Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by StopBup »

Frajla wrote: Fri Oct 02, 2020 1:29 pm
Nononooo
Njeni nokti su alergicni na karfiol i kupus
A i da zivi sa tvojom familijom.... in your dreams
Jok more, sami smo u kuci, moji nas samo nekad posete.
Navikla se mala na rad na njivi, mada ona vise voli zivotinje, kupio sam joj ovce da ih cuva, za to je imala izrazitu zelju. :D
Salim se, ne ide ona na njivu, ne dam da sjebe svoje manikirano pedikirane prstice. :)
Evo pozdravlja vas ona sve, i dodaje da ne kakite puno, ali i da ste dobri... u principu... :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Fri Oct 02, 2020 12:57 pm
Marta Tufna wrote: Fri Oct 02, 2020 11:29 am
licaninsasela wrote: Fri Oct 02, 2020 9:21 am

I kod mene je situacija slicna. Masa tih pjesama mi u glavi, pa onda kad nesto i hocu staviti toga nema ili se zaboravim i onda mi se uglavnom cak i ponavljaju stvari ali mislim da to nema veze jer i radio vrti cesce od nas jedne te iste stvari. Ovo je ipak specifican radio i puno bolje i sadrzajnije forme od komercijale. Meni osobno bar tako djeluje. Cak sam se sad i navikao na njega.
Sad ozbilje malo. Evo sad cu ti reci stvarno iskreno. Da mi je ma jos jednom nakon dva uzastopna dana Sanela ponovila da ce me blokirat, ne da sam bio u stanju, nego jesam u stanju napravit potpuno namjerno, sa svrhom, prkosljivo i tvrdoglavo recidiv sa psovanjem da dobim taj dugo ocekivani treci zuti, odnosno crveni karton. Cak bi se tada i dobro osjecao jer da sam ovih dana ja puno psovao, nisam, a i nisam bio izbacen iz takta, nego mi spocitava nesto sto sam rekao prije desetak dana mozda i vise. No nema veze. Ona je tu da regulira promet ja sam tu da ga krsim. Uglavnom ne za inat, nego joj jednostavno necu dati vise povoda da mi govori kako hodam po ostroj ivici suspenzije, a i ono, ispada da je to nesto najtragicnije sta se moze desiti.
Upravo radi radija, ljudi koji mozda citaju ove strahote i naravno najvise radi tebe Marta se necu dovesti u situaciju da ne mozemo komunicirati. Bilo bi ipak sebicno sad s moje strane da zastranim i nekako, neznam kako da se izrazim, ostavim te na cjedilu. Kako tebe, tako i sebe jer bez obzira kako nekome sa strane izgledala nasa komunikacija meni jako odgovara i jako mi je drago da sam upoznao makar i virtualno osobu poput tebe, sto opet meni govori po neznam vise koji put u zivotu, da je najbitnije kod covjeka, zene, osobe, ono nesto sto nosi u sebi jedinstveno i iskreno, a sama vanjstina oliti ljustura je potpuno nevazna u cijeloj toj prici. E sad ko ovo moze razumit moze ko ne moze smateam da je zakinut i sakat za prepoznatisve ono dobro u osobi.
Evo Marta, mozda se ponavljam. Nemam pojma.
https://youtu.be/SaJbRCkcIWc
Stvarno mi je drago, pošto isto mislim.
Prijaš.
I glupo je da nestaneš.
Probaj ono teže. Kad te nešto ili neko iznervira, skloniš se. Vidiš da su rasprave ovde besmislene i samo troše. Ili dobiješ ban.
Priznajem, prva sam se juče upecala i koji đavo uopšte spominjem psihoterapije. Besmisleno trošenje reči i energije.

Ne sećam se da li je već bila ta, ali on uvek lepo legne, tako da i nema veze ako se ponavlja.
https://youtu.be/l-KTsPgP4kc
Ne sekiraj se Marta, necu nestati a nebitni ljudi me sigurno nece izbaciti iz takta. Poslusaj ovo. Bas sam i neki dan trazija pa se iznerviro sto nisam nasa.
https://youtu.be/9eJgTUUw4Pw
Drago mi da slicno razmislljamo, iskreno.
Uuuuu, odlična je! Svi su sjajni, ali bubnjar je baš pokidao.

