Fanatik

Post by Fanatik »

Ja nisam trazio da mi TATA dao posao u ruke, nisi dobro shvatila.On je meni OBEĆAO TO, KONTAS ,OBEČAO!!!!!
Nema veze idemo dalje ali samo da ponovo ne uzmem hors ,jer bi bilo gotovo.
dinela

Post by dinela »

Nemoj Omare tako strogo suditi. I ti si njemu obecao da se neces drogirati, pa se desilo da si pao. Tvoj tata te voli, a to sto nije ispunio obecanje - da je mogao sigurno bi to ucinio. Oprosti mu...
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo svima da kazem da je situacija sada 100% bolje i da je u ovih 7 dana kako sam bio u groznom stanju, sa mnom po čitavu noć i po čitavi dan., i čuli se telefonom. Ta osoba mi je dala novu nadu, želi joj se javno ZAHVALITI.Možda je malo glupo riječima pokazivati zahvalnost jer njoj treba poslati 100000000 ruža.
AIDA VOLIM TE ,
TAKOĐER, SANELA,TIA ,DINELA, JOSEFIN,SUNRISE, TATA MILA, SPIRIT, VODA ,LELA.....
IZVINITE SAKO NISAM STAVIO NEKOG ALI VI STE DIVNA RAJA.
Ludonja

Omar i raja?

Post by Ludonja »

Brajo,ja odkad pratim ovaj forum,ti ljude ili dižeš u nebesa,ili pukneš ako se ne ponašaju kako ti očekuješ da trebaju da se ponesu prema tebi.Skuliraj malo,ipak je ovo internet,šta znaš tko je s druge strane?
Ima jedna fina poslovica:"Ne trudi se da budeš shvaćen,nego da shvatiš druge"
Sve najbolje
nikad ne reci nikad
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

dfgjsfgj
Last edited by ime nije vazno on Wed Jun 14, 2006 12:32 pm, edited 1 time in total.
Ludonja

Post by Ludonja »

Tko tebe spominje?
nikad ne reci nikad
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

sfgjsgj
Last edited by ime nije vazno on Wed Jun 14, 2006 12:32 pm, edited 1 time in total.
Ludonja

Post by Ludonja »

hahahahahha
Ovo "do mene" me podsjetilo na staru bosansku igru :Hrkljuš LOL
nikad ne reci nikad
Post Reply