Zato sto me boli uvo ko se sa kim dopisuje i zato sto kao ljige pljuju po inboxu..
A gde ti je Akasa Stope? Svrati? Da

Moderator: sanela
Ma nije mi baš najjasnije ovo što se dešava...
I ne treba da bude, zajednicke teme uvek ovde mozemo imati
Tako bi trebalo. Da se više ljudi uključi a to što xxxana i Viktor imaju paralelno svoju priču to nikome ne bi trebalo da smeta.
Zato što si rekla/obećala, šta već Viktoru
Daj popusti malo taj lanac na kojem je držiš. Vi ste bolesni. Ili vam je to fetiš, je l' ?
Kako si se izlupetala. Ne znam šta da citiram. Rekla je da se neće mešati u trenutnu spiku o svemu što si pokrenula o nama. Pojma nemate. Trebala je da pusti. Verujem da bi se tu još lupetalo.Akkasha Come Back wrote: ↑Tue Jun 08, 2021 2:08 amDaj popusti malo taj lanac na kojem je držiš. Vi ste bolesni. Ili vam je to fetiš, je l' ?
Šalim se, Viktor će me svejedno napasti, ja šta god napišem svima pomogne samo njima smeta(m).
Došla sam samo da vidim sa Martom kako objasniti, ona već to odradila, drugi razlog mi je bio da ispoštujem Stopa, i treći da vidim da li je ona Katarina pročitala post.
Sa xxxanom i Viktorem sam očigledno višak a Viktor je inteligentan i ume da "vozi" a ja takva nisam, pa izbegavam konflikt.
X, levi gornji ugao. E, da, Viktore, videla sam da si me 2-3 puta pomenuo kad me nije bilo nedelju dana, pa bih te ako može zamolila da više ne govoriš o meni kada nisam tu.
To je isto kao i ostali ovi iz inboxa.
Hajde pozzz
Mada ja mogu i ovako, ali mi se prispavalo...posle 3 dana. Pa bilo je vreme.