O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 3:20 pm, edited 1 time in total.
- Akkasha Come Back
Hahaha, ladno imam fanove, ti baš mene pratioStopBup wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 2:09 pm2005.-e si pisala da bi volela da imas troje dece, kucu, macu i papagaje.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 1:49 pm Ličanin pravi ručak jednom u sedmici i teško?
E, moji muškarci!
A Stop kad je spremao ćufteta u paradajz sosu, ta vest je bila po važnosti kao kad je čovek sleteo na mesec jbte.![]()
Ja ću danas da jedem sendviče. Boli me uvo, nemam ni muža ni decu i mnogi misle odnosno žale me ono što se nisam udala, jadna...![]()
Evo moj cale danas sprema rucak i kolac, da se zasladimo posle rucka... Kod nas u zadnje vreme u glavnom kuva cale, i generalno zimi kad zivimo svi zajedno, rucak u glavnom sprema on...

To sam rekla Šonetu da ga skinem sa dnevnog reda
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
- Akkasha Come Back
Stop-e, na neki način mi imponuje to što znaš o meni maltene kao fan haha ali ne može se osetiti na pravi način taj neki "vajb" koji je postojao između nas, stare ekipe.
Evo konkretno na ovom primeru, tada su ostali ćutali jer su svi znali (dobro me poznavali) da sam to rekla Šonetu, a kao drugo- tada sam imala dečka koji je često pratio šta pišem, to je ekipa znala, pa je bilo tako tu "postova za Džonija" što su kužili svi, sem Džonija, naravno...a pravi događaj se prenosio po inboxima.
Svega je bilo. Teško malo za opisati nekome sada.
Pa eto, i ja sam sada "nova", tek vas sve upoznajem polako.
Mada sam primetila da ONE bliskosti više nikad neće biti, ipak mi postajete svi dragi
Sada sam inače otvorenija nego pre, pišem istinu pa kome se sviđa- sviđa, kome ne, ne opterećujem se.
Nisam toliko sjebana, d'izvineš
Opuštenija sam, to je. A jeste mi onda bilo zajebano...čitala sam malopre i ja prepisku iz te čuvene 2005-e, 30 godina, mi tamo ni ovamo, ti imaš 35 tako da i tebe sad bolje shvatam, teško i zeznuto.
Sad imam 45 još malo pa 46, svi znate da sam raspad, i to me zabole. Sama sam- i to me zabole. Ljudi ovovaraju- e, tek to me zabole.
Što kaže Ličanin dođem ovde da se izduvam. Malo pričam sama sa sobom, malo sa vama.
Evo konkretno na ovom primeru, tada su ostali ćutali jer su svi znali (dobro me poznavali) da sam to rekla Šonetu, a kao drugo- tada sam imala dečka koji je često pratio šta pišem, to je ekipa znala, pa je bilo tako tu "postova za Džonija" što su kužili svi, sem Džonija, naravno...a pravi događaj se prenosio po inboxima.
Mada sam primetila da ONE bliskosti više nikad neće biti, ipak mi postajete svi dragi

Sada sam inače otvorenija nego pre, pišem istinu pa kome se sviđa- sviđa, kome ne, ne opterećujem se.
Opuštenija sam, to je. A jeste mi onda bilo zajebano...čitala sam malopre i ja prepisku iz te čuvene 2005-e, 30 godina, mi tamo ni ovamo, ti imaš 35 tako da i tebe sad bolje shvatam, teško i zeznuto.
Sad imam 45 još malo pa 46, svi znate da sam raspad, i to me zabole. Sama sam- i to me zabole. Ljudi ovovaraju- e, tek to me zabole.
Što kaže Ličanin dođem ovde da se izduvam. Malo pričam sama sa sobom, malo sa vama.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Nisam ja nikoga od starih pratio, vec sam pre nekih godinu i po puno citao forum, pa popamtio ko je sta pisao. Bilo mi je zanimljivo i tebe da citam.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 4:14 pm
Hahaha, ladno imam fanove, ti baš mene pratio![]()
To sam rekla Šonetu da ga skinem sa dnevnog reda![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
svake jebene nedjelje moram kuhat iobteljski rucak.ali svake. vise mi je toga pun kurac. mjesto da na miru gledam neki sport na tv ja se polomim od ranog jutra dok ostali dio obitelji ide na nedjeljnju misi u crkvu.cak razmisljam da ih se zajebem pa ja da se dignem rano ujutro i odem na prvu jutarnju misu pa ostanem negdje na cugi ili odem balotati. ako baotanje nije postal zabranjeno ko i svaki sport jer natajnacin sirimo nepostojecu zarazu. daoBog da me sutra ujutro setra od doktoraodmah zovne natelefon igspodine mozete doci po prvu dozucjepiva. ma ili u utorak svejedno mi je. osudemn sam kuhati. hvala bogu da vani puse vjetarpa ne moram vani na zraku praviti rucak.Frajla wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 12:20 pmImaš menstruaciju?licaninsasela wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 12:15 pm [quote="Akkasha Come Back" post_id=157245 time=<a href="tel:1616323370">1616323370</a> user_id=13776]
[quote=StopBup post_id=157244 time=<a href="tel:1616318910">1616318910</a> user_id=13482]
Ovako iz prinuđene ležeće perspektive, bolje uviđaš šta ti sve fali, šta treba da radiš i šta da menjaš, a nervira to što trenutno ne možeš skoro ništa. Moraš da trpiš i čekaš...
