SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by xxxana »

StopBup wrote: Sat Jul 10, 2021 12:05 pm
xxxana wrote: Sat Jul 10, 2021 1:10 am
Ausername wrote: Fri Jul 09, 2021 10:06 pm Kako mislite "izvaljen"? Komercijalizovan?
Da
Komercijalisan je odavno, a u zadnje vreme su počeli da dovode i iste ljude godinama za redom, zato sam mislio da je i smorio.
Ja sam od 2002.-e do 2008.-e išao redovno, i onda jedan dan 2016.-e.
Po meni, najbolji je bio do 2006.-e.
Mene nikada i nije nesto posebno odusevljavao taj fest, ali da ovo poslednjih godina ne moze da se poredi i stil muzike je generalno drugaciji i ne znam da li bih sebe vise htela da mucim tim
Omatorilo se ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sat Jul 10, 2021 12:36 pm
StopBup wrote: Sat Jul 10, 2021 12:05 pm
xxxana wrote: Sat Jul 10, 2021 1:10 am
Da
Komercijalisan je odavno, a u zadnje vreme su počeli da dovode i iste ljude godinama za redom, zato sam mislio da je i smorio.
Ja sam od 2002.-e do 2008.-e išao redovno, i onda jedan dan 2016.-e.
Po meni, najbolji je bio do 2006.-e.
Mene nikada i nije nesto posebno odusevljavao taj fest, ali da ovo poslednjih godina ne moze da se poredi i stil muzike je generalno drugaciji i ne znam da li bih sebe vise htela da mucim tim
Omatorilo se ;)
Ma djavola se omatorilo, samo sa godinama, dolaze neki drugi prioriteti.
Ako se tripujemo da smo matori, brže ćemo i omatoriti, i brže će nam vreme prolaziti.
Matorost je više stanje duha, nego broj godina.
Naravno, treba se izboriti sa porocima (jeb'o ih ko ih izmisli, haha ) , ne preterivati sa hranom, ne jesti puno nezdrava sranja, biti fizički aktivan, pa će i telo dugo zadržati mlad izgled. :)
Ja recimo još uvek izgledam baš mladoliko, kad sam obrijan, uredno ošišan, daju mi tako, 25-26-27 godina, a ako zabradatim, onda izgledam kao matorac od 35 godina. :)
Što se tiče žurki, sad su mi bolje one male dnevne, na nekom splavu, ili na plaži, ali ove godine neću ići ni na after Exita na Dunavu...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Viktor89

Post by Viktor89 »

Ja ne bih otišao živ.

Akkasha, pa pozdrav. Nema te iz nekog razloga, što je ok, ako ti tako odgovara.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Viktor89 wrote: Sat Jul 10, 2021 1:13 pm Ja ne bih otišao živ.

Viktore, stalno neki kurac, uopšte nemam vremena.
Eto sad u ovom trenutku šta mi se dešava, samo primera radi...
Prvo celu noć nisam spavala, zaspim jedva u 8h, upadne otac u 9:30h počne da se dere, nema pojma da mi nije dobro a i zabole ga, to je najsebičmiji čovek koga poznajem, da premotam na SAD- pre 2 i po sata majka izašla (negde), ja bila sa slušalicama pa valjda nije htela da me ometa i na nju je URLAO jutros, a gde će, preko 70 godina ima, imala je 3 mislim do sada moždana udara- to kad joj se desi, ne onesvesti se ona, nego ne zna ni kako se zove ni gde je.tek možda posle par sati toliko dođe sebi da se seti da pita nekoga "izvinete koji je ovo grad" strašno
A ostavila mobilni telefon kući, ja samo kad vidim da nije ponela telefon dobijem nervni slom, pa bogtejebo kad znaš šta može da se desi...ja ni do marketa ne idem bez telefona MOŽE ZATREBATI, Viktore oko mene sve neodgovorni ljudi koji ne planiraju ništa
I šta ja sad da radim, ušla sam na forum da ne zaspim, šta ako bude zvala bolnica ili policija nedajbože

Izvinjavam se zbog gram.grešaka
Jbg žutim

Eto šta je i što me nema, stalno je jebeno ";nešto"

Auf.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Viktor89

Post by Viktor89 »

Akkasha Come Back wrote: Sat Jul 10, 2021 2:35 pm
Viktor89 wrote: Sat Jul 10, 2021 1:13 pm Ja ne bih otišao živ.

