O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Loki

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Loki »

licaninsasela wrote: Sun Jul 19, 2020 8:17 am
Loki wrote: Sun Jul 19, 2020 7:49 am Frajla privodi odmor kraju i neočekivano iz Grčke, uleće klizeći start sa obe noge kramponima u cevanice.
🤣🤣🤣

Genijalno.

Stope, što se više pravdaš, više toneš. Ovo sa Frajlom ti dođe kao živi pesak. Što si mirniji sporije ćeš potonuti.
A stopili na tekmu dosa bez kostobrana. To je isto ka da je isa jebat al bez kurca.
E to to. Mislio biće prijateljska utakmica. Ali kod Frajle se igraju samo regularni mečevi.
🤣
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Loki

Post by Loki »

Ne znam za vas, ali ja Stopa gledam kao ipak u generalno dobrog čoveka.
Ako uspe da poradi na svom egu, ako ga razbije kao staklo i krene ponovo da ga gradi na zdravim osnovama ima nade za njega. Da li je spreman na tako bolno iskustvo i istinu, to on mora sam sebi da prizna. I naravno detinjasti ponašanje koje se kod njega vrlo često javlja. Ali nisam siguran koliko čovek može sam da upravlja tim detinjasti ponašanjem. I sam sam pre bio takav. I onda se desio neki klik u glavu gde sam se u vrlo kratkom periodu uozbiljio i prihvatio svoje godine i shvatio da je nenormalno da budem tako neozbiljan. Da li može to i drugačije, verujem da može. Ali dok u čoveku ne sazri mislim da na silu to ne ide.
E sad da li je sve to usko povezano sa egom, pa samim rušenjem njega dolazi i do ozbiljnosti ja stvarno ne znam.

Ali Stope, moj bratski savet, uzmi taj svoj ego i tresni ga najjače što možeš od pod. Neka pukne da ga niko više ne može sastaviti. Kad to napraviš, ono što ostane ispod toga e to si ti. Pravi ti, ma koliko ti to izgledalo bolno i poražavajuće. Ne možeš od sebe pobeći, ali kad razbiješ ego možeš sebe izgraditi u neku novu i bolju ličnost. Baš iz tog razloga ti svi ovde preporučuju doktora i stručno lice da te vodi. Ja prvi priznajem da sam ne bih nikada ovoliko uspeo da upoznam sebe. Uspeo bih nešto, ali dovde nikad ne bih stigao.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sun Jul 19, 2020 7:19 am [
Naravno da kapiram sta pišeš, samo što se mene tiče, pišeš pogrešno. Eto, na osnovu čega ti misliš da je meni gudra u opšte tema, sa Xxxanom ili bilo kim? To je daleko od istine. Ili da hranim svoj ego preko foruma. Nebuloza, ja bas razbijam svoj ego u zadnje vreme. Ako si mislila na ono kad sam odbio brak sa Xxxanom, to jest rekao:"Otkud tebi da bih te ja uzeo za ženu?", to je naša sprdnja od početka, kakvo hranjenje ega. :D Naročito u zadnje vreme sam preterao sa zezancijom i neozbiljnošću na forumu, pa mi je sasvim jasno što me pogrešno shvataš. Polako, videće se uskoro po mom pisanju da nisi bila u pravu.
Last edited by StopBup on Sun Jul 19, 2020 9:22 am, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

Covek iskulira sve stvari koje mu se ozbiljno pisu i paznju obrati na “zajednicke teme” od svega..
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Sun Jul 19, 2020 9:22 am Covek iskulira sve stvari koje mu se ozbiljno pisu i paznju obrati na “zajednicke teme” od svega..
Upravo to mala. Tesko ignoriranje. Al znas sta? Boli me kurac. Meni ni iz depa ni u dep. Ides ljudski a covik te odjebe u poskocima. Nema veze. Zivio ti stope jos 100 godina.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Loki wrote: Sun Jul 19, 2020 8:58 am Ne znam za vas, ali ja Stopa gledam kao ipak u generalno dobrog čoveka.
Ako uspe da poradi na svom egu, ako ga razbije kao staklo i krene ponovo da ga gradi na zdravim osnovama ima nade za njega. Da li je spreman na tako bolno iskustvo i istinu, to on mora sam sebi da prizna. I naravno detinjasti ponašanje koje se kod njega vrlo često javlja. Ali nisam siguran koliko čovek može sam da upravlja tim detinjasti ponašanjem. I sam sam pre bio takav. I onda se desio neki klik u glavu gde sam se u vrlo kratkom periodu uozbiljio i prihvatio svoje godine i shvatio da je nenormalno da budem tako neozbiljan. Da li može to i drugačije, verujem da može. Ali dok u čoveku ne sazri mislim da na silu to ne ide.
E sad da li je sve to usko povezano sa egom, pa samim rušenjem njega dolazi i do ozbiljnosti ja stvarno ne znam.

