Moj kut(ak)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Viktor89

Re: Moj kut(ak)

Post by Viktor89 »

Frajla wrote: Fri Apr 09, 2021 4:38 pm
Viktor89 post wrote: Obratio sam se, Xani. Može d pita ono što ne razume, izuzmite me iz ovih spletki. Vi spletkarite, ja govorim ono što vidim iz mog ugla, mišljenje svakome direktno. To što je tebi neorihvatljivo, pa izvrćeš, tvoj problem.

Nadovezala si se sa klasičnim spinovanjem i daješ sebi to pravo, da bi me sada ovo pitala, a ne znaš o čemu se radi. Pa koji klinac?

Ne bi me čudilo ni da znaš.

Okrećem Xanu protiv vas? Ne pominjem joj vas. Vi imate tu ulogu, d nas iskoskarite ovde.

Jadno je ovo, Frajla.
Znam ja o cemu se radi, i treba da budes ljut na sebe a ne na Akasu/ mene/ stopa itd sav si pun besa

Ja sam te pitala, od koga ti branis to Xanu kada kazes neka ti ne mogu nista. Jel neko napda nju?
Posto si direktan kako kazes- izvoli

I koja je to moja uloga da vas iskoskarim? Koga vas? Za sta
Ovo su opasne paranoje/ haludze
Zaboravio sam fon. Pišem sa nekog ultra starog, haos. Sav sam u paranojama i haludžama, pa imam tripove od kompa.

Ti si manipulator, Akkasha je podložna manipulaciji i izvozaš je na finjaka, ti ispadneš tu divna.

Pišeš ti Akkashi o Xani i meni, ono, Xano obrati pažnju.

Prenela je to Xani, jer je shvatila moja obraćanja tebi, kao da se obraćam njoj i nemoj mi reći da su to dobre namere, verovatno je i tebi prenela iz dobre namere. Sklona je lajanju, to je.

Mogla je Xani to odmah da kaže, a ne nakon prepucavanja ovde.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Frajla wrote: Fri Apr 09, 2021 5:16 pm Ono sto je doslo do mene je da je Xana imala recidiv.
I nemam pojma zasto je to toliko bauk.

A saznalo se tako sto je ovaj rekao to Akkashi, i sada je Akkasha kriva. I on kaze da ga ne petljamo u sapunice 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Viktoru pisem sve vreme da od nas Xanu ne treba da brani, niti ima razloga da nas napada.

Samo ne znam od koga se ona stiti, i ja sam pital da li se desilo jos nesto kada je tolika frka tj ko je napda ovde
ne znas tko je tupaviji ovdje. ti ili ja?
Frajla

Post by Frajla »

Viktor89 post_ wrote: Zaboravio sam fon. Pišem sa nekog ultra starog, haos. Sav sam u paranojama i haludžama, pa imam tripove od kompa.

Ti si manipulator, Akkasha je podložna manipulaciji i izvozaš je na finjaka, ti ispadneš tu divna.

Prenela je to Xani, jer je shvatila moja obraćanja tebi, kao da se obraćam njoj i nemoj mi reći da su to dobre namere, verovatno je i tebi prenela iz dobre namere. Sklona je lajanju, to je.

Jbt spanska serija
Ja ako nekoga hocu upozoriti to uradim javno a ne preko postara.
Ja mogu biti i lajava, i tvrdoglava i ovakva i onakva ali manipulator sigurno nisam. Pre bih rekla da se ti bavis manipulacijama i napadas sve redom jer si u istripovao da te teramo od Xane. To vec prelazi u nesto nenormalno

Za mene je ta tema zavrsena,tvoja nesposobnost sto nisi znao kako da ushendlujes situaciju. rekla sam Xani ako ima problem i ako mogu da pomognem tu sam.
Xanu ipak malo duze znamo od tebe da bi sebi dao za pravo ovako nesto.
Tebi na cast

Pp i te stvari me slabo zanimaju, opekla sam se kod Like sa par poruka😉
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Fri Apr 09, 2021 5:31 pm
Frajla wrote: Fri Apr 09, 2021 5:16 pm Ono sto je doslo do mene je da je Xana imala recidiv.
I nemam pojma zasto je to toliko bauk.