E a jesi slušao možda ovo? Meni je možda i bolja od Ane Popović
https://youtu.be/tfxDT76qbRA
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Fri Oct 02, 2020 5:02 pm
Marta Tufna wrote: Fri Oct 02, 2020 11:29 am

Stvarno mi je drago, pošto isto mislim.
Prijaš.
I glupo je da nestaneš.
Probaj ono teže. Kad te nešto ili neko iznervira, skloniš se. Vidiš da su rasprave ovde besmislene i samo troše. Ili dobiješ ban.
Priznajem, prva sam se juče upecala i koji đavo uopšte spominjem psihoterapije. Besmisleno trošenje reči i energije.

Ne sećam se da li je već bila ta, ali on uvek lepo legne, tako da i nema veze ako se ponavlja.
https://youtu.be/l-KTsPgP4kc
Ne sekiraj se Marta, necu nestati a nebitni ljudi me sigurno nece izbaciti iz takta. Poslusaj ovo. Bas sam i neki dan trazija pa se iznerviro sto nisam nasa.

Nisam Marta. Evo prvi put. Stvarno ni lose. Ja sam malo konzerva u muzici i u principu ono sta slusam cili zivot to slusam i danas uz pojedine nove bendove il lica koji mi sjedaju na prvu a ima i di sam se lomio dugo vrimena oko neceg. Nikad mi ne padne napamet ici traziti nesto novo. Ako naleti onda da a ovako sam lijen. Inace se ovo odnosi na sve u zivotu. Ono sta sam zavolio jesti ko mali to jedem i danas. Nikakvi novi eksperimenti ne dolaze u obzir. Jedva ako ustvari i jesam, sam se naviko na zeninu kuhinju. To i je najveci razlog zasto kod kuce kuham uglavnom ja. Ok i djeca vole koliko kuzim vise kad ja kuham. Tako i sa obucom i odjecom. Nosim jednu vrstu koznih cizama tako i patike, hlace, majce. Par firmi i nema sanse nesto novo da probam. Jako drugima oko mene kompliciran i cudan ali sebi sam tako sve pojednostavio. Tocno znam sta cu kupiti i znam da je kvalitetno a drugo me ne zanima.
Veceras napokon partimo odavde. Malo je rec da sam se smrzo ovdje. Eto ka da nisam ni bio sad ovdje. Nisam uspio na kraju nista kupiti. Lova mi vracena. Totalno sam nezadovoljan radi toga. Kako sam zeni objasniti da nista nisam kupio, al ce biti danas il sutra paljbe po meni. Joj joj. Bit ce najbolje da se par dana uopce ne javljam na telefon. Samo kratko porukom jer ako mi zajasi na kicmu gadno cu odreagirat pa ce doma biti suza da nece morati ici piskiti tjedan dana. Al inace nije lose. Danas subota, lagano samo analiza vode i ceka se partenca veceras da napustimo ovu pustinju od kontinenta.
E si ti ok Marta? Subotom ima treninga ili je full vikend slobodan i od sljake i svega?
A Frajlita kako ti plivas u ovim sada za tebe novim vodama lagano dokolicarenje i ljencarenje i sve u znaku mira i spokoja?
Na bembi ide sad ovo
https://youtu.be/tQ7srOu97wE
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Yu grupa i cudna suma
https://youtu.be/BMsV5wnzytc
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ah Marta zaboravih ja vjerojatno i ti ovega covjeka
https://youtu.be/Y2hiDYE5Qdw
StopBup

Post by StopBup »

sanela wrote: Thu Oct 01, 2020 3:04 pm
Frajla wrote: Thu Oct 01, 2020 12:56 pm
Marta Tufna wrote: Thu Oct 01, 2020 10:33 am

Bravo, Stope. Još da provališ i psihoterapije ;)
Ako ti se stvarno dopada, idi slušaj negde uživo svirke. To je prava stvar. Ima odličnih bendova koji sviraju kod nas.

Nije bluz, ali stara dobra
https://youtu.be/pMDn6V7ZLhE
Ahahahahahah Jao Marta

Voli on i bluz i psihoterapije, voli on sve, u zavisnosti od situacije i stepena dopadanja
On je bio svugde i radio je svasta
Frajla, pogodila si samo tako. Suština Stopa u dvije rečenice. Aferim!
Nije bas pogodila moju sustinu. Nije niko ni mogao u stvari da pogodi moju sustinu, jer nisam bio ovde dovoljno iskren. Nisam lagao, ali nisam bio ni dovoljno iskren i otvoren. Pisao sam razne gluposti, i totalno nebitne stvari, drzao se dugo neke svoje bezvezne price, cak je i forsirao, ali ako ostenem na forumu, a mislim da hocu, promenicu dosadasnji nacin pisanja.