Ali Stope, moj bratski savet, uzmi taj svoj ego i tresni ga najjače što možeš od pod. Neka pukne da ga niko više ne može sastaviti. Kad to napraviš, ono što ostane ispod toga e to si ti. Pravi ti, ma koliko ti to izgledalo bolno i poražavajuće. Ne možeš od sebe pobeći, ali kad razbiješ ego možeš sebe izgraditi u neku novu i bolju ličnost. Baš iz tog razloga ti svi ovde preporučuju doktora i stručno lice da te vodi. Ja prvi priznajem da sam ne bih nikada ovoliko uspeo da upoznam sebe. Uspeo bih nešto, ali dovde nikad ne bih stigao.
Nema nista od toga jer na taj nacin nema teorije da na duge staze bude ok. Na kratke da na duge ne. Kad se penjes po skalama ides jednu po jednu da vrha. Niko nije reka da je los covik.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Sun Jul 19, 2020 9:22 am Covek iskulira sve stvari koje mu se ozbiljno pisu i paznju obrati na “zajednicke teme” od svega..
Ozbiljne stvari ne rešavam na forumu. Te tipa razbijanje ega, priznavanje sam sebi stvari zašto sam se u stvari drogirao, i tako to.

E sad bez veze mi je što ovde neki misle da sam ja tebe muvao, hahaha, mislim da je i tebi jasno da nisam. To što te najviše gotivim na forumu je sasvim druga stvar. "Muvanje" si prva započela ti. :) Još prošlog leta, kad si rekla Frajli na staroj temi:"Paljba od njega, ti imaš partnera.", onda kad sam ja rekao da dobro masiram, a Frajla na to reagovala. Naravno da sam i ja to doživeo kao sprdnju, a za par dana sam te "zaprosio", i ti pristala. ;) Znači sprdnja ljudi :!:

A naravno da ću se ograditi kad neko kaže da je meni gudra glavna tema, ili da bih povukao nekoga u recidiv.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 9:34 am
Ozbiljne stvari ne rešavam na forumu. Te tipa razbijanje ega, priznavanje sam sebi stvari zašto sam se u stvari drogirao, i tako to.

E sad bez veze mi je što ovde neki misle da sam ja tebe muvao, hahaha, mislim da je i tebi jasno da nisam. To što te najviše gotivim na forumu je sasvim druga stvar. "Muvanje" si prva započela ti. :) Još prošlog leta, kad si rekla Frajli na staroj temi:"Paljba od njega, ti imaš partnera.", onda kad sam ja rekao da dobro masiram, a Frajla na to reagovala. Naravno da sam i ja to doživeo kao sprdnju, a za par dana sam te "zaprosio", i ti pristala. ;) Znači sprdnja ljudi :!:

A naravno da ću se ograditi kad neko kaže da je meni gudra glavna tema, ili da bih povukao nekoga u recidiv.
Pa da, lozim se na povrsnost u ljudima..
A obzirom da emocionalnu prazninu trenutno nemam sa cim da popunim, falis mi za suicid
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 9:34 am

Bit ce da smo ljubomorni. Posebno Frajla. Ha, bice da je to.
Loki

Post by Loki »

Čemu opet potreba da se pravdaš za muvanje Xane?

Po meni je ta tema ponižavajuća prvenstveno za Xanu. Odakle ideja da ona ima potrebu da se muva sa bilo kim ovde i da je bilo šta shvatila kao muvanje?

Meni je ta tema debilna da bi se ovde pisalo i pre svega neukusna i ponižavajuća.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Post Reply