O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by licaninsasela »

Dobro jutro Frajla. Sjebat ces si godisnji!
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Znaci rodila se Ljubav. Stope slusaj i uzivaj
https://youtu.be/NT9SJnanRyM
Loki

Post by Loki »

Frajla privodi odmor kraju i neočekivano iz Grčke, uleće klizeći start sa obe noge kramponima u cevanice.
🤣🤣🤣

Genijalno.

Stope, što se više pravdaš, više toneš. Ovo sa Frajlom ti dođe kao živi pesak. Što si mirniji sporije ćeš potonuti.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Loki

Post by Loki »

Nego zaboravio juče da kupim kafu i sad ništa ne radi. Moram da se dignem ovako pospan i idem na benzinsku da kupim kafu za poneti. Nije mi daleko, ali nema veće kazne za mene.

Čini mi se da ću na kafu i cigare ostati zauvek navučen.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Loki

Post by Loki »

Pa dobro vam jutro

https://youtu.be/1W5BA0lDVLM
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Koji kurac recidiv moze biti od pola godine. Pola godine nije recidiv nego klasicno drogiranje jebote led. Mislim ono, koje je to ulipsavanje rijeci. Ne morate se vi ljudi pokrenuti. Mozete i stajati u mistu ka i sada ako vas to cini sretnim i zadovoljnih mada sumnjam da ste zadovoljni jer su vam zivoti po meni ucmali, dosadni i krajnje zatvoreni koji se svode na posal-kuca-spavanje. Ti stope volis prirodu i ventranje po brdima i planinetinama samo kad si drogiran a normalan samo pricas o tome. Nisi se bas iskaza. Cisto sumnjam da ti i Ksana imate nekih dodirnih tocaka osim gudre. Nemoj me krivo shvatiti al ja ka promatrac sa strane dozivljavam tvoje obracanje Ksani ka neko osnovnoskolsko upucavanje. Tako meni to izgleda. Izgleda mi ka jednostrana jubav.
Bit cu tu svega jos, samo mislim si ja najvise razocarenja i nerealnih ocekivanja al mora i toga biti.
Nevidim niti jedan nacin na koji je ksana pomogla stopu niti stop njoj. Vidim samo da loki i ksana se dobro kuze i upotpunjuju, onako ka ljudi u nevolji s relativno dosta iskrenosti. Po mom iskustvu najvise se ljudi mijenjaju kad ih se istinom dobro protrese i uglavnom svi oni koji ti najvise idu na zivce jer te pogadaju tamo di boli ti najvise pomognu. Narkomani su jedni veliki prodavaci magle i manipulatori i vrlo brzo se uvlace drugom istomisljeniku pod kozu jer se tu osjecaju zasticeno od gadova ka sta sam ja ili Frajla ili Yasu. To sam dosta puta vec ovdi vidija ali to je obrazac koji djeluje i vani u real zivotu. Dobro se potkozit sa istomisljenicima i pokusat izbjegavat sve one koji te gadaju istinom jer istina boli. Uglavnom nista za mene neobicno i nesta sta nisam vidija ili bija i ja takav. Dok je tako znaci da jos nije kod pojedinaca dosa onaj klik il dan u glavi da je dosta starog nacina zivota i da treba pojist govna i krenuti graditi novog sebe i ne gledat ko ti nesto govori i ukazuje nego sta ti se govori. Al jebes mu mater to je sad opet ista prica sa pocetka jer dok se covik ne slomi i dok si ne prizna da je ustvari picka i da se boji zivit normalno i uzivat punin plucma u zivotu sa svin svojin manama i vrlinama. Eh da je to bar lako ne bi onda ni bilo ovog foruma niti licenja itd.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Loki wrote: Sun Jul 19, 2020 7:49 am Frajla privodi odmor kraju i neočekivano iz Grčke, uleće klizeći start sa obe noge kramponima u cevanice.
🤣🤣🤣

Genijalno.

