nisam, ali bio sam. ali sad da ti objasnjavam ne bi bilo u redu. moram se drzati Sanelinog savjeta.Frajla wrote: ↑Mon Mar 22, 2021 2:33 pmJesi opet kod Ibre?licaninsasela wrote: ↑Mon Mar 22, 2021 2:30 pmda. ne znam to slagati jer se to a meni vidi i to tako taje vec skoro 20 godina. neki dan sam se zalio saneli i trazio savjet i dobio savjet ali sto ona kaze necu ga poslusati, boga mi mi je sve sasula u lice kako je i ovaj put sam rekao da cu poslusati pametnijeg od sebe i pokusati ne raditi iste greske.
nista, doma sam, kuham, spraman. upravo se sa kcerkom dogovaram kako cu joj sobu ofarbati. oce neku zlatnu boju s sljokicama, neznam dal to uoce postoji. doma sam Frajla. pod svimmogucim sancijama sam. maltenene smijem sam izaci iz kuce. ma kakvi da m nema pola dana. ubila bi me sto posto. znaam taj njen karakter. ja sam njena svojina i opet sam to na gadan nacin osjetio na sebi. u svakom slucaju ocajno zajebana situacija.zbarka mi je zenska osoba i nema teorije da idem sam tamo. ili neko od djece ide sa mnom ili ona.a djea su na njenoj strani i to je sad prvi put apravila da mi dokaze daa i to moze i da je to tako.imam osjecaj da ako zeli da me moze zgaziti kao malog nekog crva.tesko za objasnit ko nema taku zenu.