xxxana wrote: ↑Sat Jul 18, 2020 10:01 pm
StopBup wrote: ↑Sat Jul 18, 2020 9:34 pm
xxxana wrote: ↑Sat Jul 18, 2020 8:59 pm
Lika je rekao da obogatimo svoje zivote,n e da se opustamo smislu rizika, sto bi i trebali i u pravu je da ne zivimo, ali i to treba nauciti..
Da, samo polako, i naučićemo da živimo. Nemamo puno opcija, a ja hoću da živim, i želim da živim, i živeću, verujem i ti, samo polako!
Pametno moje, kako ona ubode pravu suštinu.

Znaš kako mi je drago što si tako promišljena.
Poslušaću te ono u vezi pravdanja, da se ne pravdam ovde, samo ovo moram još jednom da objasnim.
Sam sam kriv što sam se u zadnje vreme dosta zezao na forumu, nisam pisao prave stvari, pa me mnogi nisu shvatali, naročito Frajla, ali mislim da će se uskoro ponovo uspostaviti normalna komunikacija između nje i mene. Nego šta htedoh reći. Ništa me nije pogađalo, ni ono što me svakako nazivala, pa mislila da ne kapiram problematiku, pa govorila da mi nema pomoći, za sve to me baš briga, ali mi je baš, baš jako zasmetalo ono što je rekla:"Povukao bi te u recidiv bez trunke razmišljanja." Xxxana, ja tebe iskreno ovde najviše volim, naravno ne onako kao što je rekao blentavi Neške da sam se zaljubio u svoju iluziju, hahaaha, koja nebuloza, nego najviše si mi pomogla, i tvoje pisanje naročito u zadnje vreme me je jako podstaklo, u dve rečenice, tri si dosta puta znala da ubodeš pravu suštinu, pa onda pred kraj recidiva mog, kad si mi rekla:"Ti si dečko debil, a ja izgleda još veći što ti pišem, nastaviš li tako, osetićeš u potpunosti ovu bolest, a to jeste to u prvom smislu te reči!". Bilo je još dosta stvari sa kojima si mi pomogla da prelomim i da se pokrenem, no dosta nabrojah. Ti si kao što sam ti rekao osoba sa kojom mi je najviše prijala komunikacija preko neta, od ljudi koje ne znam, i izuzetno mi je drago što dobro guraš, i što si tako promišljena.
Šta htedoh reći,
NIKAD ne bih uradio ništa protiv tebe, a naročito te povukao u recidiv, ni tebe, ni nekog drugog. Ja jesam čovek sa manama, ali govno nikad nisam bio. Eto, ovo morah da ti kažem.
Stope nemam 15 godina i imam formirana misljenja i razlicito kapiramo stvari,ti si to shvatio mnogo licno,ja sam shvatila da je to rekla jer smo i te kako znali da se zavozamo pricom, a mi smo tada u tom pravcu i krenuli..
Ja nemam nisam imao takav utisak da smo krenuli u tom pravcu tada. Ja sam odgovorio na Lokijevo pitanje tada, a i ti si rekla da i tebe zanima to što me je on pitao.
Napisah da je recidiv potrajao pola godine, pa si se ti začudila otkud toliko, pa ja objasnio zašto.
Ja onoj rečenici nikakav značaj nisam pridavao, onoj za koju se Frajla uhvatila, pa napisala u fazonu kao da sam ja rekao šteta što nisamo bili zajedno u recidivu, a to veze sa mozgom nema, bar sa kontekstom u kom sam ja napisao tu bezazlenu rečenicu. To je tako bilo, i ništa više. Ti pade krajem oktobra na opijatima, ja početkom novembra, ja apsulutno nisam aludirao na to kao što je Frajla napisala, "Šteta što nismo bili zajedno u recidivu.".
Opet ti kažem, nemam utisak da smo krenuli u pravcu priče o gudri, bar sa moje strane, jer ona baš za mene sada nije tema, niti mi se piše o njoj.
Sve u svemu, glupa tema, završavamo tu priču što se mene tiče, i ponavljam ti, ja nikad ne bih uradio nešto protiv tebe, a najmanje da bih te povukao u recidiv, da mi je do gudranja, sigurno ne bih bio na forumu.
E da, znam da ti je ovih dana rodjendan, pisala si, tako da, srecan ti rođendan Xxxana.
Frajla wrote: ↑Sat Jul 18, 2020 10:26 pm
@ stop
Jedina stvar i jedino zajednicko interesovanje koje imas sa Xanchi je gudra.
Apsulutno netačno, pre svega jer gudra mene, a verujem i nju, sve manje interesuje i sve manje je generalno tema u životu. Rekao sam, polako, bio sam previše neozbiljan, i ovde se većinu vremena zezao, i dolazio da skrenem misli da problema, pa i kapiram što me ne kapiraš, i što si pogrešno shvatala moje pisanje. Polako, mene je prošla mogu reći da "detinja" faza, pa će se to polako videti i po mom pisanju. Da mi je do gudranja, sigurno ne bih bio na forumu, takođe da mi je samo do priče o gudranju, ne bih bio na forumu... Lagano Frajlo, ne prenagljuj sa zaključcima. Nemoj pisati tako paušalno...