Stope, što se više pravdaš, više toneš. Ovo sa Frajlom ti dođe kao živi pesak. Što si mirniji sporije ćeš potonuti.
A stopili na tekmu dosa bez kostobrana. To je isto ka da je isa jebat al bez kurca.
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Sun Jul 19, 2020 7:19 am
StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 12:08 am
Frajla wrote: Sat Jul 18, 2020 10:26 pm @ stop
Kapiras ti vrlo dobro sta ja pisem, i naravno da ti ne odgovara moja direktnost, ali da se ne pravis toliko blesav a to prelazi u vredjanje nase inteligencije, jos jednom cu ti onako slikovito objasniti, kao djaku prvaku:

Jedina stvar i jedino zajednicko interesovanje koje imas sa Xanchi je gudra. To ti je i jedini nacin,kojim bi mogao njenu paznju da zaokupis u slucaju da joj naleti los period I zavoza se i zaprica sa tobom. Verujem da nikakva druga zajednocka interesovanja kao i Teme nemate. Dva razlicita sveta ste. Sto je tebi sa ogromnim egom totalno neprihvatljivo i samim tim ne biras sredstva da bi svoj ego zadovoljio.
Ovakvih situacija sam se nagledala i naslusala u zivotu, i to su tipicna zavisnicka ponasanja/manipulacije/sabloni, i da se namirosati odmah.

Ja tebe ne shvatam pogresno, niti sam na ratboj bozi sa tobom, ali cu ti svoje misljenje ako ga imam, uvek napisati. I mozes se ljutiti do sutra i pravdati samom sebi.

I to da te ja stalno lose shvatam, je tipicna manipulacija, hajde da okrenemo sada da ti mene pogresno shvatas. Hajmo sada tako malo
Stvarno si se nalupelata Frajlo u ovom postu, ali baš, baš totalno si se nalupetala, to čak prelazi granicu dobrog ukusa. Vidim da si me totalno pogrešno procenila, no polako. Jest' da sam bio dosta neozbiljan i zezao se na forumu, ali pretera ga baš, i baš ništa nisi napisala kako jeste. Verujem da ćeš uskoro promeniti mišljenje o meni, jer mi se sad nekako ozbiljnije piše. Mnogo te zbunila moja neozbiljnost, a i meni je dosadila. ;) Ovim postom, stvarno sama sebe srozavaš, po mom mišljenju.

Kapiras ti opet odlicno o cemu ja pisem.

Mogu jednom ili dva puta da okinem u proceni, ali bas svaki put - ne!

Prestani sebe da ubedjujes da si nesto sto nisi.
Bolje ovako, prestani ti sebe da udedjujes da sam ja nesto što nisam, nego se posveti sebi i svojim problemima.
U onom postu koji citirah, svaku si procenu okinula.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 8:25 am
Frajla wrote: Sun Jul 19, 2020 7:19 am
StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 12:08 am
Stvarno si se nalupelata Frajlo u ovom postu, ali baš, baš totalno si se nalupetala, to čak prelazi granicu dobrog ukusa. Vidim da si me totalno pogrešno procenila, no polako. Jest' da sam bio dosta neozbiljan i zezao se na forumu, ali pretera ga baš, i baš ništa nisi napisala kako jeste. Verujem da ćeš uskoro promeniti mišljenje o meni, jer mi se sad nekako ozbiljnije piše. Mnogo te zbunila moja neozbiljnost, a i meni je dosadila. ;) Ovim postom, stvarno sama sebe srozavaš, po mom mišljenju.

Kapiras ti opet odlicno o cemu ja pisem.

Mogu jednom ili dva puta da okinem u proceni, ali bas svaki put - ne!

Prestani sebe da ubedjujes da si nesto sto nisi.
Bolje ovako, prestani ti sebe da udedjujes da sam ja nesto što nisam, nego se posveti sebi i svojim problemima.
U onom postu koji citirah, svaku si procenu okinula.
More li jedno pitanje stope? Ajd molin te objasni u kratkim crtama ko si ti?
Loki

Post by Loki »