Verovatno sam se prerano registrovao, i poceo da pisem, prerano sto se tice mog shvatanja zavisnosti, pa sam pisao tako kao sto sam pisao. Dobro je Edy rekao u januaru, a Lika potvrdio, bio sam bio "zelen" sto se tice shvatanja zavisnosti. No uz svoje greske, i pisanje ljudi ovde, poceo sam mnogo bolje, narocito zadnjih par meseci da shvatam sustinu i da je prihvatam.

Sto se tice psihoterapija, kad su vec pomenute, one mi deluju najprimamljivije, u stvari one su mozda i jedino sto bi mi moglo pomoci u prevazilazenju mog problema, boljeg shvatanja i upoznavanja sebe samog...

Ono sto sigurno za sad znam je to da svoj problem moram temeljnije resavati u sociolosko-psihloskom aspektu.

Otvorice se Stop ovde uskoro ozbiljnije, ovde su mi ljudi posvecivali vreme, dosta mi pisali, pa bi bio red i ja da se malo vise otvorim.

Ovih dana sam u guzvi, pa ne bih bas sad da se raspisujem, ali hocu uskoro...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Sat Oct 03, 2020 7:36 am

Nisam Marta. Evo prvi put. Stvarno ni lose. Ja sam malo konzerva u muzici i u principu ono sta slusam cili zivot to slusam i danas uz pojedine nove bendove il lica koji mi sjedaju na prvu a ima i di sam se lomio dugo vrimena oko neceg. Nikad mi ne padne napamet ici traziti nesto novo. Ako naleti onda da a ovako sam lijen. Inace se ovo odnosi na sve u zivotu. Ono sta sam zavolio jesti ko mali to jedem i danas. Nikakvi novi eksperimenti ne dolaze u obzir. Jedva ako ustvari i jesam, sam se naviko na zeninu kuhinju. To i je najveci razlog zasto kod kuce kuham uglavnom ja. Ok i djeca vole koliko kuzim vise kad ja kuham. Tako i sa obucom i odjecom. Nosim jednu vrstu koznih cizama tako i patike, hlace, majce. Par firmi i nema sanse nesto novo da probam. Jako drugima oko mene kompliciran i cudan ali sebi sam tako sve pojednostavio. Tocno znam sta cu kupiti i znam da je kvalitetno a drugo me ne zanima.
Veceras napokon partimo odavde. Malo je rec da sam se smrzo ovdje. Eto ka da nisam ni bio sad ovdje. Nisam uspio na kraju nista kupiti. Lova mi vracena. Totalno sam nezadovoljan radi toga. Kako sam zeni objasniti da nista nisam kupio, al ce biti danas il sutra paljbe po meni. Joj joj. Bit ce najbolje da se par dana uopce ne javljam na telefon. Samo kratko porukom jer ako mi zajasi na kicmu gadno cu odreagirat pa ce doma biti suza da nece morati ici piskiti tjedan dana. Al inace nije lose. Danas subota, lagano samo analiza vode i ceka se partenca veceras da napustimo ovu pustinju od kontinenta.
E si ti ok Marta? Subotom ima treninga ili je full vikend slobodan i od sljake i svega?
A Frajlita kako ti plivas u ovim sada za tebe novim vodama lagano dokolicarenje i ljencarenje i sve u znaku mira i spokoja?
Na bembi ide sad ovo

Moras neku dobru pricu da smislis za zenu inace se ne vracaj nazad, ovo je slabo ahahahahah

Liko, dala sam sebi nedelju dana da leskarim uz netflix i ama bas nista ne radim. Mogu ti reci da sam se lako navikla, ali smorise me zatucani mozgovi i satro zabrinuti za mene zbog ovakve promene. Znam da je ovo bila najispravnija odluka u zivotu, i da sam odlucila da nastavim tim tempom, pala bi kad tad i pocela uzimati nesto, jer mi se vec to vrtelo po glavi.
I onda uzmem i razmisljam pa zasto u mojoj branshi i tom ludom svetu menadzerstva i tempu se svi drogiraju ili su na tabletama. Jer se ne moze izdrzati

Dacu sebi vremena koliko mi bude trebalo i vraticu se u radni pogon ali sve ce biti slabijeg intenziteta.
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

Na bembi ide sad ovo
Pa šta je bilo sa nakitom? Što nisi uspeo da kupiš?

