Ja šljakam do 01h ove nedelje da nebi radili za 1. Maj.... Upucacu seeeee.....
Edit
Pozdrav za Xaaančiiii!
Moderator: sanela
Ja šljakam do 01h ove nedelje da nebi radili za 1. Maj.... Upucacu seeeee.....
Hahajaha i ja sam pomislio na to, samo što ce ga zena poterati sad da bračnu duznost nadoknadi da bi Bog video da se vole... Morace tek da presavija kičmu i da se pričuva da ne ode diskus.... Na sve je pristao i na zračenja u tunelima magnetne samo da se malo odmori od akcije hahajahaFrajla wrote: ↑Tue Apr 28, 2020 9:17 am Umire jbt ahahahha i cerka ga provalila
Godi mu paznja a u isto vreme spasio se akrobacija sa zenom. Mada nije ona blesava, dace mu dva tri dana i ponovo u akciju
Edit
Maslinovo ulje ne doceka punu godinu, sve se to potrosi....i svakako samo salate i jako niske temperature
Edit
Šta je bre strašno, nemoj da nas plašiš?licaninsasela wrote: ↑Tue Apr 28, 2020 2:57 pm Jos sam u splitu. Sjedim u autu. Nije dobro. Osla zena i kcer kod neke zene sta drzi japanke pa kupiti pa cekam da dode da im otvori radnju da ove dvi mogu trosit dolare. Neke havainas japanke. Ja sjedim iza u autu i auto radi klima isto i fala bogu da auto ima izavtac skrin pa gledan strumpfovve. Javim se kad dodem kuci. Jebale ih japanke. Ima ih na pijaci kakve oces ali... Javim se i objasnim bolest. Stra6sno je.