Ne bre, identitet čuvam generalno, a i nikako ne želim da se sazna za moju adikciju, pa zato. Nikad se ja ni od koga u životu nisam krio.Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 10:08 pmE, PA TO upravo govori najviše o čoveku.StopBup wrote: ↑Mon Mar 29, 2021 9:40 pm
Ja ti samo kažem da debelo grešiš što se mene tiče, a ti misli šta hoćeš, ne moramo više pisati. Neću se više praviti budalom, pa ti bilo šta dokazivati.
Ono si u pravu, jesam odgovorio nisko, ali na nisku i ljigavu provokaciju sam tako odgovorio.
Eto, toliko.
Ovo ti pričam ozbiljno nije ni sprdnja ni pokušaj vređanja, ako se sećaš, ja sam kad sam došla objasnila tu svoju neku "tehniku provaljivanja ljudi", da nekoga isprovociram (Ličanin se kao nije slagao sa mnom a u biti ima identičan metod koji on naziva virtualnim šamarčinama) i onda vidim kako će da odreaguje.
Po tome se vidi i čovekova mudrost a na prvom mestu karakter.
Ovo je rečeno objektivno i više ti neću objašnjavati.
(Subjektivno: dva puta si mi se smučio i zgadio)
Neke stvari se ne rade i neke stvari se ne pišu i neke stvari su neoprostive, i ti ćeš shvatiti jednog dana, glup nisi, ali nisi nešto posebno ni pametan, a ta tvoja "izletanja" te mogu u životu mnogo koštati, pusti forum, jebo forum, gledaj život.
Što toliko kriješ identitet? Koga se toliko plašiš, lajav si, pa si vrv i tamo u NS neš' zasrao.
Ne smeš da postaviš fotografije MAČKE jer se plašiš da će neko skužiti ko si, jer si te iste fotke objavljivao na Facebooku, Ej, a meni si rekao imena naših zajedničkih poznanika, što živih što mrtvih, i šta misliš za koliko dana ako ne SATI bih mogla da saznam tvoj identitet, još uvek imam brojeve fiksnih telefona od 3-4 ljudi, FIKSNIH, razumeš, ne pretim ti, daleko bilo niti ću se raspitivati, i opet DOBRONAMERNO ti kažem nemoj biti gad kad nisi nikome ovde dorastao do kolena...laku noć, ljudi.
Po čemu misliš da "ovde nisam nikome do kolena"? Zato što nisam bio navučen na dop??? I što nisam varao ljude?
Ne pada mi na pamet da se ovde hvalim kako sam doktorirao ulicu, samo ću ti reći da sam odraastao na ulici, lokalima i klubovima oko 10 godina. Mada, da mogu da vratim vreme, ne bih tako živeo, već bih bio normalan.
Ljigav napad više govori o čoveku, nego nizak odgovor. Ja nikad nikoga nisam nisko napadao.