Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 10:34 pm
Ma ceo svet je u kurtzu, pandemija...ti pitaš xxxanu šta joj je, kako šta jebote, em pandemija em ništa zajedničko sa kolegama nema, em mora uopšte ići raditi- mene najviše čupa to što ne moram ujutru da ustajem i idem na posao.
Iskreno.
Što se mene tiče, meni ova pandemija došla kao odmor ali i meni već počinje bivati pun kofer svega.
Ja nemam takve oscilacije, nisam ni u depresiji, mene više fizički problemi zezaju, a to onda utiče na psihu.
Kakve bolove u stomaku, pa kičma (da mi je neko rekao da kičma toliko može da boli, ne bih verovala, i to duž nogu pa stopala... izgleda Diskus hernija, ali nagađam, kod doktora se ne može, sem kod privatnika), onda migrene, celodnevne i redovne, pa dijareja, pa od dijareje dehidriram....dođe mi da izađem na krov ima jedna zgrada gde sam već jednom proverila može li se na krov, 9-ti sprat, računam da je dovoljno, al' za svaki slučaj prvo ću popiti 2 table Leponexa i nekoliko kutija onih za spavanje, pa tek onda skočiti.
Razmišljam, Ličanine moj, bolje da stisnem petlju i završim više sve, nego ovako da se mučim. Ali ne mogu zbog majke. Ne mogu to da joj priredim.
To je moje konstantno psihičko stanje. Nema oscilacija, ja ne želim da živim, meni je teško da živim, eventualno želim
drugačije da živim, a to ne mogu.
Pa ti sad vidi kako je u mojoj glavi.
I tako znajući tačan način budućeg samoubistva, ja opušteno živim, jer znam da mogu kad hoću. Ako me razumeš. Ako me bilo ko razume.
Ali više nije ni bitno.
Ajde idem da zzzzz, ustvari još pola sata, auh ova nedelja nikako da prođe.
Memento mori- i lakše se živi. Poz do sutra. A uvek postoji šansa da se od ovog Leponexa prosto više ne probudim, mada svako to može reći, ko nam garantuje sutrašnji dan?
Laku noć
pa bog te jebo zar nije normalno ne ici na poso, pa na poslu upoznati nekog ko ti odgovara, ne moze biti bas da su svi u kurcu i nerazumni i da nema bas nikog da joj odgovaa, a pademija, to su price za malu djecu. bas rrekoh i naravno ne dovrsih a negdje sam spomenio tu gripu i taj kovid, sutra ili preksutra s idem cijepiti jer sam im u sistemu da sam se prijavio. i tu kod mene jucer sjedi hrpa obitelji jer je to kod nas normalano da se nediljom cijela rodbina okuplja i onda jedni drugome uteruju kurac kako ko stigne jer su svi u rodbii zli ukljucujuc i mene i samo se ceka krivi potez od nekog pa da se to nediljom moze pred svima nabaciti. posto je jucer bio okup kod mene i sad da ga prezivim moro sam popiti tri xanaksa od 05 da uspijem to nekako preziviti jer jucer okup nisam mogo izbjeci a svi znaju da smo zena i ja u teskom razjebu i ona pokusava sve da me ispravi i da zivimo dalje zajedno, novi auto sam joj namjesrno stuko u zid jer sam htio prestat zivit i to mi je doslo u sekundi. sad vidim kako se te samoubojice samoubijaju. nema tu planiranja nego samo neku klik u glavi ti se desi da hoces to napraviti i tocka. jebiga napravio maltene totalku a meni nista. govna rade te aute danas da ti nikoji kurac ne moze biti. ma nebitno za pokusaj samoubijanja nego o kovidu je bila rijec. jucer kod mene sjedi nekih 25 30 ljudi. dernek pravi. niko se tih mjera ne pridrzava. pola njih ili su vojni penzici ili rade u drzavnim firmama ili civilnoj zastiti jer da bi radio u civilnoj zastiti u danasnje vrijeme moras biti politicki pogodan. ja nisam a ne bi ni radio nesto u sto ne vjerujem i nemam dokaze da to nesto sto zvou koronom postoji. znaci od nji 30tak troje je imalo koronu. isad nakon sto su me izjebali oko moga braka sto sam jedva prezivio, mislim ta pitanja jer su ocekivali nesto valjda vise da im pricam, reko bilo proslo, pogrijesio sam i idemo dalje. nemojte nista mene pitati nego moju zenu(a nije joj prvi put da saam joj tako nesto priustio) a nju nema niko nista sta pitati jer nemaju muda i useru se od sraha pri samoj pomosli na njeg gnjev i