Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Jun 07, 2021 4:26 am
"Tuturutu" liku nisam se vratila nego sam Svratila.
Razlike ima. Poz.
Hahhah, i ja sam se nasmejao na tu reč, pošteno.
Piši javno!
P.s. Je**lo vas privatno dopisivanje. Razumeo bih da neko nekoga hoće da kresne , ovako čini mi se da preko tih poruka priča ode i gde ne treba, ne znam...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Sa Akašom sam već ovo iskomunicirala, ali ne želim da ostane ovde kako ja pričam ružno o Viktoru i xxxani ili kako ja tražim od Akaše da prenosi nekome moje poruke.
Nijedno od ta dva se ne odnosi na mene.
Niti pričam o njima sa bilo kim niti maltretiram ljude ovde da komuniciraju sa nekim u moje ime.
Razlog mog odlaska i nepisanja je moja stvar. Veze nema sa vama ili sa vašim odnosima.
I ova objašnjenja su mi glupava i stvarno me malo sramota što kucam ovo uopšte, ali ne želim da mi se lepi nešto što veze nema sa mnom.
Marta Tufna wrote: ↑Mon Jun 07, 2021 5:32 pm
Evo da se oglasim na kratko.
Sa Akašom sam već ovo iskomunicirala, ali ne želim da ostane ovde kako ja pričam ružno o Viktoru i xxxani ili kako ja tražim od Akaše da prenosi nekome moje poruke.
Nijedno od ta dva se ne odnosi na mene.
Niti pričam o njima sa bilo kim niti maltretiram ljude ovde da komuniciraju sa nekim u moje ime.
Razlog mog odlaska i nepisanja je moja stvar. Veze nema sa vama ili sa vašim odnosima.
I ova objašnjenja su mi glupava i stvarno me malo sramota što kucam ovo uopšte, ali ne želim da mi se lepi nešto što veze nema sa mnom.
Marta, ti si ovde jedna retka divna osoba, tako da u tebe ne mogu da posumnjam.. A sve manje mi postaje bitno ko ce sta..