Viktore, stalno neki kurac, uopšte nemam vremena.
Eto sad u ovom trenutku šta mi se dešava, samo primera radi...
Prvo celu noć nisam spavala, zaspim jedva u 8h, upadne otac u 9:30h počne da se dere, nema pojma da mi nije dobro a i zabole ga, to je najsebičmiji čovek koga poznajem, da premotam na SAD- pre 2 i po sata majka izašla (negde), ja bila sa slušalicama pa valjda nije htela da me ometa i na nju je URLAO jutros, a gde će, preko 70 godina ima, imala je 3 mislim do sada moždana udara- to kad joj se desi, ne onesvesti se ona, nego ne zna ni kako se zove ni gde je.tek možda posle par sati toliko dođe sebi da se seti da pita nekoga "izvinete koji je ovo grad" strašno
A ostavila mobilni telefon kući, ja samo kad vidim da nije ponela telefon dobijem nervni slom, pa bogtejebo kad znaš šta može da se desi...ja ni do marketa ne idem bez telefona MOŽE ZATREBATI, Viktore oko mene sve neodgovorni ljudi koji ne planiraju ništa
I šta ja sad da radim, ušla sam na forum da ne zaspim, šta ako bude zvala bolnica ili policija nedajbože

Izvinjavam se zbog gram.grešaka
Jbg žutim

Eto šta je i što me nema, stalno je jebeno ";nešto"

Auf.
Pisala si o nekim porodičnim sra****, ali nisam znao da ti majka ima takve probleme. Zajebano baš. Da li se vratila?
Akkasha Come Back

Došla je oko 5 minuta nakon mog posta.
Jeste bilo da je morala da izađe, bilo gde, samo da izađe, i ne zna baš tačno gde je bila (jadnica, koji šok otac priredi) a ja zamalo da skočim na nju od sreće, jer sam sve vreme šetala gore-dole po stanu (da ne zaspim).
Čim je došla, razumna je, sve ok ja u krevet, evo sad sam otvorila oči.

Tako da nemojte nikada misliti da je nešto do vas, drugari, ako me nema znači nešto se dešava, valjda će biti i lepših događaja.

Rekoh da se javim, eto dobro smo. (A otac je posebna priča...to neki drugi put)
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

P.S.
Ne bi moja majka imala ni takvih ni nikakvih problema da smo moj otac i ja normalni.
Svako od nas dvoje je lud na svoj način.

Da ne ispadne da mi je majka senilna ludačka. Sve je povezano, i kasirka u prodavnici ako je "nadrndana" širi tu energiju dalje, kupac izađe besan i udari u auto, vozač onda popizdi i..."efekat leptira". A kamoli u (najužoj) porodici.

Tako da "zaokružim" priču.

Ajde...peace ✌️
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

Evo mene opet. Došla sam sa namerom da nešto objasnim.
Nekoliko stvari i nemojte da se ljutite, jer ne mislim da je iko ovde išta rekao sa lošom namerom.

1. Niste znali moje privatne probleme
(To je ono kad je Sanela rekla da mi mislimo da se poznajemo i da stvarno verujemo u to da se dobro poznajemo ali se uopšte ne poznajemo.
Ja, doduše, mislim da čoveka možeš upoznati i bez detalja o privatnom životu, kada čitaš nečije stavove, razmišljanja...)

2. Ovo jeste FORUM ali za razliku od bilo kog drugog foruma ovde smo jer nam treba pomoć i kao takvima trebalo bi, iako anonimni, da kažemo šta nas muči, što detaljnije, iskrenije, ličnije...jer u suprotnom šta radimo ovde? "Mlatimo praznu slamu."

