Mene nikada i nije nesto posebno odusevljavao taj fest, ali da ovo poslednjih godina ne moze da se poredi i stil muzike je generalno drugaciji i ne znam da li bih sebe vise htela da mucim tim
Omatorilo se

Moderator: sanela
Mene nikada i nije nesto posebno odusevljavao taj fest, ali da ovo poslednjih godina ne moze da se poredi i stil muzike je generalno drugaciji i ne znam da li bih sebe vise htela da mucim tim
Ma djavola se omatorilo, samo sa godinama, dolaze neki drugi prioriteti.xxxana wrote: ↑Sat Jul 10, 2021 12:36 pmMene nikada i nije nesto posebno odusevljavao taj fest, ali da ovo poslednjih godina ne moze da se poredi i stil muzike je generalno drugaciji i ne znam da li bih sebe vise htela da mucim tim
Omatorilo se![]()
Viktore, stalno neki kurac, uopšte nemam vremena.
Pisala si o nekim porodičnim sra****, ali nisam znao da ti majka ima takve probleme. Zajebano baš. Da li se vratila?Akkasha Come Back wrote: ↑Sat Jul 10, 2021 2:35 pmViktore, stalno neki kurac, uopšte nemam vremena.
Eto sad u ovom trenutku šta mi se dešava, samo primera radi...
Prvo celu noć nisam spavala, zaspim jedva u 8h, upadne otac u 9:30h počne da se dere, nema pojma da mi nije dobro a i zabole ga, to je najsebičmiji čovek koga poznajem, da premotam na SAD- pre 2 i po sata majka izašla (negde), ja bila sa slušalicama pa valjda nije htela da me ometa i na nju je URLAO jutros, a gde će, preko 70 godina ima, imala je 3 mislim do sada moždana udara- to kad joj se desi, ne onesvesti se ona, nego ne zna ni kako se zove ni gde je.tek možda posle par sati toliko dođe sebi da se seti da pita nekoga "izvinete koji je ovo grad" strašno
A ostavila mobilni telefon kući, ja samo kad vidim da nije ponela telefon dobijem nervni slom, pa bogtejebo kad znaš šta može da se desi...ja ni do marketa ne idem bez telefona MOŽE ZATREBATI, Viktore oko mene sve neodgovorni ljudi koji ne planiraju ništa
I šta ja sad da radim, ušla sam na forum da ne zaspim, šta ako bude zvala bolnica ili policija nedajbože
Izvinjavam se zbog gram.grešaka
Jbg žutim
Eto šta je i što me nema, stalno je jebeno ";nešto"
Auf.
Slazem se sa tobom u ovome:Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Jul 11, 2021 1:53 pm Evo mene opet. Došla sam sa namerom da nešto objasnim.
Nekoliko stvari i nemojte da se ljutite, jer ne mislim da je iko ovde išta rekao sa lošom namerom.
1. Niste znali moje privatne probleme
(To je ono kad je Sanela rekla da mi mislimo da se poznajemo i da stvarno verujemo u to da se dobro poznajemo ali se uopšte ne poznajemo.
Ja, doduše, mislim da čoveka možeš upoznati i bez detalja o privatnom životu, kada čitaš nečije stavove, razmišljanja...)
2. Ovo jeste FORUM ali za razliku od bilo kog drugog foruma ovde smo jer nam treba pomoć i kao takvima trebalo bi, iako anonimni, da kažemo šta nas muči, što detaljnije, iskrenije, ličnije...jer u suprotnom šta radimo ovde? "Mlatimo praznu slamu."
3. Ja sam bila ovde 2005/6 kao što znate. Tada smo bili potpuno nešto drugo od ovoga sada.
Bila su i druga vremena, nije bilo ovoliko ludaka po internetu, svi smo pričali o svemu, svako je znao sve o svima. Sad? Jedino ako se ljudi "nađu" kao Xxxana i Viktor, pa u privatne.
Nema me često i zbog toga, ponekad ne vidim svrhu da budem ovde.
4. Preskaču se postovi.
Rekla sam unapred da se ne ljutite
Neko se otvori, što se inače retko događa i @Stop ispod toga napiše "Ako budete budni...zalivam njivu do 2"
Izvini @Stope, ali najčešće ti preskočiš post, evo meni si preskočio više puta.
Xxxana takođe. "Pročitala sam ali nisam znala šta bih odgovorila". Pa odgovori upravo to, reci "Pročitala sam ali ne znam šta da ti kažem", nekad je samo trunka pažnje dovoljna, nekad mnogo znači. (Zamisli prolaziš mostom i lik stoji na ivici i hoće da skoči. Ako ne znaš šta bi mu rekla i samo prođeš, skočiće. Pokušaj makar da staneš i kažeš "Ej, ti! Nemoj!"
Razumeli ste.
5. Viktora uopšte ne poznajem, ništa ama baš ne znam šta se dešava.
Primetila sam jedino da najracionalnije razmišlja, da ne preskače tuđe muke i da je (u mom odsustvu, tako da kažem) nekako "doveo u red" ovaj forum.
Nema više svađanja, što me dovodi do tačke 6
6. Poznavali me ili ne, nisam dolazila jer sam videla da vam je bolje bez mene, izgleda da sam ja mnogo lošeg ovde pokrenula, sa svima sam uspela da "zategnem" odnose i žao mi je zbog toga. Ali drago mi je što ste ok sad.
(Evo i sad se može desiti da se @Stop nađe "prozvanim, da se @xxxana nađe prozvanom (što automatski znači da će @Viktor reagovati, čak i pre nego @Xxxana)
A nije mi bila namera da prozivam.
Sad- ja sam rekla ono što sam smatrala da treba da bude rečeno, a kako ću biti shvaćena, to zavisi od vas.
P.S. @xxxana- za naše neke dijaloge u prošlosti izvini. Pogrešno sam te procenila a znaš li zašto? Zato što si ti jedno toliko dobro stvorenje, da je meni izgledalo "previše dobro da bi bilo istinito", mislila sam da si isfolirana i mnogo mi je trebalo da shvatim da si dobar čovek.
Jesam te opet kritikovala, e u tome je problem, ako nekome uputim kritiku ne znači da imam nešto protiv te osobe.
Ok. To sam htela da kažem.