Izvinite, ne izdržah!![]()
jutarnja
https://youtu.be/rxwMjB-Skao
[/quote]
Sta ti fali? Nekada si uzivao kuvajuci nedeljom
[/quote]
pardon akasa svaki dan kuham. lazem. ali skoro svaki dan
-
moram akasa.ja sam ti papucar kod kuce. moram biti miran ko bubica i slusati upute od zene i djece. niko me ne jebe doma. kao da ne postojim.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 1:49 pm Ličanin pravi ručak jednom u sedmici i teško?
E, moji muškarci!
A Stop kad je spremao ćufteta u paradajz sosu, ta vest je bila po važnosti kao kad je čovek sleteo na mesec jbte.![]()
Ja ću danas da jedem sendviče. Boli me uvo, nemam ni muža ni decu i mnogi misle odnosno žale me ono što se nisam udala, jadna...![]()
-
svake jebene nedjelje moram kuhat iobteljski rucak.ali svake. vise mi je toga pun kurac. mjesto da na miru gledam neki sport na tv ja se polomim od ranog jutra dok ostali dio obitelji ide na nedjeljnju misi u crkvu.cak razmisljam da ih se zajebem pa ja da se dignem rano ujutro i odem na prvu jutarnju misu pa ostanem negdje na cugi ili odem balotati. ako baotanje nije postal zabranjeno ko i svaki sport jer natajnacin sirimo nepostojecu zarazu. daoBog da me sutra ujutro setra od doktoraodmah zovne natelefon igspodine mozete doci po prvu dozucjepiva. ma ili u utorak svejedno mi je. osudemn sam kuhati. hvala bogu da vani puse vjetarpa ne moram vani na zraku praviti rucak.Frajla wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 12:20 pmImaš menstruaciju?licaninsasela wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 12:15 pm [quote="Akkasha Come Back" post_id=157245 time=<a href="tel:1616323370">1616323370</a> user_id=13776]
[quote=StopBup post_id=157244 time=<a href="tel:1616318910">1616318910</a> user_id=13482]
Ovako iz prinuđene ležeće perspektive, bolje uviđaš šta ti sve fali, šta treba da radiš i šta da menjaš, a nervira to što trenutno ne možeš skoro ništa. Moraš da trpiš i čekaš...
Izvinite, ne izdržah!![]()
jutarnja
https://youtu.be/rxwMjB-Skao
[/quote]
Sta ti fali? Nekada si uzivao kuvajuci nedeljom
[/quote]
nekad sam uzivao u puno stvari sad odjednom ne uzivam ni u jednoj. eto. to mi se desilo. neki klik da mi nista vise ne odgovora. neobjasnjivo.
-
znam da ne uvazavas moje misljenje ali sta tebe ksana jebe. ostavak suba, ostavak cigareta ili nesto trece. zasto zivis kao biljka? jel se bojis da ti se nesto lijepo ili nesto ruznu ne desi sad kad si pod navodnike normalana. jer za mene to nije normalno kako ti zivis. kuca poso poso kuc. ili sad kako kazes kuca kuca.
sta se desava s tobom toliko dugo vremena. nije da te provociram nego cisto da pokusam shvatiti jer mi se cini da zivis kao fikus posadeni fikus na prozoru. nemas volje za nicim. kako to.
https://youtu.be/rBSqGkcrhAM
- Akkasha Come Back
Što lažeš, stalkeruStopBup wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 6:28 pmNisam ja nikoga od starih pratio, vec sam pre nekih godinu i po puno citao forum, pa popamtio ko je sta pisao. Bilo mi je zanimljivo i tebe da citam.Akkasha Come Back wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 4:14 pm
Hahaha, ladno imam fanove, ti baš mene pratio![]()
To sam rekla Šonetu da ga skinem sa dnevnog reda![]()
Pratim samo clanove otkad ja pisem. Forum sam poceo po malo da citam 2016.-e, i to iskljucivo o skidanju sa bupa, a 2019.-e sam ga bas puno procitao, i starih i novijih tema...
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
-
pa sta akasa- sad smo na 45 46 godina. nismo ni na pola zivota u picku materinu. jos smo sposobni za sve. bogami ja sto sam stariji sve sam nenormalniji i neodgovorniji i sam se sebi cudim kakva sranja sam u stanju napraviti. nes ti godina. imas godina onoliko koliko smatras u glavi da imas i kako se osjecas. ja ko da imam 15 godina.tako se nekad osjecam a nekad ko da imam 100 godina i zelio bi umrijeto sad odmah. strasno koje oscilacije u glavi imamAkkasha Come Back wrote: ↑Sun Mar 21, 2021 5:30 pm Stop-e, na neki način mi imponuje to što znaš o meni maltene kao fan haha ali ne može se osetiti na pravi način taj neki "vajb" koji je postojao između nas, stare ekipe.