3. Ja sam bila ovde 2005/6 kao što znate. Tada smo bili potpuno nešto drugo od ovoga sada.
Bila su i druga vremena, nije bilo ovoliko ludaka po internetu, svi smo pričali o svemu, svako je znao sve o svima. Sad? Jedino ako se ljudi "nađu" kao Xxxana i Viktor, pa u privatne.
Nema me često i zbog toga, ponekad ne vidim svrhu da budem ovde.

4. Preskaču se postovi.
Rekla sam unapred da se ne ljutite :)
Neko se otvori, što se inače retko događa i @Stop ispod toga napiše "Ako budete budni...zalivam njivu do 2"
Izvini @Stope, ali najčešće ti preskočiš post, evo meni si preskočio više puta.
Xxxana takođe. "Pročitala sam ali nisam znala šta bih odgovorila". Pa odgovori upravo to, reci "Pročitala sam ali ne znam šta da ti kažem", nekad je samo trunka pažnje dovoljna, nekad mnogo znači. (Zamisli prolaziš mostom i lik stoji na ivici i hoće da skoči. Ako ne znaš šta bi mu rekla i samo prođeš, skočiće. Pokušaj makar da staneš i kažeš "Ej, ti! Nemoj!"
Razumeli ste.

5. Viktora uopšte ne poznajem, ništa ama baš ne znam šta se dešava.
Primetila sam jedino da najracionalnije razmišlja, da ne preskače tuđe muke i da je (u mom odsustvu, tako da kažem) nekako "doveo u red" ovaj forum.
Nema više svađanja, što me dovodi do tačke 6

6. Poznavali me ili ne, nisam dolazila jer sam videla da vam je bolje bez mene, izgleda da sam ja mnogo lošeg ovde pokrenula, sa svima sam uspela da "zategnem" odnose i žao mi je zbog toga. Ali drago mi je što ste ok sad.
(Evo i sad se može desiti da se @Stop nađe "prozvanim, da se @xxxana nađe prozvanom (što automatski znači da će @Viktor reagovati, čak i pre nego @Xxxana)
A nije mi bila namera da prozivam.
Sad- ja sam rekla ono što sam smatrala da treba da bude rečeno, a kako ću biti shvaćena, to zavisi od vas.

P.S. @xxxana- za naše neke dijaloge u prošlosti izvini. Pogrešno sam te procenila a znaš li zašto? Zato što si ti jedno toliko dobro stvorenje, da je meni izgledalo "previše dobro da bi bilo istinito", mislila sam da si isfolirana i mnogo mi je trebalo da shvatim da si dobar čovek.
Jesam te opet kritikovala, e u tome je problem, ako nekome uputim kritiku ne znači da imam nešto protiv te osobe.

Ok. To sam htela da kažem.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Procitam ja post, ali nekad prosto ne znam sta bih odgovorio, kao sto se naravno ne ljutim sto meni sinoc niko nije odgovorio... Jutros kad sam video da niko nije odgovorio, obrisao post, i nikom nista.
U ostalom, i da mi je neko nocas odgovorio, ja ne bih mogao da odgovorim, jer mi je riknuo displej nekih pola sata nakon pisanja nocasnjeg posta.
Sad ce me manje biti na forumu, samo kad sam za kompom, dok ne zamenim displej, stari telefon necu ni da trazim, jer je izraubovan.
Kupicu novi displej i staviti zastitu telefona kao covek, koju nisam imao na tom telefonu...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

Akkasha Come Back wrote: Sun Jul 11, 2021 1:53 pm Evo mene opet. Došla sam sa namerom da nešto objasnim.
Nekoliko stvari i nemojte da se ljutite, jer ne mislim da je iko ovde išta rekao sa lošom namerom.

1. Niste znali moje privatne probleme
(To je ono kad je Sanela rekla da mi mislimo da se poznajemo i da stvarno verujemo u to da se dobro poznajemo ali se uopšte ne poznajemo.
Ja, doduše, mislim da čoveka možeš upoznati i bez detalja o privatnom životu, kada čitaš nečije stavove, razmišljanja...)

2. Ovo jeste FORUM ali za razliku od bilo kog drugog foruma ovde smo jer nam treba pomoć i kao takvima trebalo bi, iako anonimni, da kažemo šta nas muči, što detaljnije, iskrenije, ličnije...jer u suprotnom šta radimo ovde? "Mlatimo praznu slamu."