A saznalo se tako sto je ovaj rekao to Akkashi, i sada je Akkasha kriva. I on kaze da ga ne petljamo u sapunice 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Viktoru pisem sve vreme da od nas Xanu ne treba da brani, niti ima razloga da nas napada.

Samo ne znam od koga se ona stiti, i ja sam pital da li se desilo jos nesto kada je tolika frka tj ko je napda ovde
ne znas tko je tupaviji ovdje. ti ili ja?
Malo ti pa malo ja, pa tako u krug
Viktor89

Post by Viktor89 »

Frajla wrote: Fri Apr 09, 2021 5:34 pm
Viktor89 post_ wrote: Zaboravio sam fon. Pišem sa nekog ultra starog, haos. Sav sam u paranojama i haludžama, pa imam tripove od kompa.

Jbt spanska serija
Ja ako nekoga hocu upozoriti to uradim javno a ne preko postara.
Ja mogu biti i lajava, i tvrdoglava i ovakva i onakva ali manipulator sigurno nisam. Pre bih rekla da se ti bavis manipulacijama i napadas sve redom jer si u istripovao da te teramo od Xane. To vec prelazi u nesto nenormalno

Za mene je ta tema zavrsena,tvoja nesposobnost sto nisi znao kako da ushendlujes situaciju. rekla sam Xani ako ima problem i ako mogu da pomognem tu sam.
Xanu ipak malo duze znamo od tebe da bi sebi dao za pravo ovako nesto.
Tebi na cast

Pp i te stvari me slabo zanimaju, opekla sam se kod Like sa par poruka😉
Uh pametnice mila.

Xana je videla.poruke, Akkasha joj je skroz pogrešno prenela te poruke. Poslao sam joj to, jer ne smatram da sam nešto pogrešno napisao, obzirom da sam njih dve smatrao forumskim frendovima. Znao sam kome pišem.

U čemu je tvoj problem tu? Oladi više.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

koja glupost. i sta sad?upala je u recidiv sa onim sa cega se skidala?sada realno baacila je godinu dana u vodu. necu ja nju pojesti radi recidivaako se toga boji. izdobijala je ona od mene i previse samarcina radi suba.pa kako se mislis osamostaliti kada si opet pala?pokusaj sebi priznati i biti iskrena u zivotu i upitati se da li si uopće sposobna u zivotu funkcionirati bez suboteksa u zivotu?ne moze to svako i to je realnost.nisi ni ti izuzetak.ali eto pokusat cu biti umjeren i da li si bar shvatila zasto si upala u recidiv?iskreno,bas mi je zao ako je to tako i necu te osudivati jer nemam razloga.pala pala.sta sad?pokusaj izvuci pouku zbog cega si pala?moje savjete baci sa strane ako ti ne pasu,poslusaj druge.mislim da kakvi god da jesmo ovdje da nitko ne zeli da netko padne.
Frajla

Post by Frajla »

Viktor89 post wrote: Uh pametnice mila.

Xana je videla.poruke, Akkasha joj je skroz pogrešno prenela te poruke. Poslao sam joj to, jer ne smatram da sam nešto pogrešno napisao, obzirom da sam njih dve smatrao forumskim frendovima. Znao sam kome pišem.

Nenenene to mozes sa nekim drugim
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Ja "lajava" i "podložna manipulaciji"?
Nisam.
A za ono "mogla je prvo reći xxxani pa tek onda javno", xxxana, da li sam ja tebi sinoć oko 23h poslala poruku i prvo rekla tebi? JESAM.

Kako se proširilo ko šumski požar, e to ne znam.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Viktor89

Post by Viktor89 »

Frajla wrote: Fri Apr 09, 2021 5:41 pm
Viktor89 post wrote: Uh pametnice mila.

Nenenene to mozes sa nekim drugim
Kad nestane argumenata, to je to.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Viktor89 wrote: Fri Apr 09, 2021 7:23 am Strašno čime se bavite po pp. Jebeno nemoguće sa čim se služite.

Nećete uspeti da mi ispletkarite sa Xanom. Jebo ga život.
14. strana
Evo kako se proširilo javno. Ja znam da ja NISAM.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Post Reply