Sta da ti kazem, sem da te potpuno razumem i da znam kako je tesko pisati o svom detetu. Poznat mi je i onaj deo koji je jos tezi, kad si svestan da ti dete srlja u sasvim sigurnu propast a ti si nemocan da bilo sta ucinis po tom pitanju. Ta teskoca zbog pisanja nemoj da te brine, navici ces se, kao i svi mi. Da bi razumela zasto ti ovo kazem, moras znati da je moja cerka Zvrky. Takodje, ovde postoji i Erineja cija je cerka Dark Angel. Zajednicko nam je to sto smo i ja i ona kao ti imale to stanje ocaja i bespomocnosti. Ako mogu da te utesim necim, onda je to sto mogu da ti kazem da je moja cerka cista evo vec vise od godinu i po, a Erinejina vec cetiri meseca.baki wrote: Jednostavno nemam toliko vremena, i cim sednem za komp, ja idem na forum, jedan od najboljih, i citam sve sto mi dodje pod ruku, bez nekog logickog reda, jer neznam gde cu naci pravi savet i lek za moju tesku bolest. Citam i molim se Bogu da moje dete shvati da je krjanji trenutak da nesto preduzme, a njegov izmucen organizam izdrzi i saceka tu odluku. Da li znate kako je tesko pisati ovako o svome jedinom detetu ? :crybaby:
Takodje ti mogu reci da sam u pocetku i ja tako citala sve ovde i veruj mi posle toga mi je mnogo toga bilo jasno i znala sam tacno sta treba da radim.