sanela wrote: ↑Thu Oct 01, 2020 3:04 pm
Frajla wrote: ↑Thu Oct 01, 2020 12:56 pm
Marta Tufna wrote: ↑Thu Oct 01, 2020 10:33 am
Bravo, Stope. Još da provališ i psihoterapije
Ako ti se stvarno dopada, idi slušaj negde uživo svirke. To je prava stvar. Ima odličnih bendova koji sviraju kod nas.
Nije bluz, ali stara dobra
https://youtu.be/pMDn6V7ZLhE
Ahahahahahah Jao Marta
Voli on i bluz i psihoterapije, voli on sve, u zavisnosti od situacije i stepena dopadanja
On je bio svugde i radio je svasta
Frajla, pogodila si samo tako. Suština Stopa u dvije rečenice. Aferim!
Nije bas pogodila moju sustinu. Nije niko ni mogao u stvari da pogodi moju sustinu, jer nisam bio ovde dovoljno iskren. Nisam lagao, ali nisam bio ni dovoljno iskren i otvoren. Pisao sam razne gluposti, i totalno nebitne stvari, drzao se dugo neke svoje bezvezne price, cak je i forsirao, ali ako ostenem na forumu, a mislim da hocu, promenicu dosadasnji nacin pisanja.
Verovatno sam se prerano registrovao, i poceo da pisem, prerano sto se tice mog shvatanja zavisnosti, pa sam pisao tako kao sto sam pisao. Dobro je Edy rekao u januaru, a Lika potvrdio, bio sam bio "zelen" sto se tice shvatanja zavisnosti. No uz svoje greske, i pisanje ljudi ovde, poceo sam mnogo bolje, narocito zadnjih par meseci da shvatam sustinu i da je prihvatam.
Sto se tice psihoterapija, kad su vec pomenute, one mi deluju najprimamljivije, u stvari one su mozda i jedino sto bi mi moglo pomoci u prevazilazenju mog problema, boljeg shvatanja i upoznavanja sebe samog...
Ono sto sigurno za sad znam je to da svoj problem moram temeljnije resavati u sociolosko-psihloskom aspektu.
Otvorice se Stop ovde uskoro ozbiljnije, ovde su mi ljudi posvecivali vreme, dosta mi pisali, pa bi bio red i ja da se malo vise otvorim.
Ovih dana sam u guzvi, pa ne bih bas sad da se raspisujem, ali hocu uskoro...