Ja baš volim da tražim novu muziku. Muziku i serije. Uvek sam u potrazi za njima.
Svirke mi nedostaju. Nije isto slušanje u kući ili na mp3 plejeru i kad odeš na svirku. Čekam da korona prođe.
Nisam ni ja volela da eksperimentišem mnogo, na primer, čajeve nikako nisam volela. Pila sam ih samo kad sam bolesna.
I donese mi koleginica čaj iz Bosne. Ja sa temperaturom i skuvam taj čaj. Savršenstvo. Ali savršenstvo. Nisam uspela da nađem ovde da bar liči na taj. Ali sam našla neke fine mešavine i sad pijem čaj svaki dan. Dok me put ne navede do Bosne, pa ću da kupim zalihe.

Nema treninga danas. Pauk mi je digao auto i sad moram da idem po njega.

Ovu volim i svaka verzija mi je lepa, ali izdvajam ovu
https://youtu.be/Cb6v9_WNNuM
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

StopBup wrote: Sat Oct 03, 2020 7:56 am
sanela wrote: Thu Oct 01, 2020 3:04 pm
Frajla wrote: Thu Oct 01, 2020 12:56 pm

Ahahahahahah Jao Marta

Voli on i bluz i psihoterapije, voli on sve, u zavisnosti od situacije i stepena dopadanja
On je bio svugde i radio je svasta
Frajla, pogodila si samo tako. Suština Stopa u dvije rečenice. Aferim!
Nije bas pogodila moju sustinu. Nije niko ni mogao u stvari da pogodi moju sustinu, jer nisam bio ovde dovoljno iskren. Nisam lagao, ali nisam bio ni dovoljno iskren i otvoren. Pisao sam razne gluposti, i totalno nebitne stvari, drzao se dugo neke svoje bezvezne price, cak je i forsirao, ali ako ostenem na forumu, a mislim da hocu, promenicu dosadasnji nacin pisanja.

Verovatno sam se prerano registrovao, i poceo da pisem, prerano sto se tice mog shvatanja zavisnosti, pa sam pisao tako kao sto sam pisao. Dobro je Edy rekao u januaru, a Lika potvrdio, bio sam bio "zelen" sto se tice shvatanja zavisnosti. No uz svoje greske, i pisanje ljudi ovde, poceo sam mnogo bolje, narocito zadnjih par meseci da shvatam sustinu i da je prihvatam.

Sto se tice psihoterapija, kad su vec pomenute, one mi deluju najprimamljivije, u stvari one su mozda i jedino sto bi mi moglo pomoci u prevazilazenju mog problema, boljeg shvatanja i upoznavanja sebe samog...

Ono sto sigurno za sad znam je to da svoj problem moram temeljnije resavati u sociolosko-psihloskom aspektu.

Otvorice se Stop ovde uskoro ozbiljnije, ovde su mi ljudi posvecivali vreme, dosta mi pisali, pa bi bio red i ja da se malo vise otvorim.

Ovih dana sam u guzvi, pa ne bih bas sad da se raspisujem, ali hocu uskoro...
Stope, pročitala sam jutros šta si napisao.
Ako je istina, pomozi sebi čoveče.
I prestani više da lupš kako nemaš sad vremena za doktora. To ti je dva sata nedeljno. Pa koliko samo visiš na forumu?
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

Frajla wrote: Sat Oct 03, 2020 8:28 am

Na bembi ide sad ovo

Moras neku dobru pricu da smislis za zenu inace se ne vracaj nazad, ovo je slabo ahahahahah

Liko, dala sam sebi nedelju dana da leskarim uz netflix i ama bas nista ne radim. Mogu ti reci da sam se lako navikla, ali smorise me zatucani mozgovi i satro zabrinuti za mene zbog ovakve promene. Znam da je ovo bila najispravnija odluka u zivotu, i da sam odlucila da nastavim tim tempom, pala bi kad tad i pocela uzimati nesto, jer mi se vec to vrtelo po glavi.
I onda uzmem i razmisljam pa zasto u mojoj branshi i tom ludom svetu menadzerstva i tempu se svi drogiraju ili su na tabletama. Jer se ne moze izdrzati

Dacu sebi vremena koliko mi bude trebalo i vraticu se u radni pogon ali sve ce biti slabijeg intenziteta.
Kapiram da te smara što ljudi ne razumeju.
Ali to je tvoje i tvoja je odluka. Drugi ne mogu i ne moraju da razumeju.

Šta gledaš na netflixu?
Locked