licaninsasela wrote: Sun Jul 19, 2020 8:01 am Koji kurac recidiv moze biti od pola godine. Pola godine nije recidiv nego klasicno drogiranje jebote led. Mislim ono, koje je to ulipsavanje rijeci. Ne morate se vi ljudi pokrenuti. Mozete i stajati u mistu ka i sada ako vas to cini sretnim i zadovoljnih mada sumnjam da ste zadovoljni jer su vam zivoti po meni ucmali, dosadni i krajnje zatvoreni koji se svode na posal-kuca-spavanje. Ti stope volis prirodu i ventranje po brdima i planinetinama samo kad si drogiran a normalan samo pricas o tome. Nisi se bas iskaza. Cisto sumnjam da ti i Ksana imate nekih dodirnih tocaka osim gudre. Nemoj me krivo shvatiti al ja ka promatrac sa strane dozivljavam tvoje obracanje Ksani ka neko osnovnoskolsko upucavanje. Tako meni to izgleda. Izgleda mi ka jednostrana jubav.
Bit cu tu svega jos, samo mislim si ja najvise razocarenja i nerealnih ocekivanja al mora i toga biti.
Nevidim niti jedan nacin na koji je ksana pomogla stopu niti stop njoj. Vidim samo da loki i ksana se dobro kuze i upotpunjuju, onako ka ljudi u nevolji s relativno dosta iskrenosti. Po mom iskustvu najvise se ljudi mijenjaju kad ih se istinom dobro protrese i uglavnom svi oni koji ti najvise idu na zivce jer te pogadaju tamo di boli ti najvise pomognu. Narkomani su jedni veliki prodavaci magle i manipulatori i vrlo brzo se uvlace drugom istomisljeniku pod kozu jer se tu osjecaju zasticeno od gadova ka sta sam ja ili Frajla ili Yasu. To sam dosta puta vec ovdi vidija ali to je obrazac koji djeluje i vani u real zivotu. Dobro se potkozit sa istomisljenicima i pokusat izbjegavat sve one koji te gadaju istinom jer istina boli. Uglavnom nista za mene neobicno i nesta sta nisam vidija ili bija i ja takav. Dok je tako znaci da jos nije kod pojedinaca dosa onaj klik il dan u glavi da je dosta starog nacina zivota i da treba pojist govna i krenuti graditi novog sebe i ne gledat ko ti nesto govori i ukazuje nego sta ti se govori. Al jebes mu mater to je sad opet ista prica sa pocetka jer dok se covik ne slomi i dok si ne prizna da je ustvari picka i da se boji zivit normalno i uzivat punin plucma u zivotu sa svin svojin manama i vrlinama. Eh da je to bar lako ne bi onda ni bilo ovog foruma niti licenja itd.
Sve si rekao. Nema se šta puno dodati na ovo. Zato sam Stopu i rekao da je istina negde između i da nije normalno ovo naše zatvaranje u čaure i život u izolaciji. Jebes život ako će biti posao kuća spavanje. Ja sam toga svestan i to nije život. Ja zaista nemam strah od toga da se pokrenem i da ću zbog toga pasti. Znam sebe dovoljno. Ja pak imam problem u sebi jer mi ne odgovara društvo u kojem bih ovde mogao da boravim. To mi suviše monotono i dosadno, ali kao što rekoh problem je u meni, ne u tim normalnim ljudima. Toga sam svestan i sad radim na sebi da prihvatim da je takva obrazac ponašanja kao njihov normalan i da ja treba njima da e prilagodim, a ne oni meni.

Ja serem kako oni drugačije kapital i zabavu i provod od mene, a sad da me pita čovek kakvo bi bilo moje savršeno veče u izlasku ja ne bih znao da ga opišem bez gudre. Znam da je to ostatak stare narkomansko ličnosti. Znam i da ne valja. Znam i da ga moram menjati. Samo ne mogu tako brzo. Priznajem da mi treba vremena i polako već ulazim u komunikaciju sa normalnim ljudima i polako shvatam problematiku u sebi.

A propo istine. Naravno da nas istina pogađa i nervira. Pa godinama smo živeli u laži i izmišljenom svetu. I sad kad bilo ko krene da ruši tu iluziju nama smeta da izađemo iz te zone komfora koji smo lažno napravili sebi i ušuškali se u njega. I sad ko god dirne u tu laž reagujemo burno i smatramo ga neprijateljem. A u sebi znamo da je u pravu. Ja se iskreno sad već dobro nosim sa tim i prepoznajem takve stvari, najviše uz pomoć doktora. Mnogih nisam bio svestan. Došao sam dotle da me istina ne može iznervirati, ali me može rasturiti kad shvatim kakvo sam narkomansko govno bio i da se roga još nisam otarasio u potpunosti. Duboko me rasturi, ali i natera na preispitivanje sebe i obrazaca ponašanja.

Svaki dan se trudim da učim i da budem bolji čovek. Nekad ide lakše nekad teže. Ali niko mi ne može osporiti napredak. Prvi korak ka rešenju problema je priznavanje problema i njegovo lociranje. I ja to dosta dobro i iskreno radim,ali uz pomoć psihijatra. Sam ne bih imao šanse to priznajem.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Post Reply