bijes prema meni, prema svemu a takoder i prema njima. zena ne da drzi tri coska kuce nego sve drzi na dlnu. od kuce, do djece i do mene s kojim ima koliko vidim najvise problema. i iskreno joj kazem pa pusti me u picku materinu vise, jel vidis da sam nepopravljiv i sta kaze Sanela sta god mi neko savjetovo ja cu opet po svome napraviti i puno puta ma svaki put znam da nisam u pravu ali ne mogu protiv svoje izgovorene rijeci pa akar me kostale svea na svijetu. e da od tih 30tak ljutih katotalibana samo ih je troje pobralo koronu. i pitam ja kakvi su simptomi jer sam tada bio na brodu kad su imali. i svi mi pricaju ma nista strasno. tesko disanje, neki svrbez po kozi, pa tesko hodanje pa nemoc. pa ja kazem tako je meni iso bilo kada sam imo gripu 90tih godina. prvo sam imo skidanje samovoljno sa dopa(dva mjeseca mislim da sam bio cist jer sam htio u vojsku otici cist sto se naravno nije dogodilo a vjerovatno bez dopa ne bi ni imo hrabrost sudjelovat u oluji u egzodusu jednog naroda ma koliko nam mrski bili), e da poslije par dana kada sam se osjeco odlicno nakon uspjesnog ostavljanja dopa, opizdila me gripa. ma kakav đank, đank je beba za gripu kad te opali. ta nemoc disanja plusa angina, plus bolovi u misicima, plus bol u kostima, plus proljev, plus povracanje plus nejedenje jer ne mozes, plus sto ti svjetlost smeta. mislio sam da cu umrijeti od svega toga a đank je kako kazem beba za gripu. da je mene ta gripa opucala u toku skidanja garant bi umro.
e to akasa sam htio reci. nema se ksana sta boriti sa pandemijom jer pratim ju od kada se skinula i od prije. i prije dok je bila ili drogirana ili na subu imala je tezak odnos sa majkom a stari joj je neka oaza za bijeg od mame, ili sto bi ja rekao tatina je maza. ovo govorim jer se i j tako ponasam prema svojom kceri. sta god da naravi sjedne mi u krilo i nekako me kupi i to je ta neka nevidljiva sila koju ne mogu objasniti. ma sta god da ona napravio meni nije strasno a primjer da i sin to napravi jebo bi mu mater. doslovno. misli si ja, ok, prestala si uzimati sub, prestala si pusiti, neznam zasto. zasto se narokomani zele ostavti i cigaretaa, i zasto idu u toliku krajnost, ma necu od sada vise nista, ok ako to odlicno na psihu funkcionira ali ksana ne funkcionira ne odlicno, nego ona nikako nefunkcionira sada kada se ostavila svega. neko kaze vidi kako se ksana oametila. opametila se samo u toj mjesri da je jedno vrijeme ostavila forum, dok nije bila na forumu bila je vjerovatno na fejsu ili nekoj drugoj mrezi i to nekontrolirano jer i sama kaze da svakih pet minuta mora uzeti tel i viditi ima li sta novu. to nije normalano ziviti u virtuali.
nije da sad ja serem po ksani i bjezim od svojoh problema ali kakav je to ziot kad ona sama kaze jebo ti zivot kad se bojis zaljubiti kad se bojis svakog svog osjecaja. i stvarno je to tako. ti to akasa trebas znati da dop ili hept a kod nje sub zatomljuju sve osjecaje, pa cak i one za koje nisi ni znao da postoje. budes odjednom sam stidan, kenjkav, osjetljiv ko mala curica. gledas ilm pa suze krenu na oci, krene svada ti neznas normalno to iskomunicirati nego eksplodiras i posaljes sve u picku materinu. ksana se sada kada je svjesna same sebe i sada kada je svjesna koliko je ranjiva se boji na poslu traziti frendove jer nemoguce je da bas niti jedna osoba nije za nju ok, boji se traziti decka, boji se ljubavi, odbijanja od simpatije pa do raznraznih konflikata koje sada ne zna na pravi nacin rijesiti. nije da joj postavljam dijagnozu ali ja nju tako vidim i tako na dugorocno nece izgrzati dugo. par mjeseci do godinu dvije a to godinu ili dvije je po meni nemoguce jer tako zatvorena sama u sebi a jos i doma je majka s kojom nema zajednicki jezik je po meni ludnica sve to i sađ je pitanje dana kada ce ponovno pasti. volio bi da grijesim. ne moze ozbiljnu i odgovornu osobu jebena teretana izbaciti iz balansa.