Nije da se namećem. Ali ako hoćemo normalno da komuniciramo, valjda treba da imamo koliko-toliko čistu sliku jedni o drugima, a ne "nafilovanu" sa strane.Viktor89 wrote: ↑Tue Mar 30, 2021 1:08 amLično ne volim objašnjavanja/opravdavanja. Izgleda kao prikrivena namera.StopBup wrote: ↑Tue Mar 30, 2021 12:05 amTačno je to u glavnom, to što si napisao ko je folirant, ali se odnosi na realan život, kad su stvari očigledne, nepobitne. Ovde je drugo, eto može neko o tebi da napiše nebuloze, kao što je Ličanin o meni izmislio, i još neko i da poveruje u to.
Da pokušam da objasnim zašto sa Akkashom pokušavam da izađem na čistinu.
Ona je meni zanimljiv član, i prijala mi je komunikacija sa njom, a rado sam čitao i njene starije postove, jer je ona ovde još davno imala profil.
Ličanin je od starta našeg pisanja ne znam ni ja zašto, puno izmišljao, pisao razne scenarije, pisao kao kakvi smo, i šta smo radili, ne samo o meni, ali najviše o meni. Naravno, sve iz njegove glave. Zašto ne znam, ali je tako. Možeš sve pročitati, na ovoj temi, onoj njegovoj zaključanoj i onoj isto zaključanoj "Skidanje sa buprenorfina - pravilan način".
Ja sam se ranije na to obazirao i odgovarao, posle potpuno oguglao na to, a on je to nastavio da radi, kao što je i sad radio. Eto sad naravno nisam reagovao na njegovo pisanje, Akkassha se čudila što se ne branim, jer ne zna da to traje odavno, ti njegovi "filmovi". Primila priču o zatvoru, bila ubeđena da lažem, a samo na osnovu njegovog bulažnjenja. Ja se napravih i budalom, pa joj dokazah da greši.
Nemam pojma, volim ovaj forum, i znači mi, pa ću naravno sa članom koji mi je zanimljiv, pokušati da sredim stvari. Naravno da neću ići do "kraja", ako vidim da ne vredi, odustaću, nije kraj sveta. Mislim da se oko ljudi, pa i u ovoj virtueli treba potruditi, makar malo, a ne ih otpisati zbog neke greške odmah.
Da si meni tako slikao nešto, objasnio bi mi samo sebe tim opravdanjem u drugom smislu, gorem.
Ljudi umeju da te kupe bez truda, treba samo prepoznati to nešto u nekome. Desi ili ne. Ne možeš se nametati.
Ne znam zbog koga si ti ovde?
Ovde sam zbog sebe, kao i svako, sebi olakšavam, a drage volje ću podstaći svakoga u borbi.
Iskreno, izuzetno mi drago bude kad vidim da neko gura, da ne pada, i da se bori. Samim tim i mene podstiče svojim uspehom. Ima i dva člana koji se po nekad jave, koji su čisti 13 i 17 godina, i to je podsticaj kad čuješ tako nešto, a i sa oboje njih sam komunicirao, pisali su mi, podržavali me, savetovali...
Navučen sam na ovaj forum.