3. Ja sam bila ovde 2005/6 kao što znate. Tada smo bili potpuno nešto drugo od ovoga sada.
Bila su i druga vremena, nije bilo ovoliko ludaka po internetu, svi smo pričali o svemu, svako je znao sve o svima. Sad? Jedino ako se ljudi "nađu" kao Xxxana i Viktor, pa u privatne.
Nema me često i zbog toga, ponekad ne vidim svrhu da budem ovde.

4. Preskaču se postovi.
Rekla sam unapred da se ne ljutite :)
Neko se otvori, što se inače retko događa i @Stop ispod toga napiše "Ako budete budni...zalivam njivu do 2"
Izvini @Stope, ali najčešće ti preskočiš post, evo meni si preskočio više puta.
Xxxana takođe. "Pročitala sam ali nisam znala šta bih odgovorila". Pa odgovori upravo to, reci "Pročitala sam ali ne znam šta da ti kažem", nekad je samo trunka pažnje dovoljna, nekad mnogo znači. (Zamisli prolaziš mostom i lik stoji na ivici i hoće da skoči. Ako ne znaš šta bi mu rekla i samo prođeš, skočiće. Pokušaj makar da staneš i kažeš "Ej, ti! Nemoj!"
Razumeli ste.

5. Viktora uopšte ne poznajem, ništa ama baš ne znam šta se dešava.
Primetila sam jedino da najracionalnije razmišlja, da ne preskače tuđe muke i da je (u mom odsustvu, tako da kažem) nekako "doveo u red" ovaj forum.
Nema više svađanja, što me dovodi do tačke 6

6. Poznavali me ili ne, nisam dolazila jer sam videla da vam je bolje bez mene, izgleda da sam ja mnogo lošeg ovde pokrenula, sa svima sam uspela da "zategnem" odnose i žao mi je zbog toga. Ali drago mi je što ste ok sad.
(Evo i sad se može desiti da se @Stop nađe "prozvanim, da se @xxxana nađe prozvanom (što automatski znači da će @Viktor reagovati, čak i pre nego @Xxxana)
A nije mi bila namera da prozivam.
Sad- ja sam rekla ono što sam smatrala da treba da bude rečeno, a kako ću biti shvaćena, to zavisi od vas.

P.S. @xxxana- za naše neke dijaloge u prošlosti izvini. Pogrešno sam te procenila a znaš li zašto? Zato što si ti jedno toliko dobro stvorenje, da je meni izgledalo "previše dobro da bi bilo istinito", mislila sam da si isfolirana i mnogo mi je trebalo da shvatim da si dobar čovek.
Jesam te opet kritikovala, e u tome je problem, ako nekome uputim kritiku ne znači da imam nešto protiv te osobe.

Ok. To sam htela da kažem.
Slazem se sa tobom u ovome:
“Ja, doduše, mislim da čoveka možeš upoznati i bez detalja o privatnom životu, kada čitaš nečije stavove, razmišljanja...)”
I onda kada se covek dovoljno otvori da se vide i neke lose strane, ali ovde na forumu se pokazalo da bas tu i dolazi do rasprave i nesto mislim da ljudi zbog toga i postaju asocijalni nevezano samo za forum, jer ne vide sebe u nekim prosecnim pricama, a imaju neki strah za vise od toga
Ne nalazim se prozvanom, jer ti je post ok, niti skrecem paznju na rasprave u proslosti.. Opusteno, Akasa
Ako nekad ne znam sta da odgovorim i za to postoji razlog
Recimo ti ispricas neko tesko iskustvo, kome ja mojim ni blizu nisam bila, a ti si ga prozivljavala i bude mi glupo da se pravim pametna tamo gde se ni ogrebala nisam, a da ti napisem “ne znam sta da kazem”, dok ti ocekujes neki odaziv je vise nego glupo
Ono sto ti pises ja citam, interesantan si covek
Mada mislim da ne mozemo dovoljno upoznati jedni druge, posebno one koji jos ne poznaju dovoljno sami sebe
Post Reply