Zaboravio sam fon. Pišem sa nekog ultra starog, haos. Sav sam u paranojama i haludžama, pa imam tripove od kompa.Frajla wrote: ↑Fri Apr 09, 2021 4:38 pmZnam ja o cemu se radi, i treba da budes ljut na sebe a ne na Akasu/ mene/ stopa itd sav si pun besaViktor89 post wrote: Obratio sam se, Xani. Može d pita ono što ne razume, izuzmite me iz ovih spletki. Vi spletkarite, ja govorim ono što vidim iz mog ugla, mišljenje svakome direktno. To što je tebi neorihvatljivo, pa izvrćeš, tvoj problem.
Nadovezala si se sa klasičnim spinovanjem i daješ sebi to pravo, da bi me sada ovo pitala, a ne znaš o čemu se radi. Pa koji klinac?
Ne bi me čudilo ni da znaš.
Okrećem Xanu protiv vas? Ne pominjem joj vas. Vi imate tu ulogu, d nas iskoskarite ovde.
Jadno je ovo, Frajla.
Ja sam te pitala, od koga ti branis to Xanu kada kazes neka ti ne mogu nista. Jel neko napda nju?
Posto si direktan kako kazes- izvoli
I koja je to moja uloga da vas iskoskarim? Koga vas? Za sta
Ovo su opasne paranoje/ haludze
Ti si manipulator, Akkasha je podložna manipulaciji i izvozaš je na finjaka, ti ispadneš tu divna.
Pišeš ti Akkashi o Xani i meni, ono, Xano obrati pažnju.
Prenela je to Xani, jer je shvatila moja obraćanja tebi, kao da se obraćam njoj i nemoj mi reći da su to dobre namere, verovatno je i tebi prenela iz dobre namere. Sklona je lajanju, to je.
Mogla je Xani to odmah da kaže, a ne nakon prepucavanja ovde.